UtMudhoney - Here comes sickness

Första advent. Jag kan nästan inte fatta att det är julafton om dryga månaden. Allt går så sjukt fort. Det hade ju i och för sig varit skönt att vara frisk också. Vart jag än vänder mig så ser jag ett använd snorpapper. Det är äckligt och jag önskade att jag slapp se dem. Febern har iallfall gått ner litegran. Jag har inte legat och kallsvettats och bränt upp mig själv idag iallfall. Vilket jag ägnade hela kvällen och natten åt att göra igår. Pricket på i:et var att jag blödde säkert en halv liter näsblod också. Trots att det är äckligt också så kan jag inte låta bli att bli en aning facinerad av blodet som rinner ner i handfaten. Jag låter allt blod bilda en liten pöl innan jag stoppar upp en tuss i nästan. Jag vet, helt sinnes vridet. Men det är coolt att titta på.

Christina Aguilera - This christmas

Det känns nästan som att det är jul. Jag och mamma bakade ju lussebullar för några dagar sen. Det var första julkänslan som kom. Just nu sitter jag även och dricker glögg. Jag tycker inte om glögg. Det smakar beskt och inte alls gott. Men jag måste åtminstonde dricka ett glas varje år. Och jag gör bort de nu, så här i början. Sen så ska jag baka pepparkakor imorgon. Det kommer bli aldelens ypperligt gott, otroligt gott! Albin ska nog komma hit och hjälpa till. För som alla vet så gör man inte bort pepparkaket på några minuter. utan man ska göra fina mönster och hålla på att skära bort kanter. Jag brukar lessna på ett tag, så mamma får göra resten av jobbet själv. Det är så jag jobbar och det är ett väldigt lätt sätt att jobba på!

Electric banana band - Olyckans sång

Årets första! Jag och mamma bakade just lussebullar. Och jag har just ätit upp den absolut första lussebullen detta år. Hur god som helst och den smakade himelskt. Det var verkligen något jag behövde idag, en välsmakande lussebulle. För dagen i sig har inte varit den bästa. Det första jag gjorde i morse var att trilla av cykeln. Vilket resulterade att jag nu har en bula på benet och en hel del blåmärken. Men lussebullen gjorde så att jag mådde bättre, tack mamma.

Social Code - Cats and dogs

Förtvivlad. Eller snarare chockad blev en annan familjemedlem idag också. Hunden blev helt galen när katten kom innanför dörren. Han visste inte om han skulle gå fram och lukta eller om han skulle låta bli. Katten hade dock fullt upp med att fräsa på Elessar. Hur som helst så var han fram och nosade några gånger, men sprang nästan lika fort därifrån. Det var väldigt roligt att se. Men jag tyckte nästan lite synd om hunden. Att en katt kom och inkräktade på hans revir kanske inte var det bästa han visste. Men dom ska ju ses till jul igen, vi får väl se hur de går denna gång då. Elessar har ännu inte ätit upp katten och katten har inte rivit Elessar på nosen.

Cop Shoot Cop - Suprise, suprise

äntligen. Det fanns bara ett ord som cirkulerade i huvudet när jag och sara gav tobbe hans present. Äntligen så var de dax att spräcka hemligheten med katten. En söt liten 12 veckors kattunge, svart och vit, skulle nu få bosätta sig hos Tobbe. Det blev en väldigt stor överraskning. Aldrig hade han väl tänkt att han skulle få en katt. Till saken hör att när chocken hade släppt så kunde han inte slita sig ifrån den lilla krabaten. Han blev verkligen jätteglad och det var ju de som var tanken. Hoppas han nu tar hand om henne och ger henne ett vettigt namn. Jag har iallfall anmält mig att ta hand om henne om nu Tobbe skulle bestäma sig för att fara bort. Jag hoppas dom trivs med varandra nu, de såg då väldigt söta tillsammans när de var här.


Neil Diamond - Happy birthday to you

Min bror! Min storebror Tobias fyller 21 år idag. Helt sjukt så snabbt tiden går och helt sjukt så mycket fika jag ska proppa i mig idag. Jag älskar födelsedagar. För då bjuds de på fika i massor. Dock är jag lite avundsjuk på alla presenter och skulle egentligen också vilja fylla år. Men nu är de inte länge kvar tills jag fyller 19. Bara sisådär några månader. Jag sitter och äter frukost och ska snart fara till skolan. Ha en bra dag bror och alla andra också för den delen.

Justin Timberlake- Cry me a river

Floder av gråt. Albin kände sig manad att testa en lins. Jag gav honom en lins och guidade honom igenom hela procesen. Jag skrattade hela tiden medans albin grät. Han var frustrerad över att han inte kunde få in linsen och han blev arg när han tappade den. Otroligt roligt att se. Detta måste upplevas någon gång i livet. Att se en annan människa ta på sig ett par linser, någon som aldrig tidigare har gjort de. Han tyckte att det kändes som att han hade en sten under ögat, då är de inte bra alltså. Speciellt när vi inte allt har samma styrka på ögonen så blev han blind på köpet. Han känner sig för övrigt fri nu.

Gym class heroes - Cookie jar

Bakdag. Jag har just gjort muffins. Dom skulle dock bli kladdiga och en aning lite mer bruna. Men jag hade inge kakao så jag tog oboy. Det blev mer som vanliga chokladmuffins fast endå inte. Blandning av vanliga vaniljmuffins och choklad. Men det var iallfall väldigt goda och jag antar att det är de som räknas. Jag har för övrigt måla mina naglar blåa. De blev väldigt fina och jag älskar mitt nagelack. Blir jag rik någongång ska jag köpa in ett lager av olika färger på nagelack. För det kan aldrig bli tråkigt.

Kings of leon - Sex on fire

Oönskade följder. Just nu sitter jag i en datasal. Jag ska skriva ett arbete som har med sexualkunskap att göra. Men för det mesta så sitter vi bara och kollar på roliga klipp och skrattar. Men snart ska jag nog styra upp ett arbete om följder av sex. Så om det är någon som har något att säga så kan ni ju höra av er till mig. Det ska dock bara vara en sida, så inte allt för mycket kanske jag måste jobba för de.

Jeff Bates - Good people

Sanctuary. Jag och Rosita konstaterade att det var väldigt skönt att vi inte hade något språk. Vi tänkte att det var nog med att ha svenska gramatik och engelska. Rosita sitter just nu och läser en engelsk bok som handlar om världen. Helt plötsligt kläcker hon ur sig och frågar vad sanctuary betyder. Jag som absolut inte har någon aning om vad något engelskt ord heter skakar lite lätt på huvuder. Men då kommer dagens hjälte. En kille som har datorn brevid oss säger att det betyder fristad. Se där, se där alla goda människor. Än är inte hoppet slut.

Jessica Simpson - Let it snow, let it snow,

Lördag kväll. Jag har spenderat min lördag kväll med att vara med Albin. Vi har varit ute och lekt i snön. Hunden gjorde även snöänglar. Albin och jag blev råtaggade på att köra skoter när vi såg ett skoterspår. Nästan så att vi la oss ner på spåret och luktade. Vi bestämde att när det blev mer snö ska vi fara och hämta Albins skoter i hans stuga. Vi ska även fara till storuman och köra skoter snart. Hoppas snön kommer att fortsätta välla ner!

 
Ungefär såhär kul hade vi idag...

Ludacris - Money maker

They'll pull you down again. Jag vet inte. Hela veckan har bara känts som ett skämt för mänskligheten. Dessutom har den gått så otroligt sakta så att det lika gärna skulle kunna vara tisdag idag. Fast på det hela har det varit en vecka där det mesta av arbetena har varit bortgjorda. Svenska nationella både skriftligt och muntligt och redovisningar i flera olika kurser. Det känns som att jag skulle väldigt gärna vilja ha studenten precis nu. Jag är nästan lite avundsjuk på albin som inte har några krav på sig att göra något på dagarna. Visst han ska söka jobb och han ska ut och köra bil. Men det är inte så att han måste gå upp på morgonen och verkligen ta tag i skolan. Det är allt bra lyx för han. Hur som helst kom han med 20 tior idag. Vilket jag tyckte var hel festligt. Som belöning för att jag gav tillbaka hans kläder tog jag 12:50. Jag tyckte att jag var värd de. Dock kanske handduken har möglat.


Rx Bandits - Teen idol

Idol 2008. Jag är så otroligt arg just nu. Jag förstår inte hur lilla Johan Palm sexton bast kan fortfarande vara kvar i idol. Han sjunger helt världelöst och han har ingen rätt att vara där. Det fanns så mycket bättre människor som heldre skulle ha fått chansen att vara med i idol än Johan. Alla småflickor borde lära sig vad musik egentligen är för något. Och va bra musik är. Deras föräldrar borde väl ta dom i kragen och banna dom från att ringa och rösta på han. Jag hoppas verkligen att han åker ut nästa vecka, helst förra veckan egentligen.

McFly - Fun fun fun

PPR: Kut. Nu är det andra gången på en vecka jag gör illa mig i fingrarna. Grejen är den att det gör så sjukt ont också. Det svider till och man anväder alltid händerna så att man får alltid nå skit in i såret. Fruktansvärt ont. Jag var nyss ute med min hund. Han är så söt så man nästan vill äta upp honom. Om det inte vore för mitt påbörjade godisförbud hade jag nog gjort de. Hur som helst hade jag satt en lampa på hans halsband. Det såg så himla roligt ut när han struttade omkring med en lampa runt halsen. Jag skrattade hela promenaden.

Alice Cooper - I'm so angry

Are you kidding me? Sen när blev det helt plötsligt så att jag ger bort mina kläder till min syster? Om hon endå kunde låta mina kläder vara. Hon har nu varit och tagit två av mina jeans, helt nytvättade och inte ens använda. Jag lackar fan ur. Sen när man får höra att man har damp och är dum i huvudet för att man ber snällt om att få tillbaka sina byxor. Det gick snett någonstans. Det är väl endå jag som ska skrika på henne och inte tvärtom. helvetes vad less jag blir. Det står inte rätt till och jag orkar inte dra upp en diskution.

Buckcherry - Too drunk...

Jag vet inte.  Kvällen bjöd på en hel massa godheter. Sång och dans stod som högst upp på listan. Hur som helst är jag hemma nu och jag försöker för allt i världen få tag på per. Han varken svarar eller visar något tecken på att snacka med mig. Men klockan är trots allt endå fem, han kanske sover. Ingen människa verkar endå vara vaken nu så jag kanske ska ta och gå och lägga mig också. Kvällen var bra, till och från.

Stereophonics - Suprise

Chiquita banana. Om bloggen ser en aning konstig ut så är det för att jag håller på att ändra. Jag har bytt bilder så det kan bli lite spännande att se hur folk ska reagera. Speciellt dom som är på bilderna. Ikväll blir det mys och häng hemma hos rosita. Det ska bli roligt, det brukar oftast bli väldigt, väldigt roligt. tretton rätt, respekt


Prince - My computer

Min pappa drog från stan som vanligt. Just nu sitter jag i en datasal på fek. Det handlar om redovisningar och jag tycker att det mesta är väldigt drygt just nu. Det har tagit 20 minuter för våran lärare att få igång kanonen och få datorn att funka. Men jag antar att jag inte ska klaga. För vi fick gå till datasal så vi slapp byggarnas arbetsplats. Hoppas att rosita kommer snart så jag har någon att hänga med. Det är väldigt uppdelat på dom har lektionerna. Men hon borde vara tillbaka snart. Torbjörn hörde att jag knapprade på datorn och han gav mig en blick som egentligen skulle vara värd att ta kort på.

Pussycat Dolls - I hate this part

Time keeps painting my darling. Vem var dumhuvet som uppfann att kvinnor skulle ha mens? jag förstår inte hela grejen med att ha mens från det att man är typ 15 tills man är 45. Det är bara drygt och så otroligt smärtsamt. Mina bröst har aldrig gjort så ont som de har gjort den här veckan och jag mår illa. Det borde gå att stänga av under den perioden man väljer att inte skaffa barn. Jag tror inte killar inser vad vi går igenom. För skulle de få vara en tjej med mens för en dag skulle de aldrig stå ut. Jag blir så troligt less och jag är på väldigt dåligt humör. En av mensens baksidor. En baksida även killar får stå ut med.

RSS 2.0