Stereo Total - Movie star

Helt otroligt. Jag var och såg män som hatar kvinnor igår med Johanna och Elina. Det är klart att filmen blir annorlunda när man har läst boken. För man gör ju alltid sin egen uppfattning och skapar egna bilder. Men för att ha läst den innan så var filmen så otroligt bra. Visst hade de tagit bort en hel den bitar ochm gjort den lite ändrad, men den var fortfarande så bra. När jag gick med en blandat känsla i magen ut från bion. Jag ska bara säga att alla bör gå och se filmen. Jag väntar nu spänt på att se de andra två filmerna också!

Constantine maroulis - Favorite t-shirt

PA 100. Jag gör ännu en gång reklam för våra tröjor. Kanske endast för att jag har lärt mig redigera lite eller kanske för att pengarna går till bra ändamål. Den finns i svart och i röd. Och i storlekarna XS, S, M och L. Tröjan är herrmodell. Så det man ska tänka på att det är större än damstorlekarna. Det är Martin 9år som har ritat trycket på tröjan. Som sagt, pengarna går till att hjälpa barn! Tillsammans hjälps vi åt att hjälpa barnen som har det svårt.

Kelly Clarkson - A moment like this

Och inget ont anade jag. Jag tänkte mig aldrig att en rättegång skulle ta så mycket energi och tid. Albin satt på fel sida av bordet, fel sida av lagen. Det var otroligt jobbigt att höra på allt han blev åtalad för. Det blev iallafall inte fägelse och det är jag mest glad för. Jag vet inte om jag hade pallat att han ska sitta inne. Men jag hoppas bara att han sköter sig nu och håller sig borta från alla dumheter. Jag har lovat hans mamma att börja gå på teori lektionerna med honom. Nåde för att hjälpa mig själv och honom. Tack för dig Albin.

Green day - Sweet children

Reklam! Nu är det dax att dra upp pengarna från plånkan. För ynka 150 spänn får du denna fina tröja. Du kanske tycker att 150 kronor för en t-shirt är mycket. Men då kan jag berätta att pengarna går faktiskt till unicef. De jobbar för att barn i världen ska få en bättre framtid. 150 kronor blev inte så mycket nu va?


40 below summer - Training day

Jag lider av bruxism. Jag var nära på att låta någon hugga av mina vader imorse. Träningen igår har satt sina spår och jag lider just nu utav en fruktansvärd träningverk i benen. Om det vore så väl att det är bara benen som har fått tagit stryk hade jag varit nöjd. Men icket, axlarna och ryggen valde att krångla idag också. Men jag måste säga att step var otroligt skönt för hela kroppen. Lixom lagom jobbigt var de också. Jag har varit inne och kollat på storsjös hemsida för att se när dom har step pass. Så inom snar framtid kommer jag vara tränad.

George Strait - So much like my dad

Jag har nämt de, kanske hundra gånger förut. Men det gör inget att jag ännu en gång ska skriva ett inlägg om min pappa. Utan han så skulle jag varje dag få åka buss hem från skolan, jag skulle varje gång jag har varit hos Johanna få gå hem ensam och jag skulle varje gång gråta för att jag inte har någon att bråkas med. Min pappa gjorde mig en stor fet tjänst idag. Han for från sitt jobb endast för att köra mig från sjukhuset till Iksu. Då kan vi börja snacka om att min pappa är bäst. När jag tar körkortet ska jag börja med att betala igen alla resor pappa har gjort för mig. Jag ska aldrig någonsin gnälla om han vill ha skjuts någonstans och jag ska aldrig vara grinig för att jag blir tvingad att hämta Sara. Jag ska alltid ha ett leende på läpparna om han ber mig om någonting. För trots allt, är han min aldra bästa.

Depeche mode - Blue dress

Konstigt. Jag for och provade den utvalda balklänningen idag. Men den är fortfarande på utveckligstadiet och sydd i endast lakan. Förra gången jag var där så tog hon som ska sy klänningen alla mått och allt såg bra ut. Men idag när jag kom dit så hade man lika gärna kunnat stoppa i två johanna i klänningen. Den var aldelens för stor precis överallt. Men jag ska dit på torsdag eller fredag så får vi ser hur den ser ut då. Om hon hade tid skulle hon sy in den tills dess. Jag tycker att det ska bli så otroligt kul att se hur klänningen kommer att se ut i slutet. När den är sydd i mitt blåa, helt underbara tyg och jag är snygg i håret. Jag lägtar till balen och jag tror att det kommer bli jätteroligt. Bara man hinner köpa biljetter tills dess.

Campfire Girls - Broken tooth

Tanden. Idag slutade jag tidigt från skolan och tog bussen till tandläkaren. Jag var mäkta nervös innan jag skulle in. Men det visade sig att det var helt i onödan. Eller helt i onödan var de ju faktiskt inte. För jag fick ju faktiskt borra i tanden. Men det var enbart för att jag var under 20 år. Tandläkaren sa att jag om jag hade varit äldre hade jag in behövt laga. Men eftersom att jag nu hade tagit mig dit och tandläkaren hade inte så mycket att göra så bestämde han att han skulle borra. Som vanligt tog jag bedövning så jag kände ingenting iallafall. Men oj, så jag skakade..

Kimya Dawson - My mom

Alla hjärtans dag. Jag tog med moder och lika så hund ut på en promenad i Lördags. Det var jättefint väder och jag minns att jag sa att det var "varmt som en sommar dag" också. Jag tog även med mig kameran och fotade en hel del.



MXPX - My mom still cleans my room

Ny regel. Mamma bestämde för några dagar sedan att rummen skulle vara fina och städade på söndagkvällar. Så jag har just nu damsugat mitt rum och jag har även laggt på överkasten på sängen. Inte för att jag vet om det är så lönt, för jag klev just upp ur sängen och jag ska snart ner i den igen. Mamma ägnade iallafall dagen åt att hjälpa mig städa rummet igår. Just nu måste jag köpa nya kläder för att min garderob blev helt tom. Jag skulle ha tagit en före och efter bild, men det är lätt att var efterklok. Nu ska jag hinna med att duscha innan bones.

RSS 2.0