Lily Allen - Fuck you

Varför? Hur kommer det sig att man aldrig är nöjd med hur man ser ut? Att det alltid finns något ivägen för att man ska tycka att man själv är vacker. Jag tror att mycket handlar om vad man har för självkänsla. Har man ett uselt inre så kommer man aldrig kunna uppskatt sig själv. Man kommer inte kunna se förbi sina brister och fel. Men det är klart att det finns ju alltid bättre och sämre dagar. En människa med bra självkänsla kan känna sig snyggast i världen medans andra dagar har deras livet rasat ihop.

Hade jag kunnat hade jag nog laggt ut en bild på mig själv naken. Just för att idag har jag en sådär dag. En dag då livet är tillbaka på noll och ingenting känns speciellt värt. Jag är så otroligt besviken på mig själv för att jag inte är bättre än så här. Att jag aldrig lyckas ta mig vidare till nästa steg, utan jag står här och trapar i leran. Som bli djupare och djupare för varje steg jag försökter ta. Men imorgon är en ny dag, då solen förhoppningsvis skiner.

Disco - Daddy cool

"Det är som att ha stånd bakåt". Pappa skrev just en kommentar om att han aldrig skulle ha köpt nya skor åt mig. Det kanske är sant, men det är inte sant att han inte skulle köpa något åt mig. För han har faktiskt betalat mina två studentklänningar. Enda nackdelen var att pengarna från bubbleroom kom in på mitt konto, så jag måste fortfarande ge tillbaka dem till pappa. Surt sa räven när han bet i en citron.

Paolo Nutini - New shoes

Mother. Jag tror att mamma hade på sig spenderar byxorna idag.


Vilket resulterade i att jag fick ett par nya skor. Jag kunde inte riktigt bestämma mig för vilka jag ville ha på balen och studenten. Så mamma köpte båda. Hon är allt bra snäll!

Angieh - Laught, live and love

Haha! Jag och mina mates från skolan spelade in en reklamfilm idag. Eller iallfall ett försök till en film. Jag vet inte hur resultatet kommer att se ut, men det var så sinnes sjukt roligt att spela in den. Att se nicolina i de kläder och smink hon hade på sig. Bilder kommer och jag lovar, ni kommer tycka att det är lika roligt som jag. Det kan  jag lova er.


Så här blir man om man tar på sig våran parfym..


Hon kanske passar i frillan? jag vet inte..

The weekend - Victory

50 spänn. Igår gick jag på ica för att lösa ut mina trisslotter. Jag hade lyckats krapa ihop 110 kronor på fyra lotter. Det är endå bra gjort om jag får säga de. Oftast brukar det  inte gå alls att få vinst. Men igår, igår så gick jag på en riktigt vinstlott. Kassörskan hade på något sätt fumlat till de så att min 10 kronors vinstlott blev en 50 kronors. Så jag kunde gladeligen köpa ett refil kort för endast 50 spänn. Sånt här händer aldelens för lite i vardagen. Men när de väl händer, händer det stort. Tack gud!

All- American rejects - Gives you hell

And truth be told I miss you ..
And truth be told I'm lying


Fastball - Breakfast

Solen skiner. Varje morgon klockan 7 så äter jag frukost med min mamma. Det spelar ingen roll om jag börjar klockan 11, som jag gör idag, utan jag går fortfarande upp och äter. Men egentligen så är det ganska skönt, men skönast är nog att gå och lägga sig igen. Men idag, denna soliga dag, ska jag faktiskt inte gå och sova. Jag ska plugga lite matte och kanske göra något annat, men absolut inte sova.


Så här ser min mamma ut när hon ska äta. Och ser ni min stora grötpotion. Gröt är nyttigt och man står sig väldigt länge på de också. Så nu när jag ska plugga lite så kanske jag får mycket energi och allt kommer gå som en dans. 


Ser ni solen? Just nu är det fortfarande minusgrader ute, men snart så. Snart blir det jättevarmt och jag ska ta på mig fina kläder. Jag ska även ha på mig min nya jacka, eller den är väl inte så ny längre. Men iaf min vårjacka.

Fat Joe - Fight club

Jag är Brad Pitt i fight club.



Det var faktiskt väldigt roligt i fredags. Många olika filmteman dök upp. Jag önskar bara att jag hade lite fler bilder på folk. Men förhoppningsvis så är det kanske någon som lägger ut bilder. Per var iallafall my name is Earl och han hade faktiskt en lista med sig också. Den listan blev mer och mer påfylld under kvällens gång. Den blev även mer brutal också. Men det var iallfal roligt.

John Mayer - My stupid mouth



Det kanske inte syns. Men ni vet den där lilla saken bak i halsen, den som hänger där och dinglar? Den iallafall har på något sätt lyckats svälla upp och är otroligt irriterande.

The Enemy - It's not ok

Inte okej. För mig finns det en oskriven regel att man inte dricker mjölk direkt från paketet. Jag tycker att det är äckligt och samtidigt så är man väldigt lat. När man dricker mjök från paketet så kommer det troligtvis att fara tillbaka massa bakterier och slem. Så om man dricker när paketet är fullt så kommer bakterierna ligga kvar i mjölken och ges vidare till någon annan.

Men nu ska jag inte sticka under stolen, som man brukar säga. Äckligt nog så drack jag just mjölk från paketet. Hur ofräsch jag än tycker att det är så kunde jag inte låta bli. Mjölken nästan skrek på mig att dricka och jag orkade inte gå och hämta ett glas. Så jag drack två klunkar från ett nyöppnat paket. Det smakade dock papper och var inte alls sådär gott som jag trodde. Jag gick faktiskt och hämtade ett glas och tog två klunkar till. Föresten så är det ganska bra att mamma och pappa dricker kaffe nu när de kommer in med hunden. För då kommer de att koka mjölken. Då kommer alla mina bakterier förhoppningsvis försvinna och alla blir glada. Mest jag kanske?

Prince - Batman

Mitt påskgodis är inte slut än. Det vita, jättefina klänningen som pappa beställde har äntligen kommit. Det bästa av allt är att den passar som handen i handsken. (ett mycket konstigt ord för övrigt, handsken?) Den var faktiskt mycket finare i verkligheten och jag är nöjd. Jag hoppas nu bara att jag blir lite brunare snart och kan därför se bra ut i klänningen också. Det enda som fattas nu är skor. Både till balen och till studenten. Jag ska be mamma följa med på skojakt. Nu fortsätter Batman, the dark knight.



Jag orkade inte sudda ut ansiktet, för det tycker jag är töntigt. Så, jag ser lite halv sliten och så ut. Men det är inte mig ni ska koncentrera er på. Utan på min klänning!

Echo helstrom - White dress

Nytt igen. Eftersom att min förra studentklänning som jag beställde var förstor och inte alls så fin som jag ville, så beställde jag en ny idag. Jag hoppas nu på den här klänningen. För jag har verkligen inte tid eller ork att skaffa fram en ny klänning. För det första så finns det ingen klänning på stan och det fanns ingen klänning på internet heller. Så passar inte den här klänningen bryter jag ihop och går naken. Så om tre dagar så kanske jag får den nya, tills dess håller jag tummarna.

Prince - My computer

Nytt. Jag har kommit på en sak att jag bara skriver blogginlägg när jag sitter uppe på pappas dator. Jag är en person som behöver närhet och därför tycker jag inte om att sitta nere i mitt rum. Är jag ensam hemma sitter jag aldrig nere och det enda jag egentligen gör vid min dator är ser på serier. Jag gör inte ens skolarbete där nere. Jag kanske borde köpa mig en bärbar dator som jag kan ta med hit upp. Jag funderade på att köpa en såndär liten dator som tobbe köpte. Men han sa att man inte kunde koppla den till datorn. Och det är ju nästan de jag vill. För jag vet inte vad jag ska ha en stor tv till om jag inte kan se på den.  Jag får fundera på saken och sen kanske skaffa en dator.

Eisbrecher - Alkohol

Alkohol. Jag tycker nästan att alkohol är patetiskt i vissa mänger och i vissa situationer. Är man 16 år och delar två på en cider så finns det bara ett ord som klingar i huvudet och det är patetiskt. Men kan inte bli full på en cider och det finns inte med på kartan att man ens blir lite påverkad. Hur ovan eller om det är första gången man smakar alkohol. Men när man spelar full och när man på alla sätt och vis vill visa omgivningen hur man mår då börjar det gå över styr. Det gör de inte bättre att dessa två 16åringar har lov och dricker sin cider mitt på ljusa dagen. Jag vet egentligen inte vad jag vill få ut mer än att det faktiskt inte är häftigt att dricka alkohol och det kan inte komma något bra utav de heller.

Magnus Uggla - Staffans matematik

Mattematik. Jag tyckte att det var på tiden att jag började plugga matten. Med tanke på att att provet är nästa vecka. Jag har just nu kommit förbi kapitlet med sannorlikhet. Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde. Men det är klart att det tar tid att lära sig. Jag har tagit en paus på nån timme, men jag måste fortsätta igen nu..

Øystein Sunde - Påsketur

Mamma pratar om spindlar. Jag älskar nog påsken. Fast gör man de inte till något speciellt så märkts det knappt att det är påsk. När vi var på middag igår så hade farmor endast tagit fram några klycklingar för sakens skull. Idag gjorde mamma likadant när farmor och farfar kom på middag. Så nu har jag ätit fisk och snart vankas det efterrätt.

Lars Winnerbäck - Sagan om en fantasi

Promenad. Jag har gjort lilla uppkörningen idag och det gick jättebra.

The used - Blue and yellow

Äntligen! Nu har jag skickat in min del av projektarbetet. Det känns som att jag har suttit framför datorn hela dagen, så jag lär väl vakna upp med fyrkantiga ögon imorgon. Men för att jag skrivit en hel dag så är jag faktiskt nöjd över resultatet. Nu är det bara att vänta och se vad Hellan tycker om den. Om jag känner henne rätt så kommer jag har fullt av röda markeringar på allt de jag har skrivit, tyvärr. Jag har väldigt mycket sittverk i stjärten också. Mycket kan bero på resultet av de jag har skrivit idag, men mycket kan också bero på det lilla fallet jag gjort utanför Elinas hus i fredags. Det är faktiskt ett under att jag inte har ett blåmärke på skinkan.



Nu blev det dock två likadana bilder. Men det är endast för att jag längtar till sommaren.


Beth waters - Mom

Värdelös och noll ork. Det var endast typ 10 minuter sen jag skrev det förra inlägget och jag är redan less på at jobba med pa. Jag kommer inte framåt. Just för att det är så mycket att skriva plus att man måste skriva det med kryptiskt text. Allt ska vara korrekt skrivet och på ett sådat språk som jag inte är bekant med. Jag behöver min mamma och hon kommer inte hem från yogan förens om en timme. Jag antar att jag måste skriva jättemycket tills dess, annars kommer hon bli, jag vet inte vilket ord jag söker. Men hur som helst har hon hjälp mig sjukt mycket och jag behöver dock mer hjälp. Trist inlägg..

Moby - Flower

Från ingenstans kom snön. Hur som helst, så var det egentligen inte de jag skulle skriva om. Jag håller nämligen på med projektarbetet igen, men nu är det den sista lilla skrivningen kvar innan jag ska skicka in de. Dock är det egentligen inte så lite jag ska skriva. Det är en hel diskussion och en självvärdering. Men jag ska sitta här hela natten om det behövs, för den ska in idag. Och den ska vara klar idag.




Jag sökte in på universitet idag också. jag sökte sjuksköterske både i umeå och ö-vik. Men umeå som första val, för jag vill helst stanna här. Nu ska jag bara klara matten och sedan hoppas på att jag kommer in.

Hot water music - Floor

Snart klart. Pappa har jobbat duktigt på hela den här helgen med att lägga golvet. Golvet är snyggt och jag längtar verkligen tills allt blir klart. Jag hoppas och vet att det kommer bli ganska stor förändring från hur det var förut. Det jag gillar med golvet är den där grodan som ligger i mitten. Det blev som en snygg detalj i hela hallen. Bra jobbat pappa!


Alphaville - Guardian Angel

Det okända. Jag känner mig väldigt inspererad av tv programmet det okända. För att jag har faktiskt någon som bor i mitt rum. Mamma säger att alla människor har en skyddängel och jag tror att min skyddängel bor nära mig just nu. Han har visat sig, ja det är en han, och han har även viskat i mitt öra. Jag är verkligen inte rädd för honom. Bara väldigt nyfiken på vem det är och vad han heter. Jag vet iaf att han har kort hår och är inte så lång, han är även väldigt smal. Jag tror att många är ganska rädd när sånt här händer. Men jag anser att man bara ska ta de lungt. För de vill inget ont, utan de är bara ute för att kolla så att allt är okej. Min ängel är snäll och jag tror att han vakar över mig varje dag även fast jag inte ser honom.

Cibo matto - Birthday cake

Buns. Jag älskar när någon i familjen fyller år. För då vankas det fika och olika sorters kakor. Just nu håller mamma på att baka bullar. Det luktar otroligt gott och jag älskar verkligen bullar. Jag har redan valt ut en bulle jag ska äta senare ikväll, men möjk.

Uppdatering
Jag brände just nästan sönder mitt långfinger på plåten. Fruktansvärt va ont de gjorde. Men jag kunde inte lämna bullarna för att skölja kallt vattnet på fingret. Utan jag var först tvungen att separera bullarna från plåten och varandra. Just nu syns det inget på fingret, men vi får väl se vad som händer sen.



RSS 2.0