Devendra Banhart - Nice People

Jag vill tro att alla människor är goda. Och det fick jag verkligen bevis för idag, att snälla och omtänksamma främlignar verkligt existerar. Jag kom lite sent till bussen idag när jag skulle åka hem, så jag satte mig brevid en man. Det visade sig att han var väldigt pratglad och social. Så under början av resan satt vi och pratade om ditten och datten, allt mellan himmel och jord. Han var en väldigt trevligt prick som jobbade med att hjälpa ungdomar. Vilket jag tycker är ett jätteviktigt jobb. Han skulle till Umeå för att ha en föreläsnining.

Under resans gång så visade det sig att han faktiskt skulle sova över i Obbola. "aha" tänkte jag, "världens är allt bra liten". Men den här snälla mannen erbjöd sig faktiskt att jag skulle få åka med han och hans fru hem. Det kan man verkligen kalla omtänksamhet. Jag tänkte inte ens för en sekund att denne man skulle vara något annat än just snäll. Nu när jag sitter här, välbehållen, så kan jag inte låna bli att hoppas att det finns fler som han ute. Fler som erbjuder sin hand för andras skull. För det är precis det som gör att man kan lita på främlingar. Visst så ska man kanske inte lita blint på alla, men åtminstonde försöka se det som är gott i alla människor.


Willie Nelson - So Much to Do

Ont i huvudet. Jag kommer inte vara hemma förens om tre timmar. Förstår ni hur lång tid det är? Bussen från övik går om en halv timme, så det är ju skönt. Men skönast är att jag bara går imorgon sen så är jag ledig den här veckan. För vi har en webbföreläsning på torsdag som man kan göra när man vill. Men grejen är den att jag kna inte riktigt säga att jag är ledig. För jag har peov på tisdag och måste därför plugga som ett psyk nu dom sista dagarna som är kvar. Jag ska nämligen kunna nio kapitel utantill. Hjälp mig?


Barry Manilow - Soon

Om bara några timmar så är det första advent. Och jag har redan hunnit ät och baka lussebullar och druckit glögg. Jag som inte ens tycker om de. Men man måste dricka det minst en gång per år. Då tänkte jag att jag gör bort de nu, så behöver jag inte ha det hängandes som en tyng på axlarna. Töntigt, jag vet..

Eric Boff - Not Yet Christmas

Det luktar jul i huset! Jag och mamma har precis bakat lussebullar. åååh, jag älskar dessa små, gula bullar!! Inser ni att det snart är julafton?

 


Maroon 5 - This Love

Min Anneli är den bästa jag vet. Mamma hade på något undeligt sätt lovat att sara skulle bli hämtad av mig efter matchen ikväll. Så jag ställde upp och precis hem. Min bästa Anneli var snäll och följde med mig till stan. Hon är så otroligt snäll och söt! LOVELOVELOVELOVELOVE!!!

 


Lars Winnerbäck - Elegi

Lars Winnerbäck, 26 november 2009! Tack! Han spelade låtar som gick rakt in, rakt in i hjärtat!

Lars Winnerbäck, 20 juli 2006



Darling Violetta - Awesome

OMG! New moon alltså.... Hur är det möjligt att de finns så snygga skådelspelare i världen?! Jag är helt mållös. Edward har just fått sig en ny konkurrent!!


Casiotone For The Painfully Alone - Bus Song

Ta mig hem, nu på en gång. Jag har så fruktansvärt ont i rumpan just nu. Jag har försökt på alla sätt och vis att få bort smärtan. Jag har bytt ställning flera, flera gånger men inget verkar funka. Smärtan sitter i sig och den verkar ska göra de hela vägen hem också. Som tur är så är jag snart i stan. Snart ser jag lite av röbäcksvägen på min vänstra sida. Vilket betyder att det kanske är tio minuter innan jag är i stan.

Ikväll blir det bio, new moon. Och jag är hur taggad som helst! MUMS!


Veronica Maggio - Nöjd

Jag är så glad just nu! JAG KLARADE TENTAN!!


Mudhoney - Small Animals

Jag vet inte om jag kommer sova speciellt mycket inatt. Och detta är enbart för att herr Långben kom och hälsade på min två gånger. Han var cirkus två decimeter från mitt ansikte. Men med tanke på att klockan är så pass mycket så kunde jag inte skrika. Jag var tyst som en mus när jag desperat försökte få bort honom från min kunde. Det värsta som finns när man har med smådjur att göra, är att de på något underligt sätt försvinner. Man har ingen aning om vart de är och därför blir man paranoid, iallafall jag. Jag kunde knappt läsa en sida av min bok utan att jag kollade runt i sängen för att se om det var några oinbjudna gäster där.

Men när den lilla krabaten kom till mig för andra gången hade han satt sin sista potatis. Jag är ganska mån om alla djur och tror även på myten om att det regnar dagen efter man har dödat en spindel, att tog äcklet på ett papper och släppte ut den. Eftersom att jag inte riktigt var helt säker på att saken var ute så lämnade jag pappret i hallen. Den kommer nog förhoppningsvis inte komma in till mig något mer. För då får han med mig att göra.



Jag får rysningar i hela kroppen av just den där arten!


Twista - Birthday

Grattis! Idag fyller min storebror 22 år. Så nu ska vi hem till kusinerna och fira honom. Vi ryms nämligen inte i hans lilla lägenhet. Vi ska även laga middag när vi väl är där. Det kommer bli awesome!


Pick Hokus - I'm So Happy

AAAAAAAAAAAAH! Jag klarade tentan!!! På tisdag får jag veta om jag har klarat den andra också!! aaaaah!!!


Vanessa Williams - Save The Best For Last

Paket från Thailand.


Mina nya, otroligt snygga, skor från tradera.


Alexi Murdoch - Wait

Glöm allt jag skrev. Man får tydligen inte reda på reslutatet förens klockan tre idag. Men konstigt nog så stod de på informationen att man skulle få reda på de klockan elva. Så jag måste sitta och vänta fram till dess, vilket känns väldigt drygt. Medans så ska jag tyvärr gå ut med min hund i regnet. Jag taggar inte!


Bif Naked - Test

Om tio minuter är det dax. Jag sitter här framför datorn i pjamas och fleece. Jag är snart redo att göra min hemtenta. Den kommer att hålla på till klockan elva. Önska mig lycka till!

 

10.22, Jag har nu lämnat in testet och det återstår nu bara att vänta till klockan elva för då får jag se mitt resultat. Jag håller tummarna för att det ska gå bra! Jag återkommer då jag vet mer..



Anouk - My Shoes

Näst sista skorna från tradera: Ett par super snygga bruna stövlar. Precis likadana som min moder har.




Jesse McCartney - How Do You Sleep

Inte direkt den roligaste att vara med. Per har praktiskt taget sovit sen han kom hit. Han har endast varit vaken en gång, och det var då det var middag. Jag ska fortsätta plugga nu och låta han sova vidare. Undra vem som kommer att vara uppe längst i natt..

 


Kitty Wells - Password

Jag ska göra något dramatiskt. Jag tycker själv inte att jag har ett behov att att köpa skor eller kläder. För det har jag faktiskt inte. Jag är inte rik, så jag kan inte heller köpa allt jag vill ha. Men nu har jag lyckats köpa tre par skor från tradera. Det enligt min mening, börjar bli för mycket. Men tanke på att allt har utspelat sig på max två veckor.

Hur som, ska jag be Per ändra mitt lösenord på tradera.com. Jag kommer inte få veta detta lösenord förens han tycker känns rätt. Jag tycker att mitt beslut känns bra, det kommer iallafall bli bra! tack på förhand.


Pussycat Dolls - Love The Way You Love Me

den finaste känslan i världen. Det är att somna brevid en annan människa. För jag vet, att när jag vaknar upp igen så har jag den bästa pojken brevid mig. Som pussar mig vaken och säger god morgon älskling! Jag vet inte hur jag bar mig åt, men tur hade jag som hittade Per den där kvällen för snart 15 månader sedan.

Jag har aldrig kunnat be om något bättre och något bättre finns det inte där ute att få heller. Han är en underbar människa som verkligen tar hand om mig på alla sätt. Även fast jag kan vara sur och grinig så står han endå vid mig sida och håller min hand. Jag vet att han aldrig kommer att svika mig. För han är den absolut snällaste människan jag känner.

Jag älskar Per, det kommer jag alltid att göra. För med honom har jag en bättre och ljusare syn på livet. Han är min framtid, det bara vet jag!

 


Common - Hungry

Nu knorrar magen. Just nu sitter jag i biblioteket, för jag börjar nämligen inte förens klockan ett idag. Men eftersom att jag tog bussen som gick klockan tio till övik så har jag inte ätit någon lunch ännu. Så jag tänkte gå tillbaka till skolan snart och värma lite lunch.

Jag önskar att jag hade något roligt eller mer intressant att berätta. Men ack så fel. Jag återkommer då det finns något vettig att skriva om.

 


Leona Lewis - Happy

Efter en lyckad kväll så är jag nu hemma igen. Jag har världens underbaraste människor i mitt liv. Jag kan bara tacka och le när jag tänker på dem. Kvällen bjöd på massa skratt och trevligheter. Vi var iallafall hemma hos Elina först. Där var det mycket folk och stämmningen var på topp! Kvällen avslutades sedan på krogen krogen. Men eftersom att jag är en sån snäll dotter så for jag och hämtade min far kring två.

Det känns otroligt skönt att inte behöva vakna upp imorgon med en sprängade huvudvärk och ett lätt illamående. Jag kommer vakna upp imorgon och tänka: "Fan va skönt!"


Namie Amuro - NEW LOOK

Våran nya soffa från Ikea:

Det bästa är att pappa har kopplat in golvvärmen i hallen. Underbart!

 


Josh Rouse - Feeling No Pain

Jag mår som en prinsessa. Eftersom att jag tog sprutan igår så trodde jag att jag skulle få ont i armen idag. Visseligen så fick jag faktiskt ont under matchen igår. Men den smärtan kändes mer som träningsverk. Hur som, idag när jag vaknade så hade jag ingen smärta alls i armen. Jag mår hur bra som helst förutom att jag har lite ont i huvudet. Så det var skönt. Men man vet aldrig, det kanske slår på stort om några timmar..

Per ligger iallfall hemma med feber och ont i huvudet. Ont i armen hade han också. Sara som tog sprutan för några dagar sen ligger i 40 graders feber idag. Grejen är den att hon ska på Takida idag. Vi får se hur det blir med den saken..


Alice Cooper - Pain

Inbillar jag mig eller känns armen konstig? Jag och Per var och tog influensa sprutan för kanske 45 minuter sedan. Både han och jag nojar inför vad som kommer att hända. "har du känsel i armen?" "min arm känns väldigt kall, ska det bli så?" Imorgon kommer vi ligga som slagna hjältar med väldigt ont i armen.

Per klarade iaf sin tenta, så ikväll bjuds de på hockey. Björklöven kommer att förlora mot Almtuna.


Paolo Nutini - New Shoes

Det jävligaste. Jag bjöd på ett par jättefina bruna stövlar igår, precis sånna där som min mor har. Jag har alltid velat ha hennes och blev överlycklig när jag såg dessa på tradera. Fram till igår, 2 minuter innan aktionen stängdes, så var det endast jag som hade bjudit 99 spänn på stövlarna. Men då, då tror jag att hon som ägde skorna lejade någon att bjuda högre. Tillslut så fick jag betala 165 jäkla spänn för skorna! Dåligt, mycket dåligt.


Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig.

Bowling For Soup - Sandwich

Jag fick sluta tidigare idag. Jag kom hem vid halv ett idag, vilket var skönt. Nu har jag hunnit äta och jag har även bakat scones.

 


Lynn Anderson - The Spirit of Christmas

Helt sjukt va nöjd jag är alltså. Idag när jag och Johanna var på stan så inhandlade jag de flera julklappar som jag hade kvar. Just nu ska jag bara fixa några smågrejer. Men det mesta är nog klar och det är bara november en så länge. Jag tror aldrig att jag har varit klar så här tidigt förut. Men kanske var de för att jag snabbt visste vad jag skulle ge alla. Hur som, när pengarna kommer om cirkus två veckor så inhandlar jag resten så slipper jag tänka på de något mer. Just nu måste jag sova, för bussen går 5.45 imorgon. God natt


Stone Temple Pilots - Piece Of Pie

Alla tyckte att det blev strålande. Min paj gjorde ett bra intryck på familjen. Jag måste säga att jag också tyckte att den blev utmärkt god. Dock ska mor ta med sig resterna som lunch imorgon. Så jag får väl nöja mig med fläskfilé och potatisgratäng..

 


WWF Superstars - Pie

Jag är bäst. Jag håller just nu på att göra brocolipaj. Den kommer att bli hur god som helst, som vanligt. Jag återkommer efter middagen. Så får jag ge ett slutgiltigt reslutat och ett betyg på smaken. Men som sagt, det är ju jag som gör den, så den kan inte bli annat än god!

Föresten, nu medans jag bakar så lyssnar jag på Melissa Horn. Shit allså, vilken kvinna. Hon har en underbar röst och underbara texter. Jag började lyssna på henne för första gången igår. Men idag så är jag helt såld. Om det är någon konstert som jag skulle vilja fara på så skulle det vara hennes. Det skulle vara helt magiskt att sitta där och lyssna på när hon sjunger. Jag kan varmt rekomendera att ni börjar lyssna på henne. Ni kommer inte bli besvikna, det kan jag lova!

Jars Of Clay - Hand

En fråga: Varför blir huden rynkig när man badar?




Lil Boosie artist - Exciting

Paket till mig.



Mina nya skor från tradera fanns i paketet! Jag råkade göra bilden svart vit i något program. Men iallfall så är de mörkbruna. Jag gillar de, tror jag..



Daughtry - Home

HEJ! Idag så valde jag faktiskt att inte fara till skolan. Men endast för att lektionen var två timmar lång och att bussresan hem och dit skulle ta ungefär tre timmar. Det kändes inte så värt då. Men som tur är så finns föreläsningen på internet. Så jag har redan skrivit ut åhörarkopior, duktig som jag är. Just nu ska jag kolla på the city och äta.

 


Brooke Hogan - Dear Mom

Världens bästa mor! Imorgon börjar jag med en ny kurs på skolan, vetenskaplig teori och metod. Bara de låter ju kul.. Hur som, igår satt jag och mamma och fixade med ett arbete som skulle in idag. Hon har laggt ner så mycket tid och energi på att hjälpa mig. Jag är så otroligt tacksam för att hon ställer upp! Idag så har hon bland annat letat fram gamla böcker och häften som jag måste ha till imorgon. Hon är underbar, min älskade mamma!

Lika som far är hon väldigt fånig ibland också!


Lena Horne - Stormy Weather

Så här roligt är det att ha hund:


Jag tycker inte alls att det är kul att ha hund under den här delen av året. Det finns inte en enda dag så hunden inte är blöt och drar in massa gruns och sand. Dessutom har Elessar en tendens att ligga på min matta när han är hemma. Så nu är den sandig och inte alls vit längre. Fast jag har då mer tur än mor och far. För han sover i deras säng! Fniss!



Mr. Bungle - Egg

Det är första gången för allt. Och idag så var det första gången i mitt liv som jag kokade ägg. Jag tänkte att jag skulle återuppta några minnen från Bulgarien 07. För där så åt jag alltid rostat bröd med ägg på morgonen. Så nu idag så kokade jag mina ägg och dom blev helt perfekt. Ungefär som jag! Hur som helst så tycker jag inte om äggulan. Därför ser de lite slarvigt ut.

 


Timbuktu - The Botten Is Nådd

Ungefär så här i morse:

"Vill här ifrån, och försvinner 
ut i en bakfylla blandad med ångest
jag säger samma sak för 6002:e gången
Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär
Det kvittar vilken fest de är och hur många jag känner där
Jag svär om jag bara kan klara idag
så ska jag ta mig i kragen och vara så glad"



RSS 2.0