Papa roach - last resort

jag tror han ljuger

Chris Brown - kiss kiss

Jag behövde inte fara på rättegången. De ringde och sa att åklagaren hade laggt ner vittnesmålet. vilket var bra och så, men jag hade endå varit nervös helt i onödan. Albin sa att dom klarade av rättegången helt utan min hjälp. Dom kanske hade allt dom behövde, och behövde inte min helt underbara historia. aja, det blev väl bra som det blev.

Static-X - The only

inget kan toppa mitt förra inlägg.
men du kommer iallfall i helgen...

Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You)

Jag ska inte fortsätta i samma spår som förut. jag ska inte vara ledsen över att du inte är här längre. för jag kunde skratta mig lycklig för att jag ens hade dig för ett tag. att jag fick låna dig och njuta utav dig en stund. Du är endå inte en kille man har hela livet ut. Du är en kille man bara lånar för en liten stund. En liten guldstund. guld och guld, det var en helt del grus också. Jobbigt, kliande, billigt grus. Men jag ska inte titta tillbaka längre. jag orkar inte med att varje gång jag hör eller ser ditt namn, ser på bilder av dig så börjar jag gråta. jag orkar inte med att du var eller kanske är en stor del av mig och det kommer du alltid att vara. Men du har flyttat och det är verkligen dax att gå vidare. tack för guldet men även gruset du gav mig..

Erik segerstedt - i can't say im sorry

du snackade om döden igen. Om din egna död. Du berättade att du låg på hem för att du hade försökt ta livet av dig.
det sista du sa "nu kanske vi aldrig mer hörs igen".

Markoolio - mera mål

Det här med rättegången känns som en ren flopp. Jag är jättenervös och grät hela gårdagen för att jag inte ens ville sätta min fot därborta. Men efter idag, men mycket snack från alla så tror jag ändå att jag kan ta mig igenom de. man får se de som en bra grej istället för något hemskt. och det är inte så att jag heller skulle vilja bli hämtade av poliser på skolan. Mamma ska iallfall med, så det kan ju inte bli sämre.

Torsdag 25/10 15.15

Jay-Z - Big Pimpin'

Jag har nog börjat på en ny verksamhet.

nu är det så att min vän Johannes Nökleby blev inspererad av mitt förra inlägg. Så han väljer också att gå med i min nya lilla idé. Johannes är en kille med mycket respekt. Han ser ut som en muskelknutte men är snäll som en liten teddybjörn. Han ser farlig ut med är verkligen jättesnäll. Varför han ser ut att vara en biiiiiif är för att han har tränat hockey ganska länge. När han började nian så kännde han att han inte orkade och att skolan tog upp för mycket tid. Så därför la han av med hockeyn.

Johannes bor i Holmsund med sin mamma och pappa och sin lillebror viktor. Han har även tre storasystrar som har flyttat ut. Så just nu bor han i holmsund med resten av familjen. Han har även en hund också som heter rox. mycket möjligt världen sötaste hund. Han är hur snäll som helst och gör verkligen inte mycket för livet. Annars på fritiden så brukar Johannes festa, vara med sina kompisar och göra bus på byn. Det är aldrig tråkigt i Johannes liv. Är han inte ute och ränner halva nätterna så brukar han ha lunga hemmakvällar med film och mys. Han har även en tatuering på sin högra arm. Den är väldigt snygg, för det kan tillochmed jag intyga att den är. Johannes går på Dragonskolan. Han går umeå teknikprogramet och tycker att det är roligt. även fast han går med 91:or så trivs han både i skolan och i klassen. Ibland undrar han hur det hade varit att inte gå på iv utan direkt in på skolan. Men egentligen så är det där "fri året" inget han ångrar. Han känner att det var skönt att ta ett år ledigt från skolan och ta tag i det senare. Fråga om mer information.

msn och apberget finns!

Byz - do you wanna Fuck?

Nu är det så här att jag har en jättefin kompis som heter Patric Jonsson och han är lite sad nu. och det är därför jag kommer in och hjälper till. (för jag vill ju inte att han ska vara ledsen) Jag är nämligen här för att aktionera ut min kompis Patric. Han hjälper till med allt du ber om och han gör mycket mer än så. Patric Jonsson har humor som en jävla gud. så man kommer absolut inte ha en tråkig stund med honom. Han lättar upp stämningen och får alla på bra humör.

Han går på Dragonskolan. Första året på umeå teknikprogramet. Han tycker att det är roligt och han har många kompisar på skolan. Han bor i Holmsund och på fritiden brukar han festa och vara med kompisar. Han brukar även köra sin cross och han tycker själv att han är sexig när han kör. Han har två bröder som har flyttat så han bor ensam hemma med sin mamma och pappa och sina två hundar yatzy och wille. Det är två jättesnälla och söta hundar. bits inte, så alla som är rädda för hundar kan känna sig säkra. Hundarna är jättegoa och skulle aldrig göra illa någon. Patric har nyligen gjort en tatuering. En drake på sidan av magen. En grymt snygg tatuering om ni skulle fråga mig. Han har även en piercing i ögonbrynet. Vill ni ha mer information så hör av er!

Snygg, sexig och singel


System of a down - fuck the system

Jag har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv.
(jag har inget annat att säga)

Block 44 - se dig omkring

Jag sitter nu hemma hos jonte och väntar på kristoffer. Jonte sitter och pratar med johanna i telefon och jag får inte prata. så jag sitter här vid datorn och är en nooooooooooooob! han tycker jag är en mupp..

Jag har varit med Elina, Nicolina och Rosita ikväll. Vi var och åt tacobuffé på balder. det var gott och man kännde sig ganska fet! Sedan gick vi och köpte biljetter på filmstaden.
det blev chuck and larry. det var så fett jävla kul!
tack för kvällen tjejer!

Min far kvaddade våran
bildörr idag. lyckat!

RSS 2.0