30 seconds to Mars - The mission

igår, var jag hemma och njöt av dagen med min kära mor. Vi gjorde fruktsallad och hon lät mig sitta och kolla på oc hela dagen. Hon gav mig också en påse valnötter för att hon tyckte så synd om mig eftersom att jag bara låg och snorade. Antar att hon blev lite less på att jag slängde snorpapper lite här och var i huset. Sesong tre är nu avklarad på oc och jag älskar sesong fem av oth!

idag, har jag sett min kära klass stakat sig runt på skidor i ett spår runt dragonskolans fotbollsplan. Jens hade kommit på den smarta idén att låta dem köra skidskytte. (efter att han först låtit dem köra runt planen kanske tre varv) Inte bara de att de skulle slänga ärtpåsar i ringar utan de skulle även köra med straffrundor och liggande kasst. Jag som stog på sidan njöt ganska hårt när alla blev pissed när de missade ringen och fick köra straffrundor. Men jag antar att jag var den enda som skrattade gott åt de också.

Jens: Ska jag säga att det ska köra ett varv till efter det här?
Johanna: Ja, gör de!! eller kanske inte...det skulle ta livet av dig!



Lovin' Spoonful - Do You Believe In Magic

Jag är helt tom. Tom i huvudet och tom i hela kroppen. Ni vet känslan att inte orka göra något annat än att bara ligga i sin säng. Trots att det finns människor som bryr sig, så ignorerar man dom helt för att sova. Eller så känner man att det finns så mycket man egentligen borde säga, men det finns inte ord till de. Det finns inte ord för hur man känner eller så kan man inte sätta ett ord för just de man känner. Saker som man borde säga till nära och kära. Hur bra dom är och hur mycket dom betyder för en. Men man har inte den orken själv, att säga de orden. Säga hur viktiga de är i livet och hur glad man är för att man har dem. Men som sagt, det kanske de vet sen förr. Men det är inte för sent att säga det flera gånger. Jag ska försöka på alla sätt och vis att komma ifrån min "säng dvala". Jag har redan gått alla dagar i skolan hittils, trots att jag inte alls har något ork för de. Men jag har lovat människor. Men att lova dem är bara ett skydd för att bevisa för mig själv att jag faktiskt kan gå till skolan. Jag gör det helt för min skull, trots att jag har lovat dem. Men jag känner att jag vill bort, rensa ut alla tankar och få tänka på något nytt. Jag vill komma bort, om endå bara för en liten stund.

"Det omöjliga tar bara lite längre tid"
Cicero

Ebba Grön - Mamma Pappa Barn

Emanuel säger:
haha,, jag skulle lätt kunna bli din mamma

Han ska för övrigt bjussa på en "björnligan" tårta om jag någongång skulle hamna i fängelset. du vet, sån med en bågfil i så att jag kan lyckas rymma från fängelset. tack

Sofia Talvik - Holding your hand

Jag pratade just med dig i telefon. Efter fler månader utan din röst och tusen mil härifrån får du mig fortfarande knäsvag och nervös. Folk säger att jag bara ska glömma dig, eftersom att du bor så långt borta. Men det är lättare att säga de än att faktiskt göra de. Trots att det var 20 minuter sen vi pratade på telefonen. jag har inga ord..

Chris Daughtry - Home

ONE TREE HILL!
thank God

Sara Bareilles - Love Song

bhnjmkl,öå¨n säger:
Primära - sådana behov som är livsnödvändiga för att vi ska iöverhuvudtaget överleva.
bhnjmkl,öå¨n säger:
sedan finns det sekundära, dom är inte livsnödvändiga, men dom behövs för att vi ska må bra.. du är ett av dom!

RSS 2.0