Kenneth & the Knutters - Ge mig en öl

jag har världens bästa kompisar. Jag kom till stan halv fem och mötte Johanna. Som inte heller hade någon aning om vad kvällen gick ut på. Vi mötte iallafall Nicolina, Elina och Rosita på stan. Där fick jag och Johanna ta på oss ögonbindlar för att sedan åka buss hem till Rosita. Väl hemma hos Ros gjorde vi tacos och bara njöt av varandras sällskap. Sedan klockan halv åtta var de dax att ta på sig ögonbindlarna igen för att ta en promenad till bowlinghallen. Där vann jag en av två gånger. Nicolina är den andra stolta vinnaren också. Tjejer, verkligen tack. Det var grymt kul och nästa gång är det Elinas tur att åka på en överraskning. Tack tjejer för en underbart skön och trevlig kväll.
08.00 sätter jag mig på bussen till Gävle, kommer hem på måndag. So long suckers i Umeå!


Ludacris blueberry - yum yum (feat sleepy brown)

min far har fixat internet igen. Grejen är den att det bara har varit borta för att Sara aldrig kan sköta sig. Och då får jag ta smällen av de också. Hur som helst är hon inte hemma och då sitter alla inne på internet den lilla tiden vi kan. Vilket jag tycker är ganska roligt. Men när jag väl är inne på msn så är det inte en enda vettig människa som är inne på msn. Det är inte lika roligt. För övrigt så älskar jag påsken. Jag älskar också att jag och Johanna har brytit vårat avtal att inte äta godis. För hela påsken handlar egentligen om godis. Det är gott. Jag tror att jag ska hem och våldgästa johanna idag. Men det får jag, för hon tycker om mig. Hon gav mig tillochmed min älskade Paris Hilton parfym i födelsedagspresent. Bara ett tecken på att hon älskar mig.
Nu ska jag fortsätta se Grey's.

Cfc Holmsund - kom och dansa

det är inte meningen.
det är inte meningen att livet ska vara såhär svårt.
det är inte meningen att livet ska vara såhär svårt att leva.

Click Five - Happy Birthday

18 ÅR!!

Crossfade - Cold

nu är de inte länge kvar. det är nästan bara 4 timmar tills jag blir officiellt 18 år!

Lucas prata - and she said

jag var med en snygg vän idag. Hon har snart blont hår igen. Precis som hon hade förut. och hon har en hund som heter Elvis. Vi var på promenad med hundarna. Anneli är snygg, alltid snygg. och jag har saknat att umgås med henne. Hoppas hon är tillbaka nu och tänker stanna för alltid!

Citizen Cope - Bullet and a Target

hade det varit tillåtet, hade jag inte tvekat. Om endå hundägare kunde gå med sina tikar någon annanstans. Det finns inget värre att gå med en pojkhund som känner av en tik som löper. Elessar springer som ett jävla as och är sedan borta. Då får man stå där som ett jävla fån och skrika på en hund som endå inte lyssnar. Han springer över vägar och in på andras gårdar. Jag är bara rädd att han ska bli överkörd eller något sånt. Och allt är på grund av tikägare inte kan ta sina jävla hundar någon annanstans. Sedan finns det puckon som tar sina tikar dit jag går med min, enbart när dom löper!!! jag är arg och ska duscha.

Basshunter - Boten Anna

jag är värdelös på trafikregler. Jag kan skyltarna, men är värdelös på allt annat...

Bon Jovi - It's My Life

Hon drömmer att Bon Jovi är hennes storebror. Det hade varit coolt om det hade varit sant. Om Bon Jovi hade varit Annelis storebror. Jag hade haft en ungdomskärlek på hennes storebror isånnafall. Men hon fick ingen storebror. Men snäll som jag är, så får hon låna min precis när hon vill. Och anneli, hälsa min bror att jag saknar honom nästa gång du träffar han. För övrigt så önskade jag att anneli var här oftare. Min pappa retas så mycket med mig och jag önskade att hon kom, så han kunde reta henne. Vi saknar dig ju, jag saknar dig!

image23
kom tillbaka! Det är svårt att förlora sin bästa vän

Alex C feat. Y-ass - Sweetest Ass In The World

jag är hemma nu igen! Jag har blåmärken på knäna, ont i ryggen och fettigt hår.
Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv när jag vurpade med skotern. jag skulle hoppa och tappade kontrollen över skotern. jag flög över styret och slog huvudet i huven och landade två meter från skotern. Jag bröt inga armar eller ben utan jag fick bara tre stora blåmärken på knäna. Tacka gud för hjälmen!
Annars har jag nästan förfrysit mina tår, hängt med johannes och anton, käkat en hel del chips, bara varit med albin och även kört hans bil. jag har även kört skoter, alltid skoter. Det har varit nice, veckan har varit nice.



'N Sync - Bye Bye Bye

jag drar. Jag far till Storuman med albin nu.

GRATTIS LILLASYSTER PÅ FEMTONÅRSDAGEN
3 MARS!!

Aneli Ryde - En sån karl

Han spottar. Jag, pappa och Elessar var påväg hem från Holmsund när pappa bestämmer sig för att spotta. Han gör en spottloska. Men den hamnar inte på marken utan på jackan. Det var kul, riktigt kul! Hur som helst, min pappa är bäst. Bättre än alla andras pappor. Tack för de!

RSS 2.0