Stabilo - Stone

Sten. Det har blivit till en grej att vi tar med stenar hem när vi är ute och går med Elessar. Det hela började med att jag och mor plockade med oss fyra stenar var i lördags. Nu när det är måndag har vi fått ihop hela 19 stenar. Mor ska använda dem till att täcka våran lilla sandsak under fönstrena. Jag återkommer när vi har hämtat några fler.


Robbie Williams - Morning Sun

Dagens outfit.



Jag ska äntligen få uppleva solen idag. Inte sol med moln, inte sol med regn, inte sol med blåst. NEJ, helt vanlig och underbar sol. Så idag kommer ni hitta mig utomhus i värmen. Dock med plugg framför näsan. Men endå, det är sol idag!!

Macabre - Disease

Mina sjukdomar.


Tracy Chapman - Fast Car

Roliga bilder.



Jag har inte så långa ben, men endå sitter jag nästan med benen i sätet framför i farmor och farfars bil.



Sen eftersom att bilen inte är allt för stor, måste man fälla ner ett säte för att Elessar ska få plats. Han har absolut inte så mycket att röra sig av där bak.



Nu kan ni förstår vad jag menar? Vi har den bara på låns eftersom att våran guldklimp är på lagning för typ 18:onde gången. Det är typ en automatbil fast med växlar. Lägger man bara in 5:an så behöver man aldrig växla ner. Det kan inte vara normalt..


Gathering - Travel

Värme. Jag kan inte förstå vart all värme har tagit vägen. När vi var i Sollefteå hade det tydligen varit jättebra väder här. Men värme och allt. NU, när jag är hemma igen regnar de och är verkligen ur uselt väder. Jag och Per sitter iallfall och kollar på resor till solen igen. Just nu lutar det åt en resa till Turkiet den 10 juli. Hur varmt och skönt som helst.

Sen fick jag reda på vart jag ska vara på Volvo idag också. Jag ska jobba utomhus med gårdsarbete typ. Då får vi verkligen hoppas att det blir bra väder. För jag menar, vem vill inte se en svettig tjej i arbetskläder?

Deftones - Royal

Royalist. Nu sitter jag här igen framför tv:n och kollar på ett kungligt program. Inte för att jag tycker att det är speciellt bra eller speciellt spännande. Utan för att jag kollade på biggest loser och sedan fastnade här. Men tro inte att det är jag som väljer programmet. För det är de verkligen inte. Min mor, som är en enda, i våran familj som gillar kungafamiljen vill så hemskt gärna se på programmet. Senast i måndags så såg jag ett program om Sveriges kungar också.

Egentligen så tror jag att min mor skulle vilja vara i Stockholm när Vickan gifter sig. Helst av allt skulle hon vilja skaka hand med kungafamiljen och hemskt gärna vilja vara på ett kort med dem. Jag däremot är inte en sån stor fantast. Inte heller min bror, syster eller min kära far. Men vi låter mor få hållas ibland. Jag menar, även solen har sina fläckar.


E-40 - Broccoli

Middag åt familjen. Igår när Anneli var här berättade hon att hon hade ätit broccolisoppa till lunch. Då blev jag så himla sugen på att äta de också. Så idag gjorde jag en god broccolisoppa åt min familj. Är inte jag för snäll?



Den ser kanske inte så god ut och Sara skulle säkert inte heller tycka om den. Men mor och far uppskattade den och så även jag. Ett tips för dagen!

Lil Wayne - Ice Cream

Bästa sättet att plugga.



Jag tycker verkligen att jag har gjort ett bra jobb idag med att plugga. Jag har skrivt klart snart ett kapitel ur boken och har endast två-tre kvar kanske. Om en vecka är det tenta och jag hoppas att jag kan allt innan dess. Jag måste kunna allt innan dess. Jag vill ha sommarlov på riktigt!

Bun B - Bun

Jag firar med en bulle. Igår var sista dagen jag satte min fot på skolan för den här terminen. Till hösten ses vi nog mest troligt igen. Men nu ska jag bara njuta av sommaren.




The Fray - How To Save A Life

S-HRL. Idag har vi varit uppe på KTC och tränat på s-hrl. Med difibrillator och syrgas.






Youth Alive - No Fear

Never let the fear of striking out keep you from playing the game..


Kamchatka - Seed

Inte äckligt, men samtidigt väldigt illa.



Några frön mor har påstått vara bra för magen. Vid mindre mängd vatten blir dessa frön gele..

Smash Mouth - Trip

Stockholm. Det är helt fantastiskt när man ska betala en flygresa till Stockholm. Det hela började med att det skulle kosta ungefär 300 kronor mer för varje person om jag betalade alla biljetter samtidigt. Så vi bestämde att biljetterna skulle betalas var och en för sig. Jag betalade min resa först och fick därför på något kostigt sätt billigare resa. Annelis kostade två hundra kronor mer än min och Johannas ytterligare drygt två hundra kronor mer än Annelis. Jag tycker att detta är mycket underligt. Men nu är resan iallafall betald och den 4 juni drar vi iväg till vackra huvudstaden över helgen!


Mxpx - Study

Annat. Tänk så mycket annat som man kan hinna med istället för att plugga. Idag har varit ute på promenad, tvättat, diskat, satt upp gardiner och senare idag ska jag städa mitt rum. Det är konstigt att allt kan bli så himla mycket roligare än att plugga. Jag funderar till och med på att fara ut och springa idag eftersom att jag inte hinner det imorgon. Men vi får se, plugget kanske helt plötsligt blir mycket roligare.


Maximum The Hormone - What's up, people?!

Brännboll. Gårdagen spenderades med ett helg gäng Obbolamänniskor och en del annat löst folk från stan. Vi styrde upp brännboll nere på ängen och helt plötsligt dök de upp ungefär 15 ungar till som också spelade. Jag tycker att det är grymt roligt att se. Roligt att det är så många människor som kan umgås tillsammans för att spela ett sällskapsspel med en boll och ett racket.





G som i Gemenskap

The Divine Comedy - Bath

Kallt. De "badade" ju föresten igår..


Shihad - Boat Song

Båt. Idag invidges den första båtturen.


M. Ward - Sad, Sad Song

Sista dagen. Det var en aning ledsamt att det var sista dagen idag. Jag och Marie fällde en tår i hissen ner som även påverkade Emelie. Men nu är det gjort, nu är det över!

Ikväll har vi ätit tårta i Tinas ära, hon fyller nämligen år idag.

Fear Factory - School

Ett unket te. På en unken plats någonstans i Sverige. Jag längtar till Umeå, till solen, till bikinen inte till plugget som återstår dock. Jag har iallafall skickat in mitt arbete nu och det känns bra. Just nu bryr jag mig inte så mycket om jag får rest på den. För jag har skrivit ett bra arbete och resten får komma sen.



Ps. jag brände precis mitt finger..

GS Boyz - Stanky Leg

JAG HAR VARIT MED PÅ EN BENAMPUTATION IDAG!!

Tori Amos - Pancake

Nu mår jag illa. Byxorna är uppknäppta och magen bara sväller ut.




Sesame Street - Hey Food

Nudlar och varma grönsaker.


Jag vill hem till riktigt lagad mat. Jag är less på nudlar, köttbullar och fiskpinnar. Jag är även less på pasta. Pasta är det enda jag har ätit sedan jag kom hit. Jag vill hem till mamma och pappas mat!

Front Line Assembly - Conscience

Tre pass kvar. Jag valde att jobba idag, trots att jag nästan inte behövde. Men samvetet kallade och jag tog min plikt till fånga och gled till jobbet. Men precis som jag trodde var det inte så mycket att göra på helgen. Mindre folk och kvällspass betyder att inte så mycket händer.

Imorgon är jag ledig och då ska jag skriva klart hela mitt arbete. Sedan ska jag nog försöka plugga lite sjukdomar. Jag hoppas även på bra väder så att man kan sitta ute en stund.

Paramore - Emergency

Akuten. Mina två dagar på akuten är över. Jag trodde dock att det skulle vara mer liv och rörelse där än vad det egentligen var. Igår var det rättså mycket som kom in. Men då var jag på medicin sidan vilket betyder endast EKG:s och observartioner. Och så idag, när jag äntligen skulle få vara på kirurg sidan med lite acktion, så icket! Inte en enda patient som ville ha hjälp. Jo, föresten.. En lite söt pojke som fick sin mage kontrollerad. kulkul!

Just nu sitter vi framför tv:n och har precis käkat glass och fruktsallad. Innan de satt vi ute i parken och spela kort. Dock var det ingen sol men värmen fanns där iallafall. Nu ska vi nog äta chips. Grattis till oss!




Selena Gomez - Magic

Dagen har varit mycket. Dagen har bjudit på all dess härligheter med blodprov, droppbyte, antibiotika blandning och PVK-sättning. JA, ni läste rätt. Jag har precis satt min första PVK någonsin. Jag hade tur. För det var ingen på avdelningen som skulle ha en ny nål, så jag fick ta på min handledare. Och det gick jättebra och han tyckte inte ens att det gjorde ont. Jag har magiska fingrar!


Kelly - Shoes

Nu är det sommar.



För precis innan jag åkte hit tog jag fram mina nya, vita, underbara skor. Och detta betyder att gatorna är sopade, snön är näsan borta och värmen är påväg. Här i Sollefteå skiner dock solen med sin frånvaror ibland. Igår var det iallafall ruskigt kallt ute och nu vet jag faktiskt inte. Nu måste jag plugga och sedan ska jag åka iväg och jobba till klocka halv tio. Fortfarande utan mobil.

Gentle Giant - Mobile

(Jag dricker inte vin) Vet ni, nu har jag endast 8 arbetsdagar kvar. Men två av dessa så kommer jag vara på akuten. Jag har egentligen inget och skriva, mer än att jag har ingen mobil fram tills på söndag. Ni når mig på fb eller msn. Töntigt nog..

Kokko

Efter en lång dags arbete, en timmes tupplur, en tredje dels flaska vin så är det gött med soffan och Talang.

The Game - My life

Solen skiner. Och jag med den! För nu sitter jag äntligen på bussen hem. Efter en ganska lång och samtigt rolig vecka. Nu är halva praktiken gjort. Jag kan inte förstå vart all tid rinner iväg. Jag önskar bara att det fanns mer tid är 24 timmar per dygn. För just nu har jag tusen olika saker att göra. Två tentor på lördag, inlämninguppgifter och ännu ett prov innan sommaren börjar.

Men jag klagar inte, jag älskar livet.

Barenaked Ladies - One Week

Idag är jag glad.



Fast samtidigt är det drygt att fara tillbaka till Sollefteå. Men det är en ny vecka och det innebär nya tag.

Nellie McKay - Food

Snart bär de av igen. Jag är hemma och fyller på mitt kylskåps förråd inför den kommande veckan. Jag och pappa var på maxi igår för att köpa ännu mer mat. Sedan så tar jag massa rester här hemma också. Livet är gott just nu och magen kommer att bli fylld för en tid framöver.

I övrigt så bjuder Tina på skjuts hela vägen till Sollefteå idag. Detta gör att vi börjar våran färd klockan fem idag och innan dess ska jag försöka göra klart första delen av mitt arbete.

ZZ Top - Necklace



Mitt halsband. Jag hörde på rycktesvägar att det fanns ett coolt halsband på ur&pen. Genast skickade jag iväg Per för att köpa de!!!

Treaty Of Paris - Hello Nurse

Det här är coolt!


Alicia Keys - This Bed

Skönt. Umeå är en underbar stad med underbara människor i den. Det känns skönt att äntligen dela säng med en människa jag har saknat i en vecka.


RSS 2.0