Latin Kings - Fint väder

Dagen vart lite bättre. Började som en helt vanlig usel tisdag. Spelar ingen roll vilken inställning man har till tisdagar. Dom är aldrig bra ändå. Hur som helst tog jag mig mer eller mindre igenom dagen. Mamma kommer vara så stolt över mig när hon kommer hem efter en natts arbete. Jag har damsugat, bakat krämbullar och tvättat.
För övrigt är jag ensam hemma. Inte ens min fyrbenta bästa vän kunde tänka sig vara hemma. Pappa drog till Göteborg och som vanligt utan mig. Han kommer få ångra de när han sätter sin fot i hallen imorgon!
vi körde spelet bubblan idag på skolan. Det var kul. Men min vän elina var inte så världs bäst. tur att hon är bäst i allt annat då!

DJ Mafia Pres. Nasty Deejays - Pussy Pussy

Om det endå vore tillåtet att skjuta människor.
Jag hade absolut inte tvekat att sätta en kula i pannan på dig.

Lil Wayne - Sky's The Limit

Jag känner en kvinna med problem. Hon är kurator på Saras skola. Hon håller psykiskt äta upp min lillasyster innifrån. Hon hänger med Sara på bup, anmäler min familj till soc och massa andra tokigheter. Hon är trevlig och det är de ända sara ser hos henne. Medas vi andra verkligen ser vad hon håller på med. Hon håller på att ta över saras liv och verkar inte bry sig om det hon "lämnar" efter. Vilket vill säga, alla bråken som uppstår här hemma. Sara litar tydligen mer på sin kurator och berättar heldre saker för henne. än för t.ex mig. Min bror har flyttat och Sara är snart borta hon med. Jag kommer stå ensam kvar med ingen lillasyster. Jag är orolig för henne. jag vill inte förlora henne. Men jag orkar verkligen inte med alla bråk som hela tiden uppstår. Hon beter sig som om hon vore 10 år och skriker och har sig. Det är inte ens kul att vara hemma längre. Det enda jag vill är att ha tillbaka min lillasyster. Jag hatar hon som har tagit henne ifrån mig. Om folk i samhället bara kunde se vad som egentligen händer. men som jag sa till mamma, man måste uppleva de för att kunna göra något åt de. kunna förstå människor som lever i den situationen. Folk förstår inte vad hon gör med Sara. Alla ser henne som en trevlig kurator på skolan. Som har bra hand om elever och människor i allmänheten. Jag såg henne också som en snäll kvinna förut. Förut innan allt det här hände. Men folk frändras och skenet kan bedra. Hon är inte snäll på något sätt. Jag vill bara att allt ska vara som det var förut. Innan hon kom in i bilden, innan hon gjorde sara till hennes följeslagare och trogen tjänare. Jag vill ha min lillasyster tillbaka i våran familjen, där hon hör hemma. Sara är otrevligare än någonsin. Skriker åt alla som kommer i hennes närhet. Skriker till och med åt farmor och mina kusiner. Min lillasyster, du är den enda jag har. Kom tillbaka! Kuratorn förtjänar en gaffel i ögat.

7 års olycka - ur en hemlös synvinkel

Jag funderar på att sluta. Jag orkar inte spy ut detaljer om mitt privat liv eller om mitt liv överhuvutaget. För övrigt så har jag ingenting att skriva. Bloggen ligger ute på hals is och jag har som ingen engergi att fundera ut på vad folk skulle vilja läsa idag. Men jag lägger nog inte ner än. Jag slutar bara skriva för ett tag...

The lord of the Rings - Concerning Hobbits

Alla har flytt huset. Det kan vara skönt. Men just nu känns det bara ensamt. Mamma jobbar, Pappa tog sina nyfyllda 43 bast och drog till fjällen. Sara for och sov hemma hos en kompis och farmor kidnappade hunden. Det kallar jag kompisar de. Helt solo om någon skulle vilja komma och hälsa på skulle det vara helt okej.
Annars så var kvällen kanska händelserik. Johanna bjöd mig på mat på Droskan. Det tackar jag för, det var gott och sällskapet kunde inte vara bättre. Hon är bäst. Sedan drog vi hem till Johannas kusiner och hängde där för att sedan träffa hennes pojkvän på bowlinghallen. Samuel kom sedan och hämtade mig och körde mig hem. Han är snäll och ingen på msn vill prata med mig. Jag ska nog baka kladdkaka kanske. god natt
Låt mig vara, du är körd.

RSS 2.0