Jack Johnson - Good People

Efter en paus är jag nu tillbaka. Helgen har varit så full av överraskningar och mys så att jag lixom inte har hunnit sitta här.

Fredagen bjöd ju som sagt på middag och bio med de bästa tjejerna jag känner. Middagen på Balder var mysig och jag blev mätt som vanligt. Men jag åt faktiskt inte lika mycket som jag brukar, men tanke på Per. Snabba cash vad väl sådär. Jag har fått låna boken av Johanna nu och den kanske är bättre.

Lördagen spenderades först hemma hos Marie med massa skönt folk. Men vi bestämde oss för att dra vidare och hamnade på Krogen krogen. Där var det mycket folk man kände och vissa som man inte ens ville känna. Jag hade det roligt och det känns i kroppen efteråt.

Kärlek åt folket och ha en bra kväll.

Wonder Girls - (Come Enjoy) Food Song

Blä! Jag mår inte bra just nu alltså. Jag hoppas att det bara beror på att jag lever på tom mage. För annars vet jag inte vad jag gör. Jag har inte tid att vara sjuk och speciellt inte när min helg är helt uppbokad med trevligheter. Jag sitter iallafall och käkar en macka och dricker nyponsoppa nu och hoppas på bättre tider.

Jag är så himla taggad på ikväll. Det blir middag, mys och bio med flickorna!

Brand New - Bed

Nästan det bästa som finns. Efter att jag har varit en snäll dotter som har varit uppe och ätit frukost med mamma, så ligger jag i sängen igen. Den är så otroligt varm och det är så skönt att ligga här. Vågad som jag är så ska jag inte ens ställa någon väckarklocka. Jag ska sova tills jag vaknar, vågat va? När jag dock har vaknat igen, ska ju hunden ut och kissa. Men då är det så här att det är typ 21 minus ute.. Varför har ingen lärt hunden kissa på toan vid extrema väder?

Chris Brown - Nice

Kolla vad pappa kom hem med:



Lars Winnerbäck - Det Vackraste Världen Har Sett

Ett år och fem månader idag, baby! Jag glömde ju säga att jag har hämtat ut mitt armband som jag fick av Per i julklapp. Absolut världens finaste present någonsin!


Kärleken övervinner allt, visst baby?

Belle & Sebastian - The Model

Sara blev modell.






Breathe Carolina - Put Some Clothes On

Dagen resulterade i kläder. Och nu har jag äntligen varit inne på banken och fixat med csn. Nu så ska förhoppninsvis pengarna komma in på läns kontot. yeeeee!!

För övrigt så köpte jag en kjol, ett linne och ett par brallor idag. Det känns bra och nödvändigt. Men hur kommer det sig att när man har pengar så finns det inget att köpa? Bilder kommer sen, för nu ska jag äta.

The Beatles - Help!

Haiti. Jag läste Elinas inlägg och fick genast en klump i magen. Jag har nämligen inte heller gjort något för räddningsarbetet. Men som tur var så hade Elina laggt ut sms nummret. Jag har nu skickat ett sms till Haitis räddning. Vilket jag tycker också att alla ska göra. Vi kan inte bara sitta här, på andra sidan och kolla på. Man måste hjälpa varandra!

RADIOHJÄLPEN - SMSA 50, 100 eller 200 till 72999!


Michael Bublé - Feeling Good

Jag har en bra känsla i magen. Dels för att det känns som att det är lördag idag, just för att jag och mamma kollar på Robinsson. Men jag tror inte det är den bidragande känslan i magen, utan jag är så glad just nu. Hela helgen är uppbokad på alla dessa trevligheter och imorgon ska jag ut och handla kläder. Eller, jag hoppas att mina pengar har kommit så att jag KAN handla kläder! Jag längtar till helgen, jag vill ha helg nu.

Marilyn Manson - This Is The New Shit

Kolla vad jag fick med posten idag:



Om jag inte hittar något annat på stan imorgon så blir detta lördagens klädsel.

Red Hot Chili Peppers - Snow

Snart ger jag mig ut i kylan. Innan jag ens öppnade ögonen i morse så hörde jag hur mycket det blåste ute. Men mor sa att det faktiskt inte var så kallt ute, så kan kanske kan stå ut. Men det är bara de att de blåser lixom snö i ansiktet och det hatar jag. MYCKET!

Alexz Johnson - Stupid Girl

Vet ni vad? Om man sätter ihop al och bino, så blir det helt plötsligt Albino. Visst Sara?

Min syster, som nu alla vid det här laget vet om, är inte så smart. För några år sedan köpte vi två slamätare till vårt akvarium. De var genomskinliga, små saker. Därför tyckte vi att det skulle vara en rolig grej att döpa dem till Al och Bino, som i Albino.

Bino dog för ett ganska bra tag sen. Medans Al hängde kvar riktigt länge. Men som ni såg för några dagar sedan så dog även Al. Sara kom på en ganska brilljant idé:

"Vi döpte ju våra fiskar till Albino." Sara 16 år.

Bob Sinclar - Rock This Party

Jag tänkte bara lägga ut lite bilder från i lördags.



Hihi, en kul bild på mig och Tina. Hon var seriöst och jag var... haha, ja, jag var.



Emma, Johanna, Jag och Tina.

Det började med förfest hos Tina, vilket var trevligt. Sen blev det utgång på corona och där träffade jag Elina. Det var verkligen hur kul som helst att se henne, trots hennes mindre söta kläder! Kvällen var bra, det var mycket mysigt folk där. Jag fick tillochmed med mig en pojke hem.

Daniel LindströM - Stupid

Lillasyster. Vid middagsbordet så berättade Sara att de brukar ha nyhetskryss på måndagar. Hon berättade även att hennes grupp låg sist av alla (vilket jag nu i efterhand kan förstå varför).

Jag berättade att de säkert skulle få frågor om Haiti. Sara kollar på mig helst seriöst och säger:
- Vem är hon?

Jag menar, så där gör man absolut inte. Även fast man kanske inte läser tidningen eller kollar på nyheterna så vet man väl vad som han hänt i världen. Eller? Jag blev seriöst förtvivlad när hon sa de. Det finns inte en möjlighet att något har missat vad som egentligen har hänt i Haiti. Det fruktansvärda som hänt. Jag måste ta ett allvarligt snack med Sara och banka in de senaste nyheterna i skallen på henne.

Maroon 5 - Sunday Morning

God morgon!



Önskar jag och Per, så här dagen efter.

Anaïs Mitchell - I Wear Your Dress

Jag vann. Shit, jag vann just en jättefin klänning från tradera. Det bästa med köpet är att det inte är frakt på klänningen. Jag återkommer när jag har fått hem den, så ska jag visa bild. Jag är helt galen i tradera just nu. Det ligger flera klänningar på minneslistan redan. Alla pengar kommer snart vara slut. Jag måste prata med csn.

Holly McNarland - Dad And I

Pappa.



I'm From Barcelona - Glasses

Jag är en trafikfara. Nej då, inte riktigt men nästan. Jag insåg just när jag hämtade Sara att jag måste skaffa mig ett par nya glasögon. Hemma går de bra, för det är inte så långa avstånd jag behöver se på. Men när jag kör bil så vill jag hemskt gärna se allt och se långt också. Nya glasögon måste införskaffas omedelbart!

Maskinen - Pengar

Pengarna rullar in. Med dubbla studiebidrag så ska jag ut och handla. Just nu sitter jag inne på tradera och hittar massa godsaker. Jag ska också på stan kanske i veckan och sprätta lite pengar. Det kliar i fingrarna och jag måste bara köpa kläder. Kanske ett par skor också, men bara kanske. Far sa just: Ett par skor in, ett annat par ut. Så jag får se om jag vågar.

Universal Hall Pass - Avatar

Vi såg Avatar igår.



Jag kan inte ens skriva om filmen. Den var helt otroligt, helt fantastisk. Måste ses för att förstå att jag inte kan sätta ord på den. Men det var iallfall underbar! Lätt den bästa film jag har sett!

An Pierlé - Fish

Vår Al är död.



Det är så himla äckligt. Han ligger där och är alldelens luden. Jag spyr..

Melissa Etheridge - One Hour Later

Vet ni? Jag har några schyssta klassisar som bilar till skolan. Detta betyder att jag ska få åka med dem till skolan och hem. Detta betyder också att jag slipper betala 1500 för buss + alla dessa tior som också ska betalas.

Men idag, idag förstår ni så åkte jag då bild kring halv 8. Jag började nämligen 9. Vet ni, vet ni vilken tid jag åkte hem idag då? HALV ELVA!!! Jag var alltså på skolan i en timme innan jag for hem igen. Det är sjukt!

Lady Gaga - Fancy Pants

Mina nya byxor. Jag försöker bestämma mig för om de är snygga och ska behållas eller inte.





Vad tycks?

Faith - True Love

Upp. Nu när lite skolarbete är bortgjort så har jag äntligen tid att umgås med Per igen. För att ta igen lite förlorad tid så fikade vi på waynes igår. Det var mysig. Jag drack te och käkade en kladdkaka, Per likaså minus tet. Som vanligt är fikat alltid super och sällskapet var lika så.

Efter fikat så for vi hem till Per igen. Där bjöds det på film och mer mys. Per, min älskade, hade för en gångs skull gjort som jag hade velat. Han hade nämligen, olagligt, ladda hem Upp! Jag måste bara säga de, så himla underbar film. Den var verkligen värt att se. Den kan jag varmt rekomenadera till alla som inte har sett den. Ps, Per är min bästa!



Ákos - Test

Det blåser ute. Precis som Elina kommenterade så höll jag nästan, men bara nästan, på att nicka till i morse. Det var fortfarande mörkt som natten och inte så värst mycket trafik. Detta gjorde att det ibland var lite svårt att hålla ögonen öppna. Jag är fortfarande inte van att kliva upp så tidigt på morgonen än. Men på måndag blir det andra bullar för då börjar jag klockan tio med en ny kurs, människans livsvillkor. Det känns en aning sådär, men tanke på att hela gymnasiet så läste vi praktiskt taget bara såna där ämnen. Men jag går in med ett glatt humör så får vi se vad de bjuder på.

Angående tentan så gick de väl sådär. Jag är inte helt hundra på att jag kommer få godkänt, men jag hoppas. Men jag har aldrig varit en sån som oroar mig i onödan heller. Jag tar det som de kommer och det är inte hela världen om jag får göra om de.

Fall Out Boy - Saturday

Konstigt..
Vaken? Någon?
Nähä..

Jag har precis käkat klart min frukost som mor har gjort åt mig. Jag sa faktiskt åt henne att låta bli, men hon klev upp kvart över sex och gjorde gröt åt mig. Jag ska packa ner en liten matlåda innehållande mackor, frukt och nyponsoppa snart. För snart är det avfärd till hålan tio mil härifrån. Det är lördag idag..

Men seriöst folk. Det är lördag idag och jag klev upp klockan 6. För vem tusan sätter en tenta på en lördag. Det måste vara det dummaste jag har varit med om iallafall. Dock kan jag inte göra något åt de, utan jag gladerligen åker dit och skriver tentan på en lördag.

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna i tid. Önska mig lycka till!

Joe - I Wanna Know

TRÖTT! Snart blir det inge mer plugga för ikväll. Det är nästan så att jag måste använda tandpetare för att hålla uppe ögonen. Jag har endå pluggat ganska mycket ikväll. Men dock så tror jag inte att det är tillräckligt. Det känns som att det finns massa mer grejer som jag egentligen borde kunna. Men jag oroar mig inte nu utan jag gör så gott jag kan imorgon. Det får gå som det går, helt enkelt.

Fast egentligen så borde jag sova ganska snart. För jag ska nämligen upp vid 6, käka och duscha innan jag ska fara. Men eftersom att jag har så himla snälla föräldrar så får jag ta bilen imorgon. Det betyder att jag ska åka strax efter 7 istället för kvar i 6. LUCKY ME!

Kesha - Disgusting

Sara. Hon ska klämma ut något äckligt på benet. Men för att få ut snusket måste hon sticka hål på skiten. Men hon vårar lixom inte sticka enda in. Detta resluterar endast i att hon blöder men får inte ut äcklet. Mor vill gladeligen hjälpa till, men får icket. Jag tycker att det är lite smått roligt faktiskt.




Adelphi - 10

10 liter. Jag tänkte bara lägga ut en kul bild som visar att jag gjorde sallad i en 10 liters bunke idag.

KUL!


Jens Lekman - Pretty Shoes

DUMT! Jag köpte ett par paljettleggings från Nelly. Otroligt snygga och jag lär ju få dem nästa vecka. Egentligen vet jag inte om jag har råd, men det återstår att se. Nu sitter jag dock inne på tradera och har hittat en hel massa fina skor. Jag har bara laggt bud på ett par skor än, otroligt nog.

Det kanske var dumt att jag bad Per om lösenordet. Men jag blev så himla less på att plugga att jag bara var tungen att kolla om några skor hade kommit ut. Egentligen så skulle jag bara kika, men det gick lite längre än så. För att jag tycker att din sko skorna, de som Kenza bla har, är så himla snygga. På tradera finns de. JAG MÅSTE HA!

Barlowgirl - Clothes

Kläder! Alla vet, precis som jag att handla prylar och kläder alltid får en på bättre humör. Just nu så borde jag verkligen, verkligen plugga men det går lixom inte. Så jag sitter istället inne på Nellys hemsida och kikar på snygga klänningar och massa andra snygga kläder. Antingen ska jag beställa hem lite nu eller så ska jag vänta tills studiebidraget rullar in. Det är dubbelt dessutom och det kommer klinga fint i fickan. Jag hoppas att internet slutar funka snart. För annars har jag köpt allt.. Jag återkommer!

Calvin Harris - I'm Not Alone

Jag höll på att fråga varför jag var den enda. Men sedan så insåg jag att jag faktiskt inte är själv med att vara vaken. De flesta går i skolan eller så jobbar de. Det är bara jag som sitter här och pluggar och är så fruktansvärt trött. Jag funderar snart på att lägga mig i soffan en timme kanske. Jag ska bara skriva klart alla tusen ord som jag har kvar på latin.

N-Dubz - I Don't Wanna Go to Sleep

Imorgon serveras frukost klockan sju, jag borde sova..





Gaaaaah! Jag blir less.

Takida - The Dread

Jag har en klump i magen. Jag skulle precis slockna när alla tankar kom farandes. Hjärtat gick upp i 180 och jag var pigg som en mört igen. Jag kan inte sova, jag har ångest inför tentan på lördag. Det finns inte tillräckligt mycket tid för allt som jag ska lära mig. Klarar jag tentan ska jag fira STORT! 

Jag kunde inte ligga kvar i sängen utan jag var tvungen att gå upp och hämta böckerna. Egentligen så är jag fruktansvärt trött, men hjärnan säger något annat. "Är huvudet dumt, får kroppen lida". Jag hatar att känna så här, jag hatar den ångest som man alltid på något sätt lyckats bygga upp. Hur mycket man än vill sluta tänka på saker så ligger de där och trycker. Jag ska plugga nu, lär ju endå inte kunna sova på några timmar. Önska mig lycka till.


Katy Perry - Hot N Cold

Om jag säger såhär: Det var absolut inte kallt ute idag.  Jag trodde dock att det skulle vara lite kallare än vad det var. Jag kollade på termometern och det visade cirkus 0.5 grader. Äsch, tänkte jag och tog på mig täckbyxor och hela köret. Det visade sig när jag hade gått ungefär i tio minuter så höll jag på att svettas ihjäl. Min långa, planerade en timmes promenad korttades ner till 40 minuter. Hade jag inte gått hem igen, hade jag tinat bort!

Förstår ni vad det här innebär om det fortsätter att vara varmt? Det innebär att det kommer vara typ sommar på min födelsedag om två månader. Det vore awesome! Jag tycker om vinter, den är härlig. Men just nu saknar jag sommaren väldigt mycket. Helst av allt vill jag tillbaka utomlands!


Samy Deluxe - Cap song

Med posten idag:



Jag och Sara hade fått ett paket med posten idag. Det visade sig att mormor hade stickat två mössor till oss som vi ville ha. Tack!

Jordin Sparks - Tattoo

Jag är inte oskuld.



10,000 Maniacs - Like The Weather

Fint väder. Eftersom att det var så himla fint väder så gick jag och mor ut på en två timmars promenad. Synd bara att jag inte hade med mig kameran, för det hade blivit väldigt bra vinter bilder. Vi träffade även Anneli, Mattias och Elvis under våran promenad.


Kolla på min baby!


Chris Brown - Movie

Bröderna Grimm. Jag och mamma sitter just nu och kollar på bröderna Grimm. Vilken fruktansvärd rolig film. Men skulle jag berätta här, om den roligaste scenen, skulle det inte uppfattas som lika rolig. Men det är verkligen en sevärd film faktiskt. Alla sagor är ihopvävda och jag sitter och klurar ut vilka sagor som är med.

Nästan det bästa med hela filmen är ju att Stormare och Ledger är med. De spelar filmen bra och det finns mycket att skratta åt.

 


Fergie - Big Girls Don't Cry

Jag låter henne vinna. Endast för att hon inte ska gråta.



Styx - Winner Take All

Poängställningen just nu:



Abba - The Winner Takes It All

Jag och mamma spelar skip-bo.



Och jag förlorar..

Miley Cyrus - True Friend

Tokan var här ikväll. Mums!



Casket Salesmen - Art Sandwich

Pappa bjöd på middag idag. Idag när jag kom in med hunden så hade far gjorde en dunder middag. Kolla så mycket gottigheter det finns på den här mackan.


Scorpions - Cold

Jag var ute med hunden ikväll:



Dubbla mössor, JA
Dubbla vantar, JA
Halsduk, JA
Jacka + fleece, JA
Täckbyxor, JA
Tjocksockar + kängor, JA

Brand New - Car

Grattis Johanna till körkortet!! ♥ Tanken är den att Johanna ska komma förbi mig ikväll. Hon ska köra bil till mig!! Jag tycker att det är så fruktansvärt skönt att inte behöva köra varje gång nu!! GRATTIS!!

Chamillionaire - Good Morning

Kul.. Per for precis till skolan och hade tänkt vara där borta tills fem. Här sitter jag hemma hos honom och har absolut ingeting att göra. Jag kan ju plugga, men det känns lite tidigt för de. Så jag ska nog lägga mig i sängen igen, sova tills pappa kommer och hämtar mig. Vi ska nämligen fara på maxi idag, weeeei!

God morgon strumpan!

Ashley Tisdale - Hair

GLAD! Eftersom att mitt hår inte är nytvättat nu så kan jag faktiskt ha de i en toffs. Det har alltså blivit så långt att det faktiskt håller sig på plats. Dock inte allt hår, men om någon månad så kanske jag har tillräckligt för allt. wiiii!


Shivaree - Lunch

NU! Nu sitter jag här och pluggar, käkar nudlar och tänker tillbaka på Granis. Varje kväll spelade vi tre parti vänd-10, för att se vem som skulle gå upp på morgonen och göra nudlar. Men jag tror inte att det blev jämt fördelat, för Per var de som oftast gick upp först. Inte för att han alltid förlorade, utan för att han är så otroligt snäll.



40 Below Summer - Training Day

Nu jäklar ska de bort. Jag har varit inne på storsjöhallens hemsida för att kika på vad de har för träningspass här i Obbola. Det visar sig att det faktiskt har litegrann att bjuda på. Det lutar åt att jag kommer att börja träna core två gånger i veckan. Det kan bli bra. Ganska skönt också faktiskt. Jag har inte tränat sen jag slutade med coren förra gången. Så jag är en aning ringrostig. Men nu är det hårdträning som gäller.

Mauro Scocco - Bilder Av Dom Vi Var

oj! Jag glömde ju visa den roligaste bilden av alla:



Ungefär såhär såg vårt kylskåp ut varje dag. Flaskor tömdes och fylldes på. Det var roligt och undeligt på något sätt. Ta mig tillbaka, jag orkar inte med kylan längre.


En frän katt vi hittade på muren.


Lilyjets - Perfect Picture

Bilder. Jag hade tänkt lägga ut lite bilder från Gran Canaria nu när jag har tid.


Jag och Per i öknen..


Per gjorde en lista över allt som var dåligt på vårt första hotell. Vi hade tur som fick byta! Jag får be om ursäkt för Pers kråkiga handstil.


Strandpromenaden till Playa del Inglés


De var inte måttliga med alkoholen. 75% sprit och 25% annat..


Nyår firade vi på en italiensk restaurang


Stranden!


Sista bilden får bli en romantiskt puss!


N-Dubz - Playing with Fire

Eld. Jag säger då de: tur att vi har en kamin i huset. För just nu när det är lixom 100 minusgrader ute så är det ganska bra att pappa drar igång en brasa. Det är faktiskt där jag sitter nu. Framför den varma, helt underbara brasan. En annan sak som gör att det är så bra att ha eld är att mor och far helt plötsligt inte tror på element. Vilket gör att vårt hus är typ lika kallt som det är ute. Jag skulle faktiskt egentligen inte skriva om våran brasa. För det kan i längden bli lite tråkigt.

Jag skulle skriva att jag har fått min julklapp att funka nu. Idag när jag och far var på Maxi så köpte vi ett minneskort. Jag fick nämligen en digital fotoram, om jag inte redan har sagt de. Så nu ska jag bara fixa bilderna som jag ska ha, även lite musik. Sen så är det bara att koppla in den. yeeeah!

Ugly Kid Joe - Sandwich

Den bästa. Kolla vad min far just gav mig:



Helt seriöst, är inte han den bästa som finns? En rostad macka med leverpastej på. Jag ska njuta länge av den under paradise hotell nu.

Fairytale - Puzzel

Nytt. Idag när jag var på stan så köpte jag ett till 3D pussel. Den här gången så blev det ett rosa hjärta. Mor och jag har precis byggt ihop de.

 

Jag hittade faktiskt inte så överdrivet mycket på stan. Jag köpte sista prison break boxen, nya pennor för att ha i skolan och en svart vanlig tröja. Men jag tänkte att jag ska ner på stan när rean är slut och de börjar få in lite andra kläder och dylikt.


Backlash - Playa

Sun is in the sky. Jag tänkte bara dra iväg ett snabbt inlägg innan jag ska sova. Bilderna från Gran Canaria kommer troligtvis ut imorgon. Det är så fruktansvärt många bilder att välja mellan så jag ska kika igenom alla och lägga ut sen.

 

Rätta mig om jag har fel, men det här ser väl inte allt för pjåkigt ut? Ligga på en strand med minst 24 grader i skuggan? Jag vill tillbaka till värmen igen. Jag och Per sitter faktiskt och kollar runt på lite resor som vi kan göra till sommaren. Just nu lutar det åt kroatien. Men vi får se.


Joakim Hillson - Pussel

Pussel. Jag har alltid tyckt om att lägga pussel. Det är någon mysig känsla av att sätta sig ner med ett stort pussel och försöka hitta alla bitar. På julafton var det julklappsbyte mellan kusinerna och då tog Sara det paktet som jag köpt. I paketet fanns det ett 3D pussel föreställande ett äpple. Jag och mor byggde nyss ihop äpplet och så här blev de:



Väldigt klurig, men samtidigt väldigt roligt. Ganska häftigt, va?

P.O.D. - Brown

Endast för att Elina bad om en bild.

 


Daniel O'Donnell - Don't Be Angry

Nu flyger jag i taket. Innan vi slutade skolan, just i början av anatomin så fick vi ut ett häfte med målbeskrivningar. Där stog det vad vi skulle kunna och dylikt. Som den duktiga eleven jag är så började jag svara på alla dessa frågor. Tro mig, det är inte få. Eftersom att jag tycket att det är skönare att skriva på papper så gjorde jag detta. Nu när jag kommer tillbaka från utlandet så ser jag att det är någon som har laggt ut ALLA svaren på internet. Vilket betyder att jag inte alls behövde svara på allt.

Men jag får väl glädja mig med att jag har iaf arbetat igenom häftet. men endå...


Tanya Donelly - Influenza

Svininfluensan. Detta är vad som händer om man inte vaccinerar sig:




RSS 2.0