Damien Rice - Cold Water

"Crazy as buzz" Jag har aldrig gjort en sån snygg parkering som jag gjorde igår på Tobbes gata. Bilen har aldrig stått så rakt och kommer heller aldrig göra de. Jag körde till stan och tillbaka igår. Bara för att hämta Saras dator som Tobbe har försökt fixa. Det var nämligen virus i 58 filer. Idag kommer mamma hem. Vilket innebär riktig hemlagad mat. Inte mat man hittar i frysen. Det är förövrigt väldigt kallt ute. Men när man ser ut så lyser ändå solen.

Kid Rock - All Summer Long

Kvällen är fortfarande ung. Albins mamma bjöd på middag idag. Det var gott. Vi åt lax och käkade även mumsmums. Just nu har jag och albin tagit oss hem till Rosita. Här är även Anna och Elina. Johannes är nog också påväg hit snart. Det kan bli en väldigt trevlig kväll tror jag. Jag tog med min partyskiva som jag egentligen hade bränt till per. Men jag lånade den hit. Anna färgar även Rositas hår. Ikväll blir det att skaka rumpa på X3M!

Svenska Akademien - Falsk Matematik

Datasal. Just nu har jag och Rosita företagsekonomi igen. Dock är rositas älskling Torbjörn här. Så vi har någon annan dude. Dock är han knappt här heller, han är ute och gör något annat. Hur som helst håller  vi på med excel. Något både jag och ros borde vara bra på. Men när man tänker efter så har jag inte använd excel sen jag gick i ettan. Så mina kunskaper är en aning svaga. Jag slutar endå om 20 minuter och kanske tidigare än så. Efter skolan ska jag dra ner till stan och träffa albin. Sen hem till han och käka. För att sedan fara till ros. Vi ska ut ikväll.

Skye Sweetnam - It Sucks

Det är mörkt ute nu. Jag skulle ha intalat mig själv att den där glassen inte alls var bra för min mage. Just nu mår jag lite halv risigt och det känns inte alls bra. Det känns inte alls bra att behöva trappar ner på glass. Livets goda lixom. Men som det ser ut nu så finns det ingen annan utväg. Jag får helt enkelt sluta med all glass. Tur att jag har en mamma som tar mig på så himla allvar. Hon tror inte att det är något och vägrar lyssna på de jag säger. Men sånt är livet när man är barn till distriksköterska. Jag vet inte, men Nicolina kanske kan intyga om detta.

Sarah McLachlan - Ice Cream

Glass. Jag gav ganska snabbt upp tanken på att vara mjölalergiker. Även fast jag får ont i magen av äta glass och fil, så sitter jag nu här med en skål med glass. Glassen är iallfall väldigt god nu men jag får se om någon timme eller så hur jag mår då. Just nu sitter jag och kollar på idol och top model. Jag tror att pappa kommer lista ut på vilken dator jag sitter vid. Inte är de då min iallafall. För den är inte så lätt att bära med sig och koppla in över allt. Han kommer läsa det här när han kommer hem och ge mig onda ögat. Men jag lovar pappa, jag har inte spillt glass på tangentbordet och jag ställer tillbaka datorn precis där den stod.

Less Than Jake - Hamburger Hop

Det är sol ute. Snabb som jag var han jag springa till frysen och plocka fram hamburgare. Det var första gången i hela mitt liv som jag stekte egna hambugare. Men oj så goda de blev. Jag har nog aldrig ätit så goda hambugare förut. Grattis till mig. Inte nog med att bara hambugaren blev god utan allt innehåll också. Men tomat, rostad lök, dressing och ketchup. Det blev en megahambugare jag knappt fick in i munnen. Jag stekte även på bröden litegrann. Så att de blev sådär lite knapriga, ni vet. Mamma käkade iallfall havregrynt gröt. Det kan ju hon fortsätta med. För inte tänker jag äta någon gröt med äppelmos på.

Timbuktu - Fruktansvärld

Äpplen och mandariner. Igår var jag med Albin. Vilket var väldigt länge sen sist. Jag kände nästan att jag hade saknat honom när han kom in i mitt rum. Vi käkade chips som han hade med sig och kollade på tv. Mitt under Filip och Fredrik så började vi kasta mandarin klyftor. Utmaningen gick ut på att man skulle träffa i den andres mun med en klyfta. Leken slutade med att Albin vann med 5-1. Men lika glad för de är jag. För jag fick iallfall äta mandarin. Mamma håller just nu på att proppa hela våran frys full med äppelmos. Hon har gjort så fruktansvärt mycket mos att det skulle kunna räcka åt en hel armé. Hon hotar med att jag ska få äta havregryns gröt till middag idag. Jag måste nog snabbt springa och hitta något annat gott i frysen. För annars kommer äppelmosen komma ut genom öronen.

Lu - Error

Under konstruktion. Allt är rositas påhitt.

Aqua - Barbie Girl

Rubrik tillägnad Rosita. Just nu sitter jag i bibblan med ros. Hon letar fakta om August Strindberg. Själv sitter jag och letar fakta om Charles Dickens. Vi har haft företagsekonomi på morgonen och rosita älskar torbjörn. Vilket jag inte riktigt förstår. Men kärleken är väl blind som dom brukar säga. Resten av högen från ld06cf sluter 20 över. Då har jag och ros fördrivit en timme redan. Idag hade jag hemskt gärna velat ligga kvar i sängen. jag har nog aldrig varit så trött som jag var i morse. Men eftersom att det är bara jag och ros tillsammans på morgonen kände jag en plikt att fara. Men rosita tänkte då inte samma sak om mig. Jag ringer henne 20 över åtta och hon har inte ens farit till skolan. Hon är ingen pålitlig källa när det handlar om att vara i tid. Hitils har hon aldrig kommit i tid på en måndagslektion. Men terminen är ju inte slut än.

Theory Of A Deadman - So Happy

"jag har lagt in 300 kronor på ditt konto". Saker är den att man bara kan tacka och ta emot. Trots att mamma kom in klockan 7 imorse och spräckte denna nyhet kunde jag inte vara annat än glad. Jag har levt på 34 kronor nu i flera dagar. Igår tog dom sista kronorna slut när jag köpte en dricka för 25 spänn. Så jag fortsatte att drömma happy dreams. Idag for mamma och pappa för övrigt till Piteå. Käka pitepalt och lyssna på någon konstert. Då passade jag och sara på att leva livet. Ni vet det där livet man kommer leva när man flyttar hemifrån. Bara ligger framför tv:n hela dagen. Enda gången man går därifrån är för att hämta något att äta. Dock i mitt fall lämnade jag även tv:n för att gå ut med hunden. Han var nog lycklig att vi ägnade lite tid åt han också. Värsta av allt var att jag tog en datorn och satte den på vardagsrums bordet. Så jag hade verkligen inget att lämna tv:n för. Helt sjukt vilken dag. Så här ska jag fortsätta leva och skaffa en hund när jag flyttar hemifrån.

311 - Color

"Det är synd om dig, du vet ju ingenting" För första gången i mitt liv har jag färgat håret på någon. Sara kom och frågade om jag kunde färga hennes hår eftersom att mamma inte hade tid. Och visst kunde jag göra de. Trots mina okunskaper om hårfärgning blev resultatet relativt bra. Idag är de lördag. Det tycker jag är snart. men snart kommer det helt plötsligt som vanligt vara måndag. Jag har sagt det flera gånger tidigare. Jag hatar måndagar.

Audioslave - Man Or Animal

Katten Gustav. Mamma hade gjort lasange idag. Det kanske är världens godaste mat. Jag och katten Gustav är nog ganska lika. Vi hatar måndagar och älskar lasange. Jag ska nog önska mig lasange till födelsedagsmat nästan år. Pappa missar dock goda maten och jag tycker fortfarande synd om honom. Jag ska nog skriva in mig på körskola nästa vecka. det är iallfall ett steg närmare ett körkort. Jag är nervös men det ska nog gå bra. Jag och pappa ska köra mycket nu i veckan.

Celine Dion - Can't Fight The Feelin'

Pizza. Vi beställde hem tre pizzor nyss och jag kunde inte låta bli att tycka synd om pappa. Det värsta med bantning som jag skulle tycka är att missa helg maten. Den godaste maten på hela veckan. Men jag lämnade en bit. Så skulle ha nu bli less på sina pulver blandningar så finns det en bit över som han kan ta. Men pappa har druckit sina pulversoppor nu sen i tisdags. Än så länge är han på bra humör. Fast han blev lite chockad igår när vi nästan höll på att krocka. Men jag antar att det hör till. You rock!

Girlicious - Save The World

11 september 2001. Jag kan inte förstå att det var sju år sedan world trade center. Jag minns det så väl vad jag gjorde när jag fick veta vad som hade hänt. Jag satt och kollade på nyheterna med mamma och det var så mycket bilder och prat om de rasande tornen. Det sjuka är att man inte kommer ihåg vad man gjorde på sin födelsedag för sju år sedan. Medans alla bilder från kraschen sitter kvar i huvudet. Det är så konstigt att tänka att det har gått sju långa år. För mig känns de som att det var igår. Jag förstår inte hur tiden kan gå så snabbt. Om bara ett tag har jag gått ut trean på dragon och vad ska jag göra sen? De två år som har gått nu har bara sprungit förbi. Sen när jag ser alla ettor med sina datorer önskar jag bara att jag gick i ettan igen.

Ataris - You Need A Hug

Grönsaker vs Glass. Pappa kommer hem och slänger fram tolv påsar på bänken. Det visade sig att han hade första mötet på xtravaganza idag. Han ska äta tre påsar om dagen. Så det blir 3 dl soppa på en påse. Men han fick iallafall välja en hel del fräna smaker. t.ex blåbärssoppa eller vad sägs om smak av choklad? Men jag vet inte om jag skulle vilja leva på pulversoppa. Vi får helt enkelt se hur pappa mår efter dessa 12 paket.

ps. jag körde bil en stund helt själv nyss

Zebrahead - Burn The School Down

"Tur vi inte öppnade. Det var dom fula ungarna" Jag kan inte förstå hur helgerna kan gå så otroligt fort. Även om man tycker att man har all tid i världen på fredags eftermiddarna så är det lik förbaskat på två sekunder söndag kväll igen. Jag förstår inte vart all tid tar vägen. På helgen går det jättesnabbt men sen när det kommer till veckodagarna så strejkar tiden. Jag blir så less. Nu är klockan elva och jag måste sova för att ens orka upp till bussen 7.15 imorgon. Jag har första lektionen med Torbjörn, min stjärna på natthimlen... sov gott

Eve - Tambourine

Katastrof. Har man sett nicolinas naglar är det inget att jämnföra med. Jag köpte två nya nagelack idag. Ett rosa, som dock är nytt-gamalt med tanke på att jag har haft de förut. Och sen så köpte jag ett mörkblått. När jag kom hem var jag så himla taggad på att testa det blåa att jag inte tänkte på att man måste ha aceton nära till hands när man håller på med nagelack. Glad som jag var drog jag på de nya blåa nagelacket. Det blev fint. Men när man sitter vid datorn med två nya färger så får man snilleblixtar och börjar måla rosa prickar på naglarna. Men det slutade med att de rosa prickarna inte var prickar längre, utan utdragna sträck. Tillslut blev jag less och började klösa bort nagelacket. Ni får själv tänka er hur mina naglar nu ser ut. Imorgon ska jag köpa aceton och göra ett nytt försök.

Movits - Äppelknyckarjazz

"I wanna get away". Fast det är skönt att vara hemma på dagarna är det inget jag egentligen skulle vilja. Men tanke på vad jag är hemma för. Det är absolut inte roligt att vara hemma och vara sjuk. Sen Droskan i fredags har jag inte mått speciellt bra. Feber och förskylning. Inatt drog magvärken på också. Absolut inget roligt. Killar ska absolut inte klaga på deras små problem. För det är egentligen ingenting genemot att ha mens. Killar, ha mens och kom tillbaka sen. Så kanske vi kan börja snacka om fysiska problem.

RSS 2.0