Bonnie Pink - Fish

9 abborrar. Pappa och Sara la ut nät igår för att försöka pröva lyckan i vårt vatten. För bara ett tag sedan så kom de in med 9 abborrar och 3 sikar. Vilket betyder att vårt vatten är ganska rikt med fisk. Dock gav vi bort 5 abborrar och en sik till grannarna. För varken jag eller Sara är så himla förtjusta i fisk..


























Och som alltid när man rensar fisk så kommer fiskmåsarna.






























Michael Jackson - Black or white

Jag vet inte, vad säger ni? För skojs skull tänkte jag lägga upp en bild för att bevis att jag är mycket brunare än mamma. Hon är blek att tillochmed albylreklamen ser färgglad ut. Jag däremot är så brun att jag vet inte vad, men brun är jag iaf. Hunden lärde sig simma helt själv idag också. Han har kommit på glädjen med att vara ute i vattet efter fem år.




Nu gnäller Sara otroligt mycket att hon inte får internet. Så jag måste väl ge henne vad hon vill ha. Hon är som ett småbarn. Som bara gnäller, skriker, bajsar och äter. Där imellan så bråkar hon och slåss.

Blue öyster cult - Perfect water

Shit alltså, vilken dag. Det är synd att sommaren bjuder på så få sånna här dagar på sommaren. Idag har jag iallafall åkt ring. Det var rättså roligt. Om man bort ser från vågorna som uppstod. Jag vet inte om ni ser på bilen så bra, men det var mamma som tog kort. Hon har inte riktigt lärt sig det där med kameran än. Men det är iallfall jag som åker där bak, woho!





Dropping Daylight - Take a photograph



Så här ser våran fina stuga ut. Mamma njöt av att vara här, pappa njöt, jag njöt och Sara surade som vanligt. Igår var det stundvis sol. Just nu är det ingen sol alls, det är lagom kallt..



I stugan längst upp bor vi om nätterna. Igår var det fruktansvärt kallt när man skulle sova. Medans på morgonen håller man på att svettas ihjäl.



Sara och pappa for ut med båten några gånger igår också. Men jag valde att inte följa med. Jag tycker fortfarande inte om att åka båt, så jag blev fotograf istället. Sara påpekar att hon också kan köra båten helt själv.



Kvällen avslutades med bad för pappa och Sara. Jag valde ännu en gång av stå över en aktivitet med dom. Jag tycker om att vara här ute i stugan. Ikväll ska vi till stan igen, men vi kommer tillbaka hit och sover. Nu ska Sara ha datorn.

Korpiklaani - Cottages & saunas

Mina tår är kalla. Just nu är jag ute i stugan. Det är skönt och ibland behöver man komma bort från staden ett tag. Dock blir det inte på länge. För imorgon ska vi fara och se på Harry Potter. Eftersom att jag inte har läst boken så är jag till skeptisk till vad som kommer att hända. Om jag kommer att hänga med och så där. Men det får bli ett senare problem. Sara och pappa är ute och åker båt, medans jag och mamma sitter inne här. Hon löser korsord och jag ska nog gå och göra mig lite te. Kanske ta en till pepparkaka också. weiii!

Cretin - Cook the cupcake

Fortfarande två nätter kvar. För några dagar sen så satt jag och pappa och kollade på Leila bakar. Då bakade hon kanske dom mest fantastiska muffins. Jag har du försökt att baka samma. Jag vet inte om resultatet blev så bra dock. Dom blev lixom inte lika fina som hennes... äsch, avgör själv.



Brad Paisley - Water

Jag har nedräkning. Just nu är det bara två nätter till som jag ska ut och dela ut tidningen. Det känns otroligt skönt och jag ska sova ut på måndag. Igår var jag iallfall och såg på när Per åkte lite wakeboard. Här kommer lite bilder:







Destiny's Child - Say my name

Idag har jag namnsdag, alla Johannor har de faktiskt!

Kiss - Hard luck woman



Förtydligande:

Kris Allen - Lovely

Aldig utan dig. Jag såg just Marley and me. Den fick mig att tänka till och jag insåg att någon dag skulle även jag bli utan min älskade hund. Jag tror inte jag skulle klara mig många minuter utan honom i min närhet. Efter filmen gick jag upp och gav den lilla byrackarn en puss.


 

Jag vet att jag oftast gnäller på honom för att han inte gör som jag vill. Men jag skulle ändå aldrig byta ut honom för något annat eller någon annan. Han är precis som en hund ska vara. Charmig, lekfull, snäll och helt underbar.



Och om man skulle kunna säga att en hund är snygg. Så är min Elessar snyggast i hela världen!

Guy Sebastian - Sweetest berry

Solen?

Det är inte varje dag man vaknar av detta. Mamma hade varit ute och plockat smultron på strå till oss alla. Hon är bäst, min mamma.

God Forbid - Reject the sickness

Sommaren är tillbaka. Och jag njuter precis så mycket som jag borde göra. Men det finns vissa saker som gör mig orolig. Tex, det är med svininfluensan. När det först kom så brydde jag mig inte det minsta. Det fanns ju inte ens i närheten av mig då. Jag visste väl att de skulle komma hit förr eller senare. Men nu när det väl har kommit så tycker jag att det har kommit för snabbt. Vaccin finns och jag ska ta de så fort de kommer ut. Jag hoppas bara att killen som här i Sverige har fått de överlever.

Lars Winnerbäck - Du får mig

Idag släpps Lars Winnerbäck biljetterna, jag vill så gärna ha en.

Adema - Life sucks

Livet suger. and then you die.

Hypnogaja - Here comes the rain again

Det regnar.
helvete
Jag väckte pappa, vi tog bilen i morse.
Det regnar mer
helvete.
Hundarna måste ut
helvete, helvete
Det regnar ännu mer
helvete
Jag sitter och lyssnar på Nour El-Refai i P1
Det regnar fortfarande!
helvete, helvete, fan också
Nu spelas Lars Winnerbäck på radion
äntligen.

I'm from barcelona - Glasses

Efter 40 låtar är jag hemma igen. Gaaaah, jag blir så less när jag ser att det regnar ute. Jag som har hundpassningen idag också. Eftersom att jag fick ögoninflamation ungefär vid den här tiden förra sommaren så har jag på mig glasögon för tillfället. Jag började känna av någon stickande känsla så jag tog på mig dom. Men glasögon och regn går inte så bra ihop. Det räcker med att jag går ut i två sekunder så har jag typ blivit blind på köpet. Gaaaah, jag blir så less.

Flipsyde - Happy Birthday

Grattis älskling! Johanna fyller 19 år idag så jag var ute i hennes stuga och fikade. Hon bjöd på gofika och tårta. Jag åt tillochmed upp en jordgubbe, så de så. Min present till henne var att vi skulle gå ut och käka sen bio. Så jag hoppas hon bestämmer vart vi ska snart, så vi får mysa tillsammans!


Billy Squier - Angry

Pappa bjöd på melon.



Men sen blev han arg, så då gick jag. Ni förstår nog varför..


Dolly Parton - Daddy did his best

03.30. Det regnade precis när jag skulle ut och dela tidningar. Som vanligt har jag världens bästa pappa som lånar ut bilen till mig. Men vi hade lite bensin i bilen, så jag gick nog mer än vad jag körde ibland. Nu måste jag bara komma på ett sätt att betala tillbaka pappa för att han alltid är så snäll med mig. Jag ska börja med att ta cykeln imorgon.

Justin Timberlake - My love

Vi överlever tillsammans. Han där bak på bilden vet precis vad jag vill ha och vad jag behöver för att överleva dagen. Jag och Per var och åt på Ghandi i onsdags. Efteråt så helt spontant köpte han en lakrits påse åt mig. Denna påse hittade jag igår och då var all lycka uppnåd. Han vet att jag älskar lakrits och därför köpte han de åt mig. Han är bäst.



Ginuwine - Toe 2 toe

Jag har en extra tå. Det är äckligt och gör fruktansvärt ont.


I'm from barcelona - Oversleeping

Jag är så jävla sämst. Jag försov mig och vaknade när Svensk Morgondistribution ringde klockan fem. Dom ringde klockan fem och då skulle jag redan ha vart klar.
Shit, vad gör jag nu?
Pappa följde med och tidningarna var faktiskt ute innan klockan halv sju.

RSS 2.0