Golden Earring - Secrets

Jag hörde något vettigt från Lars imorse, men nu har jag glömt vad det var. Jag har en tendes till att tappa bort saker som är värdefulla. När jag tog studenten så fick jag ett par guld örhängen av mormor och morfar. Tanken var att dessa örhängen skulle passa ihop med ringen jag fick av mamma förut. Det var mammas konfa ringa och den tyckte hon mycket om. Grejen är den att jag har lyckats tappa bort den ringen samtidigt som jag tappade bort västerbottens ringen. Jag måste leta reda på ringen, jag måste ha ringen!

Fool's Garden - For sale

Till salu. Våran granne har sålt deras bäbis. Han är väldigt söt och ganska snäll. Oftast brukade han springa på våran gård och umgås med Elessar. Grannarna sa faktiskt att de skulle skaffa nya valpar. Så jag hoppas att de blir lika söta som Bosse.




Kottonmouth Kings - Take a bath

Jackson är död. Jag glömde helt bort att säga att jag badade för första gången den här sommaren igår. Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Och när man väl hade kommit i vattnet var det riktigt behagligt. Som vanligt så är jag jätte pigg nu och måste väl därför lägga mig och se how i met your mother eller något dylikt.


Mamma en vacker sommardag i juni.

Death cab for cutie - Summer skin

Brännan. Jag kan inte låta bli att le när jag läser Bergstrumpans blogg. Där skriver hon att hon har bränt sig och är jätteröd. Då sträcker jag lite extra på mig och ska lägga ut en bild på min bränna. Den är inte vit, den är inte röd, utan den är verkligen utomlandsbrun. Jag är nöjd över mig själv och jag hoppas att Johanna läser det här. All kärlek till henne.



Adele - Tired

Fruktansvärt trött. Jag är så fruktansvärt trött nu att jag skulle kunna somna här och nu. Att dela ut tidningar tar mer på krafterna än vad jag trodde var möjligt. På lördag blir jag själv med tidningarna för första gången. Jag tror att det ska gå bra, det måste gå bra. Men grejen är den att det är faktiskt ett väldigt trevligt jobb. Solen är påväg upp och inte en enda människa syns till. Jag kan lugnt cykla i min egen takt och bara ha mig själv att tänka på. Men jag tror inte jag skulle kunna göra det här en längre tid. För man stiger trots allt ändå upp klockan tre på nätterna.

88 fingers louie - Newspaper

God natt igen då. Jag har precis kommit hem igen efter att ha delat ut tidningen. Jag steg upp klockan halv tre, vilket gör att jag förtjänar lite sömn nu.

07.00
Jag kunde inte sova, så nu äter jag frukost med mamma.

Ani Difranco - Origami

Mamma lärde mig. Jag är så jäkla bra.



Korpiklaani - Midsummer night

Midsommar. Helvete

Joni Mitchell - Black crow

Död. Detta är vad jag har att förvänta när jag går ut med hunden.




Nanne Grönvall - Evig Kärlek

Jag blir fortfarande knäsvag. Trots att det snart har gått tio månader sen vi blev tillsammans så får du min mage att pirra varje gång du ser på mig. Du har ett speciellt sätt att få mig att må bra. För i din närhet så finns det ingenting annat som betyder något. Du vet att jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra. För jag tror på oss, jag tror på dig. Du är min framtid och verklighet. Tack för dig och allt som har med dig att göra, min älskade.



Gwar - Escape from the moose

AHHHH! En älgjävel trippade just över vägen när jag kom och körde som värst. Jag fick upp en puls på 140 medans älgen lungt gick över.

Det höll på att komma i brallan!
Jag är fortfarande skakis.
Shit....

Brainstorm (German)- Nails in my hands


Special D - Home alone

Del 1. Det känns som att livet efter studenten flyter på i en ruskigt sakta fart. Just nu ser jag på the city, dricker te och käkar rabarberkaka. Ingen är hemma och jag har väldigt tråkigt. Jag tror att jag ska ringa och väcka Per, det kan bli roligt.

Det finns faktiskt en kaka där under, för er som inte ser de för all marsansås.


13.08 uppdates


Min kaka är slut och hunden lämnade just rummet..



John Denver - Yellow cat

Jag finner inga ord. Johannas kattungar är det absolut sötaste som finns. Jag är jätteglad att jag har fått uppleva två små kullar hemma hos dom! hade inte pappa varit alergisk, hade jag tagit den ljusgula i mitten! Ser ni hur otroligt söta och små dom är? aaaaah, jag är kär, igen..


Brad Paisley - Flowers

Blommor från studenten. Jag önskar på något sätt att de kunde leva för evigt. För jag är inte redo att släppa taget om min trygga tillvaro än. Jag lekte iallafall med min nya kameran, Olympus e420. Den är awesome!





Unknown - Studentsången

Det kommer aldrig nånsin vara perfekt. Skolan är slut för den här gången och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om de. Det här var kanske det bästa och det sämsta jag har gjort i hela mitt liv. Men jag har tagit mig igenom tre år av både lycka och tråkigheter. Men nu står vi här, men foten påväg ut i vuxenlivet och vi kan inte annat än att säga "fy fan va vi är bra".



Jag tänkte att jag skulle vara som alla andra. Ta kort på både nya kameran och mig själv!

Mika - Happy ending

Studenten 09! För att föreviga vårat minna av dragonskolan så gjorde vi en busig sak. Vi ville även att dragonskolan skulle minnas oss också.



Daniel Lindström - Stupid

Människovärde. Det är så typiskt hur människor kan vara så otroligt korkade och idotiska. Jag förstår inte hur människor kan ha så lite respekt för andra och hur de bara kan ta saker som inte är deras. Mamma blev av med sin plånbok idag på maxi. Det måste ha varit någon som har tagit den ur hennes väska. Hon hade betalat och allt och var påväg till bilen. Och vips, så var den bara borta. Jag är mest förvånad än arg faktiskt. För jag kan inte förstå hur människor kan göra så.

Army of me - Going through changes

Glass. Idag har jag varit och röstat, även gjort om bloggen.

Barney - Sister song

rull,-/kan du ta mig iväg? säger:
tja, du är....... långt borta

Sara sitter på datorn precis brevid mig. Hon är så dryg....

Diorama - Photo

11.27. Jag har just varit på gamila för att ta lite studentbilder. Jag tycker alltid att det är lika obehagligt att vara hos professionella fotografer. De lixom får en att så i konstiga positioner och kolla djupt in i kameran. Likadant är de när man ska ta klasskort. Då ber fotografen en att kolla snett in i kameran, men huvudet på sne men samtidigt rakt. Jag tror egentligen inte att de vet hur de  känns. Men jag hoppas bilderna blir bra, vi få se om två veckor.

Bad Religion - Victory

Jag bjuder. Jag och mamma påbörjde en vild diskussion idag. Inte för att jag vet vad som tillslut hände men mamma stog ensam kvar på sin sida, medans pappa, jag och sara var emot henne. Diskussionen handlade om vare sig man fick köra bil barfota eller inte. Pappa och jag tyckte att det var helt idiotiskt om man inte skulle få göra de. Vi hävdade bestämt att det inte fanns någon lag för detta och i sånnafall ville vi ha bevis. Mamma stog på dig och sa att det var visst så att man inte fick köra barfota. Hon fick även med Per på sin sida. När hon tillstut googlade och inte hittade något ändrade hon sig till att det bara var rekomentationer att köra barfota. Och därmed hade jag och pappa vunnit. Tack för oss.

Blue - 4ever blue

Blå. Det är så typiskt mig att komma på mig själv att göra något som jag inte borde. Bara för att jag inte använde det blåa nagelacket på balen så bestämde jag mig för att använda de idag. Jag ska på fotografering imorgon och mor min tyckte inte alls att det var någon bra idé att jag kom med blått nagelack. Så nu när jag ska ta bort det så hittar jag inte borttagningsmedlet. Vilket kan resultera i blått nagelack på studentfotot.

Drowning Fish - Prom Night

Tack. Du gjorde balen helt perfekt!




Lil Wayne - Prom queen

Balen. Nu är äntligen den stora dagen här som jag tror alla har väntat på. Jag har just varit och gjort mitt hår och det är verkligen jättefint. När mamma kommen in med hunden ska jag gå och sminka mig. Jag har väldigt höga förhoppningar på kvällen och jag tror verkligen att det kommer bli jättekul. Mer uppdatering kommer sen ikväll, puss.

Pink Floyd - Money

Ny start.  Albin gav mig den nya enkronan idag. Den ser ganska fin ut men det som stör mig är att det står finland på den. Undra om de kanske har något samarbete eller något såndant. Fast det kan dom väl idag, finland har väl euro? Men jag tror att det här kommer bli spännande. Jag gillar när det kommer lite nya grejer i tillvaron. Hoppas bara att det kommer komma nya mynt senare också.


"Den underbara sagan om ett land på andra sidan havet"


50 Cent - Candy shop

Godis. Jag har den oturen att ha en pojkvän som inte alls ha samma smak på godis som jag. Detta gör att när vi är i affären och ska köpa godis så blir  mitt godis alltid bortvalt. Han skyllder detta på att de andra godisarna får smak av lakrits. Men är inte de hela poängen? om man köper en lakrits så vill man ju mer än gärna få de andra godisarna att också smaka lakrits. För då kan man ju njuta längre av smaken. Det kommer sluta med att vi köper två olika godispåsar.


Som ni ser så är det faktiskt ganska stor skillnad på våra påsar. Min innehåller inte så mycket färger. Medans pers är en hel färgklick. Jag tycker om mitt lakrits och jag ska sätta ner foten nästa gång vi handlar. Hans vilja ska inte få komma fram ännu en gång.

RSS 2.0