Anthrax - Blood

Morgondagen. Imorgon kommer det bli en mycket spännande dag. Jag ska nämligen för första gången i mitt liv ta ett venprov. Som ni redan vet, så är det på gummiarmar. Men endå, sticka i något gör mig nervös. Jag är inte så värst rädd att ta provet, mer bara att man ska sticka fel. Att man blir så nervös att nålen går fel och man måste börja om igen.

Men shit så spännande det kommer att bli. Jag får säkert med mig någon bild som jag kan visa imorgon. Det här är nog det roligaste vi har fått göra hittils. Att äntligen få testa något i verkligheten själv. Snart ska jag även ut på praktik och då antar jag att vi ska göra dessa tester på riktiga människor. Jag är verkligen taggad inför morgondagen!!

Gentleman - True Love

18 månader idag, baby!






JJ72 - Snow

Snö. Jag har precis varit ute med hunden:



Electric Banana Band - Hårda Paket

Paket. Jag hade tänkt gå på posten idag och hämta ut mitt paket. Men då ser jag på aviseringen att jag inte får hämta ut paketet förens klockan 16.00. Jag menar, vad är de? Nekar de mig om jag går dit nu och hämtar ut de? Mycket skumt tycker jag. Därför vågar jag inte gå nu, så jag kilar iväg klockan 16.00, som det är sagt.


Min nya sjal från Indiska

Beck - Clock

Väckarklocka. Jag har en personlig väckarklocka. En som säger till mig att nu är det dax att gå upp eller nu är det dax att vara social. Antigen så lägger han en stor blöt nos på ens arm eller så gnäller han. För det är något som han har lärt sig nyligen. Han gnäller konstant nu för tiden.

Han började gnälla för ett tag sedan och det är frukstansvärt drygt. Han kan inte vända nu heller, utan måste backa varje gång han gör något. Han är drygt. Hur som, jag och han ska umgås idag, och det kommer bli mysigt. Jag hoppas bara att det inte är så kallt ute.

Matchbox Twenty - Long Day

Nytt inköp. Igår efter att Johanna hade lämnat mig så tröst handlade jag lite kläder. Jag sprang lite snabbt in på Indiska och hamnade helt plötsligt i heaven. Jag köpte en vit baströja, ett vitt linne och min absolut första sjal. Den kan jag visa imorgon. För just nu, efter en hård och lång dag, ska jag sova snart. Jag klev alltså upp klockan halv sex imorgon och kom hem klockan åtta. Visserligen stannade jag på stan och käkade med Per men endå. Tolv timmar på väg.. bajs



Kiss Hard Plastic - Hockey

Ett sms. Från en person som såg hockeyn i morse.

"Man vill helt seriöst slakta alla slovaker just nu. Man blir så förbannad när dom backar hem hela jävla tiden och bara fegar och lägger iväg pucken hela jävla tiden. Sverige spelar som kuk också, men det är fan ingen ursäkt, dom ska fan krossa det här motståndet"

Simple Plan - Welcome To My Life

Lång dag. Nu var det länge sedan jag knåpade ihop ett inlägg. Men jag har lixom inte tid. Jag far tidigt på dagarna och kommer hem sent. Det enda jag hinner göra innan jag somnar igen är att äta och kanske duscha om jag orkar. Vi har precis börjat med en ny kurs nu, farmakologi. Det kan bli spännande. Synd bara att den är på ungefär tre veckor. Det gör att det är ganska mycket man ska lära sig på kort tid.

Annars så leker livet. Jag fyller år om 20 dagar och är därför hur taggad som helst. En annan väldigt spännande sak är att jag ska testa ta venprover på måndag!! Nu ska jag nog mest troligt sova. Bussen från mig går 6.15. yeah

Ne-Yo - So Sick

Sjuk. Jag minns så väl när man var liten och var sjuk. Då handlade bara om hur många gånger man kunde spy på ett dygn. Jag minns så väl en gång att jag spydde upp emot 16 gånger. Äcklig? Jag vet de, mer än väl.

Just nu mår jag bra, bättre än i morse iaf..

Westbound Train - The Test

Denna tidiga morgon. Nu är det dax. Jag ska snart fara iväg och skriva anatomi tentan. Men det här gången känns de bättre. Jag förstår inte riktigt vad jag höll på med förra gången. Om jag inte klarar tentan nu så får jag göra om den i juni. Så jag håller verkligen tummar och tår korsade för mig egen lyckas skull. hihi!

M People - And Finally...

Äntligen. Nu har jag skickat in tentan och det känns bra. Man fick inte ha mer än 2000 ord och jag klararde mig precis på gränsen. Jag är så himla bra! Jag hade även tänkt lägga ut en dagens outfit:


Vinröd morgonrock från hemtex.


Christian Death - Mother

ih! Jag har världens bästa mamma. Jag bad henne i morse att laga risgrynsgröt åt mig och vipps gjorde hon detta. Är inte de underbart?



Shihad - Just Like Everybody Else

"Vadå? Jag ser ju ut som alla andra"



Bachelors - Just Having Fun

Han kan när han vill.

"Ack och ve! Förkylningen har du inte fått av mig tösen min! Må hända att jag givit dig blåsor men icket en förskylning skojare där. Ty jag har icket snorat i dessa digra dagar."

Dishwalla - So Much Time

Redan innan klockan hade slagit 10. Jag har hunnit med så himla mycket idag och klockan är bara barnet än så länge. I morse var jag på gymmet och sprang som vanligt. Men då kom de in en annan snubbe och jag tror säkert att han försökte tävla med mig. Detta resluterade i att jag sprang längre och snabbare än vad jag brukar. När jag väl klev ner från bandet var inte blodsmaken långt borta.

Sen så har jag dessutom gått fram och tillbaka till samhället på andra sidan vattnet. Jag känner mig så himla duktig och nu ska jag vara ännu duktigare genom att göra lite skolarbeten.

Cradle of Filth - No Time to Cry

Hemtentan har lagts ut nu. Detta kommer mest troligt bli en tung vecka. Hoppas bara på att hemtentan inte är allt för svår och att man gör klart den ganska snabbt. Anatomin behövs nämligen också tränas på. Önska mig lycka till nu. Jag återkommer när jag har tid.

Noice - Romans för timmen

Music brings back old memories. Noice var ett band som spelades flitigt när mor var liten. Hon drog just igång en skiva med dem. Och vipps kom alla minnen tillbaka. Hon hade minnsan suttit i en källare och lyssnat på Noice när hon gick i femman. Hon kläckte även ur sig att hon och alla andra tjejer minsan var kär i sångaren. Jag brast fullständigt i skratt. Kolla på killarna!!



Men visst måste vi ha bättre smak nu? Jag menar, tycker vi om killar med kajal och mittbena?

Lady Antebellum - Our Kind of Love

Min älskade. Visst har jag berättat för er vilken otroligt underbar pojkvän jag har? Om inte, han är den bästa personen jag någonsin träffat. Han får mig alltid att må bra och känna mig uppskattad. Han vet vad jag behöver och när jag behöver de. Jag vet att jag kan lita på han när de gäller allt. Egentligen skulle jag kunna sitta här och skriva en hel lista om honom. Men jag tänkte istället visa det med en bild.


Jag fick en ros på alla hjärtans dag! Tack baby

Bobby Valentino - Brand New

Mitt senaste inköp:



Sara Bareilles - City

Jag ska till stan snart. Och jag sitter fortfarande i sovkläder.




Morning Runner - Work

Skolarbete. Vi bestämde träff klockan elva och satte oss i biblioteket och pluggade. Vi tog en lunchpaus vid ett, men annars jobbade vi hårt hela dagen. Nu känns det iallafall lite lättare. Sen med tanke på att jag har en vecka på mig att kunna allt så känns det ganska lugnt.



Matt Nathanson - Car Crash

Våran älskade bil mår inge bra för tillfället. Handbromsen krånglar och jag är lika rädd varje gång jag inte använder den. Jag menar, tänk om bilen helt plötsligt börjar rulla iväg.. Hur som läste jag på pappas blogg http://www.e49.se att vi mest troligt ska byta bil snarast möjligt. Jag läser vidare och inser att han funderar på en Volvo V70. Men jag vet inte, jag tycker om vår bil!


40 Below Summer - Training Day

Gymmet klockan 06.00. Det var jobbigt, jag trodde jag skulle dö på löparbandet. Eftersom att jag inte har tränat på väldigt, väldigt länge så sprang jag i 20 minuter. Det kändes skönt och uppfriskande efteråt. Men just nu sitter jag med känningar i benen och inväntar träningsverken. Nästa vecka tar jag nya tag och tillbrinngar ännu mer tid på bandet.
Sommar 2010, here i come!

Kill Paradise - Beautiful Color

Min nya hårfärg.



Och Sara..

American Hi-Fi - Scar

Jag har lekt sjuksköterska idag.

Jag och mor drog till vårdcentralen för att ta bort suturena på mammas mage. Innan så var jag lite nervös med tanke på att detta är något jag aldrig tidigare i mitt liv har gjort. Men när jag väl satt där med skyddshandskar på och tången i högsta hugg så gick det jättebra. Såret ser snyggt ut och jag tror att det kommer bli ett fint ärr.

 

Jag tog även min sista hepatit spruta. Den gjorde lika ont som vanligt..


Ryan Star - Right Now


Caesars - Happy Happy

Fint och mums. Den nya klänningen från tradera är nu betalad och jag hoppas att den ska komma inom den här veckan iallafall. Jag vet att jag köper ganska mycket därifrån just nu. Men jag tycker ju att det är så himla roligt att buda på alla dessa fina kläder. Jag tror att det kommer gå utför nu när jag får pengarna in på länskortet också. hihi!! AND I LOVE IT!!

Föresten så såg jag på Halv åtta hos mig och blev så himla inspirerad av maten som de lagade idag. Det var sushi, vårrullar och äggnudlar. jag skickade iväg ett sms till Per om idén och han tyckte att det lät jättebra. Jag hoppas nu att vi kan tillaga detta i helgen. För jag är grymt sugen!!

Ke$ha - Disgusting

USCH! Jag säger nej på den nu alltså.



Jack Johnson - Jungle Gym

Durr. Jag kan knappt använda mina händer nu. Mamma bad mig använda en sån där massageapparat på mamma eftersom att hon hade ont i rygg och nacke. Grejen är den att massageapparaten durrar så sjukt mycket att jag fortfarande har myror i fingrarna, trots att det var kanske en timme sen jag använde den.Jag undrar när myrorna försvinner och jag återfår min normala känsla igen.

Om jag orkar så ska jag börja träna med pappa på gymmet. Dock hatar jag att gymma, men då är det tur att det finns andra övningar jag kan göra. T.ex att springa på löparbandet. För det känns nu som att jag måste börja ändra på mig. Jag saknar tyvärr motivationen. Men den kanske kommer när pappa väcker mig klockan halv fem på morgonen och drar iväg mig till gymmet. Jag hoppas de iaf.


Gnarls Barkley - Crazy

MAT! Mamma sa just att hon blev så otroligt sugen på ostkrogar. Alltså, jag vet inte vad jag ska säga. Sen hon kom hem från sjukan så har hon varit sugen på alla dessa konstigheter. Hon drömmer till och med om mat på nätterna. Dock skyller hon på att hon har kräks så mycket och inte ätit. Men jag vet inte vad jag ska tro. Dessutom så är hon ju hemma hela dagarna också. Vem vet vad hon kan hitta på då?

Metallica - Sad But True

Tyck synd om mig. Jag har precis gjort klart ett arbete som ska redovisas imorgon. Hoppas bara att det går bra och att vi har skrivit tillräckligt mycket. Dock så börjar redovisningen klockan halv nio, vilket gör att jag ska ta bussen som går 5.45 till övik. Jippi!!


Mojo Stuck - Cake

Tårta. Sara och Signe bestämde sig att baka en tårta idag. Det blev en hemmagjord marängtårta med choklad i mitten. iiiih! Sånt tycker jag om!

Stephen Lynch- Best Friends Song

Tjena "coola bloggen"
Vi ville bara hälsa att vi är bäst, snyggast & vackrast.
/ mellbergsrullgardin.blogg.se
Signe och Sara

























Cat Stevens - The First Cut Is The Deepest

Mamma.



Hur ska de gå?

Varje gång någonting rör sig utanför mitt fönster hoppas jag att det är du som kommer tillbaka. Men varje gång blir jag besviken.

Scooter - Weekend

Jag och Per hälsar en trevlig lördag.


Annie Lennox - Cold

Idag är det riktigt varmt ute. Om man jämför med tidigare i veckan. I tisdags när jag åkte till stan så var det alltså 26 minus grader ute och idag är det kanske sju. Det är en stor skillnad alltså.

Snart ska jag gå ut med hunden igen och sedan ska jag ner på stan och handla massa grejer. Förhoppningsvis hittar jag något den här gången. Förra gången jag gick på stan så blev de ju inte så lyckat.


Bruce Cockburn - Mango

Mango. Igår när vi var på Maxi så köpte vi en mango. Jag tänkte att de skulle vara gott att käka. Men de jag inte visste var att mango har en stor kärna i mitten. Det slutade med att jag fick skära runt hela skiten.


En vacker bild på mig och min mango!

Dead Prez - Be Healthy

Mitt nya liv börjar här:



Radiohead - No Surprises

Jaha..Det där med träning gick ju käpprätt åt skogen. Pappa beställer hem pizza och vi ska till kusinerna och äta tårta. Lyckos mig va?!

40 Below Summer - Training Day

Idag är det nyttighets Torsdag. För just nu sitter jag och dricker nypressad apelisin. Det är sådär, lite surt bara. Snart ska jag gå ut med hunden igen också. Dessutom har jag kollat på youtube om core träningsprogram. Det gick bra, jag testade lite och fick känna att jag har magmuskler igen. Ikväll måste måste måste jag träna.

En söt bild på mig och Elessar

Fastball - Breakfast

Frukost. Nu har jag varit vaken sedan klockan åtta och det är fruktansvärt Hunden var nödvändivis tvungen att kissa på morgonen så det var bara att dra på sig kläderna och gå ut i snön. Men efter min super frukost så känner jag mig endå lite piggare. Frukosten bestod av stekt ägg, avacado och en macka. Shit, jag känner mig nyttig. Pappa tyckte sa också "värsta hälsofreaken.." (hans egena ord) när jag berättade om min morgon.

Ikväll måste jag fara och träna också. Jag har dragit ut denna dag nu i flera veckor. Förhoppningsvis kommer Per hit och tvingar mig att fara. Det känns bra. Tror jag.. Elessar gick och la sig, jag ska göra detsamma.

Oioai - Sushi Baby

Sushi. Jag har aldrig någonsin ätit sushi i hela mitt liv. Men jag är spänd på att prova. Jag menar, det är nog inget man gör varje dag. Så någon gång måste man ju ta chansen. Därför så slängde jag ut frågan till Per om att vi skulle kunna göra våran egen. Han tappade på idén och nu är det bestämt att vi ska laga sushi på lördag. Detta kan bli mycket spännande och jag återkommer med resultat.

Edie Brickell - In The Bath

Nu. Badet och datorn duger fint.



Hades - Fail

Jag glömde säga att.. jag inte klarade anatomi tentan. Men det gör inte så mycket, för jag ska göra om tentan den 20 februari. He är bara att börja plugga igen då. För den här gången ska jag klarade, annas vet jag inte vad jag gör.

Just nu har vi genomgång på hur man söker artiklar. Väldigt bra att veta, men just nu orkar jag inte lägga ner tid på de. Jag slutar mest troligt tidigt idag och de känns skönt. Nu måste jag fortsätta leta runt på internet för att hitta något att läsa.


Kimya Dawson - My Mom

På bussen till skolan. Jag klarar inte av att mamma inte är hemma. Imorse var det tänkt att jag skulle kliva upp tidigt för att gå och duscha. Jag skulle även ha tid att göra frukost. Men just nu sitter jag här med smuttsigt hår och magen kurrar. Det är mamma som håller mig vid liv på dagarna, genom att ge mig frukost. Tur att jag är ledig imorgon för då kan jag göra egen mat.

Lycka till!


Kottonmouth Kings - Take A Bath

Ett hjärta av guld. Jag tror att jag har den nojigaste mamman ever. Just nu sitter hon med fötterna i ett fotbad bara för att hon ska till Skelefteå. Hon är så himla söt!

Nu sitter vi och kollar på halv åtta hos mig. Det är de absolut bästa program som någonsin har visats på tv.

RSS 2.0