Alex Lloyd - Bus Ride

Buss. Vi har nu bytt buss för sista gången idag. Och äntligen sitter vi på den rätta bussen som ska ta oss hem till vackra, underbara Umeå. Jag har längtat som en tok hela dagen på att denna tidpunkt ska komma. Dock kommer jag inte fram förens om drygt två timmar. Vilket känns lite halvdrygt. Men det är bara att hilla läget, för hem vill jag ju.


Nerina Pallot - Blood Is Blood

Dagarna blir så otroligt långa. Jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort på praktiken idag. Det enda jag vet är att jag har tagit ett blodprov. Vilket var urhäftigt. Jag fick blod på första försöket så det kändes ju bra.

Just nu har jag så himla ont i fötterna. Tur att jag ska hem imorgon och vila upp mig.

Jason DeRulo - In My Head

Två dagar avklarade. Jag jobbade kväll igår vilket gjorde att jag inte har haft tid att uppdatera tididare. Gårdagen var ruskigt roligt. Det hände så himla mycket att huvudet är helt snurrigt. Jag fick bland annat kollar hur man sätter en kateter, blanda dropp och tagit blodsocker. Idag har det dock varit lite mindre spännande. FAST jag var faktiskt och kollade på en gastroskopi. Det var spännande om något. Ganska häftigt att se hur man ser ut innifrån.

Kathryn Williams - Three

Dag nummer 3, står äntligen vid våra fötter. Nu är det endast tre dagar tills jag kommer hem!


Kraftwerk - Computer World

Sollefteå. Det blir mycket tjat om samma sak just nu känner jag. Men imorgon börjar arbetsdagen och därför ska jag även skriva om något annat. När ni ser den här bilden, förstår ni varför jag inte har något annat att skriva om:


Keri Hilson - Energy

Magen kurrar. Energin försvann just. Men vi har iallafall varit uppe på sjukhuset och kollat in avdelningen jag ska vara på. Den verkar faktiskt helt okej. Nu står middagen på bordet och idag bjuds det på veggo mat. Gott!



Skönt gäng i Sollefteås centrum.



Vi lagar mat.

Custard - Apartment

Snart bär de av. Om ungefär 20 minuter ska vi ta vårt pick och pack och bege oss upp till sjukhuset. Dock är det en bit att gå men solen skiner så det ska nog gå bra. Annars så var gårdagen bra och natten gick att sova sig igenom.





Några bilder från lägenheten. Fler lär väl komma efter att dagarna går.

Whiskeytown - Not Home Anymore

Okej alla kära! Nu är det dac att tillbringa första natten i en stor lägenhet i en stad jag aldrig varit i. Men frukta icket, jag är inte ensam. Inte ens i rummet lever jag ensamt. Caroline ligger i en säng i samma rum. Mysigt. Imorgon väntas det nya äventyr på Sollefteå sjukhus. Där ska vi bli lotsade genom sjukhuset och även få se våra avdelningar. Klockan tickar och tröttheten börjar komma krypande. Ta hand om varandra och ta hand om Umeå tills jag är tillbaka!



Starky - I've Arrived

Framme. Efter en lång bilfärd senare så har vi äntligen kommit fram till Sollefteå. Lägenheten är fin och vi fick till och med en frukostpåse. Jag hoppas verkligen att det kommer vara roligt att vara här och att praktiken kommer gå hur bra som helst.

Nu ska jag bara packa upp väskan och bara ta de lungt.

Kiley Dean - Bubble

Bubble. Bubbleroom är ju så sega att jag nästan börjar grina. Beställde bikinin i tisdags och trodde med största sannorlikehet att den skulle ha kommit nu. Även om flygen står still så borde ju andra transportmedel funkar. För jag menar, jag far på söndag och hade velat prova den innan dess. Så att jag hade haft en möjlighet att skicka tillbaka den. Men icket! Nu får jag bara hålla tummarna om att den passar och är snygg i verkligheten också.


Brassy - Nervous

Metodexamination. Idag har vi haft praktiskt prov på de mesta vi har lärt oss under den här terminen. Det vill säga: Sätta PVK, injektioner av olika slag, sug och syrgas. Lite nervös är man alltid innan man ska göra en sak framför endast en lärare. Och, SJÄLVKLART så fick ju jag sätta en PVK. Det var seriöst den värsta halvtimmen i mitt liv.. Som tur var så klarade jag ju provet, men endå. Det var hemskt.


Foxy Brown - Job

Jaha. Jag kommer vara ledig ungefär 5 veckor i sommar. Jag har nämligen fått sommarjobb på Volvo i fyra veckor!! Detta kan bli mycket spännande.


Gary Valenciano - How Did You Know

"ändrade hon sin facebook status?"

Tina Turner - The Best

Ikväll har jag varit med Anneli. Trevligt


Rancid - Roadblock

Vägskäl. Just nu när jag skriver detta har jag kommit på att jag har hamnat i ett vägskäl. Jag menar, jag ligger fortfarande kvar i sängen och har två alternativ att välja på:

1. Äta frukost
2. Duscha

Som ni förstår är det livsviktiga i det här dilemmat att äta frukost. Men samtidigt duschar jag inte nu, så kommer jag aldrig att göra de idag. Ni förstår grejen va?



Update: Jag duschade, käkade frukost och gick ut med den stora gula

Mblaq - Oh Yeah

Grattis till mig. JAG HAR SKAFFAR FACEBOOK!!! För alla er nu som inte har sett de.

Ice Cube - It Was A Good Day

Jag har varit upptagen. Det här med facebook har tagit all min tid det senaste dygnet. Men jag har lyckats klämma in både Per och middag på Tapas igår. Tapas vad väl tapas, inget märkvärdigt och inget jag kommer återvända till. Såvida inte Anneli lyckas visa mig det underbar med restaurangen.

Dagen har spenderats i Pers armar och en mysig promenad i solen.

Rufus Wainwright - Dinner At Eight

Jag håller på att göra mig i ordning. Om jag lyckats, det drar vi lott om.




Kagrra - Konton

Facebook. Alla verkligen tjatar på mig med att skaffa facebook. Jag har länge varit en motståndare till detta, men nu börjar även jag tina upp. Lixom snön på marken. Jag förstår inte grejen med att ha de och jag förstår inte grejen med att inte ha de. Jag menar, det gör ju ingen skillnad, vad jag än väljer. Sen så har faktiskt min mormor gjort sig en användare. Och då börjar verkligen tänka om. Men snart mina vänner, snart!

Adina Howard - Ice Cream

Titta. He dug i solsken, om jag säger så..


Bob Marley - Sun Is Shining

Vår i vårt avlånga land. När jag och mor var ute och gick för några dagar sedan såg vi det första vårtecknet. Mor berättade precis att förra året vid den här tiden hittade hon tussilago. Och vipps så var det bara där i veckan också. Mysigt!

Solen försvann just bakom några moln, så jag sitter nu och pluggar lite. Jag har precis ätit en sjujävla lunch och känner mig ganska redo för eftermiddagens äventyr. Även om de är överASKAnde!! hihi

Mr. Vegas - Jacket



Jag har länge gått och trånat efter en ny vårjacka. Jag har varit inne på om jag ska köpa en jeansjacka eller en skinnjacka. Men idag när jag gick in på h&m så hittade jag denna godisbit.

Sara Bareilles - One Sweet Love

Jag vill ba äta upp. Jag tog en tripp över till Johanna mest för att kolla på bäbisarna. Skulle inte pappa ha varit allergisk skulle en bäbis ha fått följa med mig hem. Det finns absolut inget sötare än kattungar!




Leona Lewis - Yesterday



Gårdagens sol, njöts tillsammans med underbara klasskamrater

Boa - Gift

Grattis. Nu vet du ju iallafall vad du skulle ha fått i födelsedagspresent.


Bat For Lashes - Glass

Stan. Trots mitt köpstopp lyckades jag få med mig ett linne, ett par springskor och träningsbyxor. Nu har jag lite smått ont i huvudet och lindrar detta med en Ben and Jerrys.


Nate Dogg - Friends

iiih! Söta Anneli kom förbi ikväll. Vi kramades, drack te och spelade kort. Sara och Signe bakade även en kladdkaka som vi snodde lite av. Puss!




Rihanna - (Just Be) Happy

Jag glömde ju igår. Det var så himla mycket som skulle göra igår att jag knappt hann berätta allt. Igår fyllde älskade Per 20 år och det skulle firas. Så jag åt middag at his place och sedan drog vi på corona. Det var inte överdriver mycket folk, vilket gjorde det lite halvt konstigt att vara där.

Men annars så var gårdagen trevlig. Mor bjöd ju på gofika från Nisses också.

Ginuwine - In Those Jeans

Nytt igen. Jag har på mig mina nya jeans nu. Men jag har lite svårt att ha på mig ljusa jeans. Jag har lixom inga kläder som passar till. Så nu får jag väl köpa nya tröjor också. hihi



Jag har precis följt med mamma på ett hembesök. Hon skulle lägga om ett sår och jag fick se hur det gick till. Senare idag så ska jag följa med och ge lite insulin. Kanske också ge en injektion. SPÄNNANDE!!

Johnossi - Man must dance

A monkey need to dance so do you.

Update: Klockan är 02.37 och två timmars sömn är inte att leka med.

Simple Plan - Welcome To My Life

Jag är en nolifer. Klockan är nu alltså 21.44 och jag ligger redan i sängen. Jag menar, HALLÅ, det är fredag. Fredag betyder roligheter och mys. Just nu kunde jag ha suttit och haft det himla trevligt inne i stan. Men icket, jag jobbar. SKÖNT som tusan att det är sista gången i natt. Då behöver jag inte göra detta förens om flera veckor. Fram tills dess ska jag ha så otroligt roligt. Förhoppningsvis åka utomlands och njuta så mycket jag kan av sommaren. För vet ni, det är sommar snart!


Afasi & Filthy - Jobb

Vecka 29-32. Tidningen ringde nyss och sa att jag hade fått sommarjobb som dem. Så det var skönt att det är fixat iallafall. Nu väntar jag bara på volvo och sjukhuset. Tack

Mika - Rain

Vad vill Gud? Nu har jag äntligen gjort den näst sista dagen på arbetet. Det känns hur bra som helst. På lördag ska jag stanna uppe sent och på söndag ska jag njuta utav att inte kliva upp mitt i natten.

Idag vaknade jag utav att det smattrade på fönstret. Äsch, tänkte jag, det är nog bara lite regn. Men ack så fel jag hade. Ju längre jag hade varit ute, desto mer vatten kom det från himmlen. Okej om jag inte hade behövt kliva ur bilen någongång, då hade jag ju inte blivit blöt. Men nu är det så att i Obbola så finns det höghus och folk som inte kan skotta framför sina brevlådor. Nu ska jag ta mig en välbehövd sömn. Vi ses sen.

Aion - Image

Gårdagen:







Och jag vill tacka våra dockor

Paolo Nutini - New Shoes

Nytt. Jag glömde ju vista de jättesöta skorna jag köpte igår.




Ke$ha - Disgusting

Det luktar inte hallontårta. Imorse vaknade jag ett ljud utanför. Det visade sig de håller på att göra något med brunnarna. Stanken är så olidlig att det inte går att vara på nedervåningen ens. Hoppas att det försvinner inom en svar framtid med tanke på att mitt rum ligger där nere..

Lynyrd Skynyrd - That Smell

Du luktar du. Det finns inget bättre än att lukta på en annan människas hals. Där doftar det underbart. Speciellt min pojke luktar underbart. Ibland när han sover kan jag stryka handen över hans kind och ta ett djupt andetag av hans doft. När jag kryper ner i min säng på kvällarna så kan jag känna att han på något sätt fortfarande ligger kvar i sängen. Hans varma hand på min mage eller hans kropp mot min. Det är något fint med min pojke, han är det bästa jag har.

 


Disney - Spring

Det är vår. När jag kan börja använda lättare skor. Så idag tog jag äntligen fram mina älskade converse. Sen när snön är borta så ska jag använda mina vita. jag längtar!



Föresten så fick jag min byxdress idag:


Akinyele - Three

Då var det dags igen. Det kommer bli en otroligt lång dag idag. Jag kommer nämligen inte få sova förens jag kommer hem efter skolan idag och det lär väl bli vid fyra med tanke på att jag ska träffa Johanna en sväng också. Men det är nog okej, hoppas jag. Jag drack just c-vitamin och jag får väl käka massa frukt under dagen.

Hur som så tar jag även med min kära far ut på tidningsrundan idag. Snällt av honom att ställa upp. För det var faktiskt hans idé från början, inte min. Idag är det bil och bostad också, that sucks. Sov gott kära vänner!

Frank Zappa - Hot Poop

Jag gör miljön fräschare.


Lady Gaga - Wonderful

Det doftar underbart!


Atmosphere - Apple

Äppelkaka. Jag fick nå spatt för mig och började baka en äppelkaka. Dock insåg jag att en smet inte skulle räcka, så jag var tvungen att fixa en till. Just nu är det drygt 11 minuter kvar till den är klar. Då ska jag trycka i mig en stor fet bit. Jag ska även vispa lite marsansås som man kan ha till. MUMS!

För övrigt så äter jag min lunch. Jag måste även börja plugga snart. Trots att det är de tråkigaste som finns nu för tiden. Men det måste ju göras, för imorgon ska jag till skolan igen..

 


Markoolio - Rocka på

... Nu drar jag och Markoolio ut och jobbar.


Deep Purple - Walk On

Beundran. Jag beundrar min lillasyster på så många olika sätt. Hon förvånar mig väldigt mycket ibland. Jag kan ta ett exempel som hände tidigare idag. Sara och Sofia bestämmer sig för att ta en promenad in till stan. Det hade varit förståligt om solen hade strålat och vädret hade varit varmt. Men icket, det har varit halv disigt hela dagen idag men endå bestämmer de sig för att gå till stan. Jag är helt imponerad. För jag skulle aldrig någonsin ens komma på tanken till detta. Men det är bra jobbat! Jag får väl glänsa med att jag går på gym nästan tre dagar i veckan och springer lite av den sträckan som de gick idag.


Erasure - Vitamin C

C-vitamin. Eftersom att mor är sjuk så ligger jag i riskzonen för att bli de också. Och jag har absolut noll tid att vara sjuk. Jag ska till skolan på onsdag och öva på injektioner och Per fyller år på lördag. Så att vara sjuk kommer inte på fråga. Men för att undvika detta så har jag druckit c-vitamin idag med smak av blåbär. Det är de absolut äckligaste jag vet. Okej, jag kan inte säga äckligaste, för det tror jag inte, men det är grymt äckligt i alla fall. Jag får helt seriöst rysningar bara av att tänka tanken. Jag ska väl äta lite peppar och vitlök eller vad det nu är man ska äta för att inte bli sjuk. Men framför allt ska jag fortsätta med vitaminen. Jag tycker om den där rysande känslan när hårstråna ställer sig. Mums eller?


Eggman - Egg

Äggpickartävling. Vi har precis avslutat en påskmiddag med innehållande tävling. Jag vann, såklart!



Ni kan ju gissa vem som har ritat vilket ägg..

Raymond & Maria - Min pappa

Födelsedagen. Nu sitter vi här, hela familjen samlad. Sitautionen har den där speciella känslan. Mamma och pappa sitter och löser korsord. Muttrar några osammanhängande ord till varandra. De sitter med varsin rostad macka med marmelad på. Jag sitter här och kollar på dem med glimten i ögat. Det är nämligen pappas födelsedag idag. Jag tycker att det är mysigt med andra människors födelsedagar. Uppmärksamheten riktas mot den som fyller år och huset bjuder på fika. Nu ska jag fortsätta med att frukost.

Chris Brown - Movie

Nu ska jag röra mig mot min bästa Anneli. Hon är sugen att se på barnfilmer så jag ska leta upp några. Tror dock inte att jag har några disneyfilmer på dvd. Men någon barnfilm ska jag nog lyckats skrapa fram.

Brendan Benson - Tea

En kopp med varmt.



Inte för att det behövs för vämens skull, men endå. Jag har ännu inte lärt mig dricka kaffe och jag tror att det kommer ta ett tag innan de inträffar. Så tills dess håller jag mig till te. Snart lär jag väl ska ut i blötan igen.. yeeah

Laleh - Snö

Aldrig. Det är aldrig roligt att göra sin plikt. Det är ännu mindre roligt att göra plikten när det är slask och ruskigt väder. Jag kom precis tillbara från min tidningsrunda och det var nästan det värsta jag har varit med om. Slasket göra att man knappt kan köra bilen på vägarna. Man kommer knappt fram och bilen slirar hela tiden. Imorgon är det röd dag, vilket innebär ingen tidning. SÅ det är ju skönt. Dock får jag ändå inte sova ut. För jag ska ju träna imorgon. Så jag väntar gott till söndag morgon, DÅ ska jag sova...

RSS 2.0