Tomas Ledin - Lika hopplöst förälskad

Jag har blivit kär på nytt. Jag har hittat en hel del nya låtar med Lars Winnerbäck och jag njuter av hans röst. Han är mycket möjligt den bästa artisten i hela världen. skulle de funka och skulle världen gå med på de så skulle jag helt klart ha gift mig med Lars. Jag skulle be han skriva och sjunga låtar om mig. Låtar som alla kommer att gå och nynna på. Så blir jag värsta känd. Det skulle vara grymt

Finger eleven - Panic attack

Jag höll på att få panik. Jag har suttit med de äckliga peddan arbetet i ett bra tag. När jag kände mig nöjd att jag hade fått ihop två sidor så sparade jag och stängde ner dokumentet. Men jag insåg att jag skulle ju skicka över det till min hotmail. Men när jag skulle öppna arbetet så fanns de inte. Jag höll på att bryta ihop när jag satt och sökte igenom varenda mapp jag hade på datorn. När inte ens sökmodulen hittar mitt arbete blev de panik. Jag bröt ihop totalt. Jag intalade mig själv att jag aldrig skulle skriva om det där arbetet och jag visste precis vad jag skulle säga till Jens om han frågade mig vart arbetet var. "min hund åt upp de" en lameass ursäkt men jag orkade bara inte.
men gud ville uppenbarligen att jag skulle leva ett tag till. För helt plötsligt så låg mitt arbete där. Med mina 1731 ord och precis som jag lämnade de. Jag blev så glad att jag gick upp och bakade kakor. nu ska jag sova.

Sugar daddy - Sweet soca music

En rubrik tillägnad min far. Jag satt just och kollade ut genom fönstret när jag såg min far bränna förbi på våran moppe. En Yamaha DT från typ the late 90´s. Det var roligt. jag kommer drömma gott inatt. Se pappa bränna på den röd/vita moppen med en svart hjälm. Jag gav upp min moppe kariär för ett bra tag sen. Det var när jag och johanna trillade. Slog oss blåa. Det var mindre roligt. Sara som har fyllt 15 för ett bra tag sen tyckte att det var spännande att ta fram moppen. Rengöra den, meka och annat roligt som hon och pappa har fixat med. Hon är söt när hon sätter sig på moppen och far iväg. God natt

Steven curtis chapman - The great adventure

Till Paris ska jag också fara. Min farmor drog till Paris igår med sina damer i syjuntan. Inte för att jag tror att de någonsin har sytt någonting i den där lilla gruppen. De har nog mest käkat god mat och spelat kort. Jag ska också starta en sån grupp när jag blir 60+. Det vore gott. Hur som helst hoppas jag att hon kommer hem med en present till mig. Det vore guld, min farmor är guld!
Min säng har bytt namn till guldsängen. Jag ska aldrig lämna den ifrån mig. När man har sovit i ett tält och i en kall sovsäck är den nog skönast att bara komma hem och krypa ner i sängen. Klassen drog ut på en hajk i torsdag. Det var roligt. Det bjöds på mat, sång och massa andra roliga lekar. Vi gick på upptäcksfärd och försökte starta lite bråk med den andra klassen. Men de verkade inte höra oss på andra sidan vattnet. Jag önskade bara att jag inte hade så fruktansvärt ont i hela kroppen idag. Vi cyklade nämligen 4 mil med en väska som vägde ton. Jag låna farfars cykel. Den var också guld. Fast den hade bara en växel. Men som sagt, jag har sköna människor i min klass.

image25

image26

Blutengel - No eternity

Det rycktas om 16 dagar kvar. Det är skönt. Det vore skönt om inte alla lärare helt plötsligt fick en stor lust att sitta och rätta inlämningar och prov. För helt plötsligt fick vi massa saker som inte alls var inplanerat från början. Jag som tyckte jag hade varit duktigt och följt Elinas exempel och fixa bort lite inlämningar. Men icket. Hur som helst fick jag icket godkänt på mattenationella. Så där vart det en till grej att planera in. Jag har omprov om två veckor och nu handlar de bara om att plugga. Jag har engelska nationella imorgon också. Men jag antar att jag tar de med en liten klackspark. Jag ska nog börja ta livet med en klackspark när sommaren kommer!

killer mike - home of the brave

i fredags hände de mycket kul. Elina fick smaka på min mirakel sprit och hon blev väldigt full. Lika så Rosita. Jag tyckte att det var jätteroligt att vara med dom. Dom var söta som vanligt. Men det mest otippade jag hade varit med om var när vi sov hemma hos Bakke. Bakke låg på ena sidan, jag i mitten och albin på den andra. Det var så vi somnade. Men sen när jag vaknade där mitt i natten. Låg helt plötsligt Albin i mitten. Det tyckte jag också var roligt. Men det var väligt förvånande. jag ska sova nu. god natt

Destiny's Child - Happy Face

Jag mår inge bra. Halsen håller på att tjockna igen och det gör fruktansvärt ont. jag slemmar tjockt äckligt slem när jag spottar. det är äckligt. Just nu sitter jag i en datasal och ska på något sätt försöka jobba. Men i min grupp fokuserar vi mer på bloggar och aftonbladet. Jag somnade klockan halv 3 - 3 inatt. Fast på något sätt var jag pigg i morse klockan halv 7 i morse. Kanske var de för att jag hade sovit med Bakke hela söndag på dagen. Nu måste jag gå tillbaka till klassrummet för att sedan ha pedagogisk ledarskap. döda mig!


Eminem - Go to sleep

Elina sover på platsen brevid mig. brb, ska bara väcka henne med mina pussar.

Blaine Larsen - I don't wanna work that hard

Jag tror att jag ska börja jobba med pappa. Han verkar ha så himla skönt jobb. Han sitter på ett kontor fullt av gammla gubbar och en tjej att mobba. Det verkar vara något som man kan leva med varje dag. T.ex idag när jag ringde han och frågade vad han gjorde. Så hade han så mycket att göra att han läste en Clas Ohlson katalog. Det kallar jag hårt arbete. Att bli arbetare på hans avdelning är nästan något jag ser fram emot.
Bara för att min pappa gör så lite på sitt jobb så tog jag med han på ett äventyr. Jag övningskörde. Det gick bra, ingen kvaddad bil eller pappas händer strypandes runt min hals. Han var lugn, vilket jag inte hade förväntat mig. Jag kanske ska börja övningsköra med han på heltid istället för mamma. vi får väl se hur mycket han orkar.

Ana - We are

Någon har trollat bort min syster. Hon har helt plötsligt blivit snäll mot mig. Inge onödigt skrik eller smällande i dörrar hemma längre. Det är skönt. Jag hade verkligen börjat sakna alla de sakerna vi gjorde förut, hon och jag. Men nu kanske det kan bli som det var förut igen. Hon hade bakat kladdkaka idag och helt utan tvång kom hon ner med en bit kladdkaka åt mig. Hon har flyttat ut ur mitt rum och jag får min säng för mig själv. Det är skönt. Men nu ligger hon i min säng och sover igen. Jag måste nog hoppa på henne.

Gert Fylking - Fakta om livet

Okej gott folk! Nu är min födelsedag officielt över. Idag fick jag den sista presenten. Nu är den inkopplad och klar. Stor och fin. En 22 tums wide lcd motior har just flyttat in i mitt rum. Den gamla skärmen sa upp sig och flyttade ut. Och då passade den nya på att flytta in. Det är nice. den är stor. 56 centimeter ny skärm ;)
Tack mor och far!

Rob Thomas - I am an illusion

Klockan börjar bli mycket och det märks. Jag och Albin sitter och kollar på synvillor. Albin säger om och om igen hur värdelös jag är för att jag inte ser olika saker. "men vadå, är du blind eller?!?!?!" Han tror att han är så himla mycket bättre än mig för att han hittar allt hela tiden. men jag vet inte, jag skyller allt på min trötthet. Han försöker även förklara för mig vad det är jag ska se. Men tappar tålamodet efter fem sekunder för att han inte orkar förklara en och samma grej tio gånger.

image24
Hur många vargar finns de på bilen?




Enter Shikari - Sorry you're not a winner

Jag var ute och gick. Jag kände bara hur de nyklippta gräset luktade gott. Solen sken och det var bara sommar ute. Igår var det kanske den varmaste dagen på hela det här året. Jag låg ute och solade och drack vatten. Men inte blev jag något brunare än vanligt. fyfan.
Albin och Sara bråkade just om två chipspåsar. Ena var lättsaltade och den andra var paprika. Det vart nästan tredje världskirget här. Till och med jag fick hoppa in på de vinnande laget och ta hem priset som var lättsaltade. Sara vart arg och gick ner med hennes kompis. Rubriken blev tillängnad lillasyster som blev tvingad att ta paprikan.

RSS 2.0