Yellowcard - Everywhere

älskade lilla syster. Hon har blivit så lite på sista tiden. Jag är nästan helt säker på att hon kommer att försvinna om ingenting händer snarast. Hon väger knappt 42 kilo och fyller femton om tre dagar. Det kan inte vara männskligt. Hon äter knappt någonting längre och tycker att all mat är äcklig. Jag vill inte tappa henne, min lilla syster. Och om hon själv kunde styra upp livet och byta vänner tror jag att hon skulle må bra. eller iallfall bättre. Hon blir bara mindre och mindre. min syster, min lilla lilla syster.

Johnny Cash - Hurt

och jag säger hejdå till Midgård. Nu är officiellt midgårds looken som bort blåst. Piercingen är ute, palestina sjalen är slängt inne i garderoben. OCH den röda färgen i håret är nu ute. Eftersom kanske varenda jävel jag känner har påpekat min groteskt stora och äckliga utväxt så tycket jag att det var dax. Håret är inte mörkbrunt. Håret är snarare svart med röda "slingor". haha!

Du är tillbaka i min stad

Kid rock - Bawitdaba

Mor börjar helt beskylla mig för ett brott jag verkligen inte ha begått. På något sätt var det bara jag hemma och på något sätt fanns det bara min hon kunde beskylla. Men jag berättar högt och tydligt att jag faktiskt inte har förstört hennes trägaffel. Men jag berättar inte mer vad jag vet om fallet. Man är ju ingen tjallare, för ingen gillar tjallare. Mor tog på sig sin alldra allvarligaste röst och försökte verkligen klämma ur mig vad som hade hänt med den stackars lilla trägaffeln som blev ett offer för mixern och maldes ner i småflisor.. Hon misstänker att pappa kan ha någonting med de att göra och helt plötsligt blev jag hans medhjälpare. haha, inget hopp om världen. jag har iallfall bakat kakor och disken står fortfarande kvar där uppe.

sms till far:
kod röd!!
mor pratar om trägaffeln!

Lasse Lindh - Jag klarar mig aldrig ensam

jag betalade henne. Det var precis vad jag gjorde. Jag betalade min lilla syster för att hon skulle städa mitt rum. Hon plockade upp all min tvätt, så att man åtminstonde såg mitt golv. Sedan hade hon städat mitt skrivbord och jag insåg hur stor det egentligen var. Men sedan när jag kom ner och hjäpte henne att städa mitt egna rum. Då helt plötsligt gick hon upp och såg på tv. Så jag har damsugit mitt rum nu. Så nu är alla välkommna hem till mig igen! och som så många gånger förr har jag lovat mig själv att hålla rent en tag iallfall.

Du kan få mig, hur lätt som helst

Chamillionaire - Industry Groupie

Har man inga cash blir man glad för hundra spänn. Och precis så glad blev jag idag när jag hittade hundra spänn på Dragonskolans golv. Ganska fränt och grymt värt. Så huxflux blev man helt plötsligt hundra spänn rikare. Inget att deppa över direkt. bara att hänga i julgranen! Dagen har annars varit slö och bra.

Soc anmälan är nerlagd
tack för de.

20.09
oj så jag ska bli en aktiv användare av våran bastu.



Aerosmith - Crying

Jag har varit ute och kört skoter idag. Det var grymt kul och det gick grymt snabbt. Vi körde lite på isen och i skogen. Dock var det inte så mycket snö i skogen så spåret var lite ojämn. Jag åkte på Albins skoter och den gick ju som den gick. Testade även köra, för att albin tvingade mig.

image21
21.28 Rest In Peace!
Det har nu gått 365 dagar sedan jag tog piercingen i läppen och nu är den ute. Mamma och Farmor lär ju vara nöjda över min insatts att ta ut den. men saken är den att jag kommer sakna den lilla krabaten.

Simple Plan - The end

<studdud> what the fuck is wtf?!

Francis Dunnery - Good Life

"Pappa, jag tror jag ska börja dansa balett"
"du är stel som en ladugårdsdörr och har balans som ett fikon. jag tror inte de kommer att funka"

Rhett Miller - Question

jesper, han är den bästa personen i hela världen. Han bjöd mig för övrligt på fika på café station idag. Vi tog blåbärspaj med vaniljvisp och te. Så där satt vi, klockan halv 12 på en lördag förmiddag. Med regnet som strömmade ner för fönstret. men det var mysigt och det behövdes. Det var skönt att bara sitta och prata om allt möjligt och samtidigt få hänga med jesper. När vi kände oss redo för att ge oss ut i regnet igen så gick vi till Farmor och Farfar och var där ett tag. Tack Jesper!
Efter att Jesper hade lämnat mig för att fara och jobba träffade jag Johanna. Som för övrigt är också bäst i världen. Jag har saknat henne och hon var snyggsnyggsnygg i sin nya frisyr. Jag köpte en tröja på Gina och nojade som tusan över en tröja på Carlings. Men när jag insåg att jag hade pengar, så köpte jag den också. Tack Johanna!

It means nothing now to you
But it's everything to me

Afasi & Filthy - 01 - 1990Nånting (m. Snook)

Jag har hängt med min bror i två dagar i sträck nu. Det känns bra. för även om jag inte vill erkänna det för han så saknar jag han grymt mycket. Speciellt eftersom att det är som det är här hemma. Så hade det känns bra om han hade bott i rummet intill mig. För vi har ju trots allt gått igenom det här så många gånger tillsammans förut. Men nu måste jag göra det själv. Det känns lite jobbigt och så. Men jag har skickat några sms åt han att han faktiskt ska komma hem. Men jag tror han dissar mig med flit.
Hur som helst saknar jag tobbe och Grattis farmor på namnsdagen!

Lazee - Rock Away

gårdagen, det var grymt kul och grymt mycket roliga människor. Så här dagen efter känner man sig lite sliten. jag har blå tuschpenna på armarna och på magen. Någon jävel tyckte att det var extremt kul att skriva med blåtuschpenna på alla människor. jag har ett sår under ögat som på något konstigt sätt ha hamnat där. Jag har ont i vaderna och i nacken. Jag har även hittat blåmärken på armana och på benen. Frågan är ju vad som hände egentligen igår. Tack som fan allt folk som var där! Och tack ros för lokalen och grattis. du fyller ju faktiskt 18 bast om 15 minuter!

Party like a rockstar!

RSS 2.0