Ace of base - all that she wants

Allt närmar sig med stormsteg. Jag och pappa var ute och körde idag. Det gick bra. Jag backade, parkerade och körde även bara vanligt. Det var spännande. Och för första gången fick jag inte stopp när jag skulle börja köra. Teorin gör jag om bara några dagar. Nämligen på Måndag morgon 8.00. Jag pluggar nu som ett as med boken och två körkortsprogram.
Albin kommer hem inatt. Jag har saknat han

Elina drar till Turkey imorgon!
Jag är avis

Eagle-eye cherry - The food song

Uppgradering. Jag glömde säga att jag, Albin och Johanna var och käkade på Balder i tisdags också. Det är en till mat grej som jag kan tillägga på min matlitsa under helgen. Inte nog med att jag har ätit en hel så bjöd även mamma på pizza idag. Jag kommer rulla fram efter den här veckan. Men det är gott, fett är gott.

Oliver - Food glorious food

Det vore coolt om all mat försvann. I helgen var det Saras konfirmation. Släkten kom från örebro och gävle. Det var trevligt. Släkten från Umeås vackra stad kom också. Och jag kan ärligt säga att jag aldrig har ätit så mycket mat som under den här helgen. Det blev grillad med pomfritts två dagar, chokladtårta, prinsesstårta, kakor och även smörgårstårta. Saken är den att maten räcker längre än bara för helgen. Så det fanns ju mat över som jag även åt.
Jag ska döpa mitt barn till Pom och Albin ska döpa sitt barn till Fritz. Det kan bli himla roligt

D Devils - Paranoid in hell

Pappa var ute och gick klockan 4 imorse. När hunden hade lagt en klick spya vid mammas säng inatt gick pappa ut i kallingar och tshirt. Det hade varit mycket roligt om jag hade sett de. MIndre roligt var de när jag vaknade upp och såg en stor klick spya ligga utanför mitt rum. Efter frukosten går jag ner till mitt rum och ser att Elessar har spytt i mitt rum, på min matta. Jag ringde nästan och grät till mamma och bad henne komma hem och ta reda på de. Efter mitt misslyckade försök att ta upp de så gav jag upp. Jag spydde nästan. Hunden är lite krasslig i magen, men mår nog bra ändå.

Patrick Doyle - The quidditch world cup

Som ett äcklig slem i ögat. Jag har varit på sjukhuset och får beskedet om att jag kan ha ögoninflamation eller så är jag alergiskt mot något. Spelar ingen roll vad det är för mina ögon mår inte bra. Jag har fått en salva som jag ska försöka få in i ögat tre gånger per dag. Vilket är ett helt äventyr i sig att få in de i ögat och att få de att stanna kvar där. Medans jag har det här viruset måste jag ha på mig glasögon eftersom att jag blev förbjuden att använda linser. Så jag har officielt glasögon. Jag trivs inte alls med hur jag ser ut nu. Och hon på sjukan sa att jag skulle ha glasögon minst en månad efter att ögat hade blivit bra.

RSS 2.0