From Autumn To Ashes - Travel

Nu har vi kommit fram till Gävle. Pappa körde räser hela vägen hit. Vi stannade inte ens för en lite kisspaus, utan vi körde hela vägen. Jag fick inte köra dock, kanske imorgon? Alla ska snart gå och sova efter den långa bilresan. Måste samla på sig lite engergi inför morgondagen. Klockan 18.45 sitter vi på planet till Bulgarien!


Sister Act - Oh Happy Day

Är det min dag idag? Jag fick veta i morse att jag kom in på universitetet i ö-vik!!!!


Baxter - My Day

Detta har jag hunnit med idag:

Tagit en spruta. Mamma hade verkligen inget över för mig. Utan hon bara smackade in den där sprutan i armen på mig. Det gjorde ont! Hon tänkte inte ens ge mig ett plåster, jag var tvungen att fråga om ett.
Jag har varit på banken för att lämna in mitt kort som av en händelse inte vill fungera längre. Tur att jag har bytt bank så att jag inte egentligen ska behöva kortet längre.
Gjort middag inför den 6 timmar långa resan till mormor och morfar i eftermiddag.
Jag har ju även varit ute med hunden, duschat och packat klart det sista. Men det var mindre viktigt att ta upp faktiskt!


Newsong - Rescue

Min dag i bilder.



Jag blev anlitad som fotograf för sjöräddningen idag. De skulle vara ute och simma i dräkter för räddningens skull. Fader var chef för detta och åkte runt på vattenskotern för att se så att ingen drunknade.



Så här såg de snygga dräkterna ut som de skulle ha på sig när det simmade.



Mor såg ut att kämpa väldigt bra där i vattnet. Hon hade till och med sina medhjälpare som tryckte och drog henne framåt. Men hon var helt less efteråt. Så jag ska nog inte uttala mig om hur det här ser ut.




Enligt uppgiften så skulle de simma fram till en flotte. Ta sig upp, för att sedan vända och simma tillbaka igen. Det var rättså stora våger när de kom utanför piren. Men var det inte tillräckligt jobbigt för de som simmade, så gjorde far några större och mer vågor.



Jag tänkte bara lägga upp en bild som bevis för att jag faktiskt åkte skotern!


R. Kelly - The World's Greatest

Världens bästa. Jag och Per firade våran dag en dag efter det officiella datumet. Vi var och såg på bio igår, inglorious bastards. Fruktansvärt brutal och samtidigt rolig film. Den var verkligen sevärd iaf!


Jag fick tre röda rosor också!


Neverstore - Waiting

Jag sitter i telefonkö. Jag råkade av en händelse låsa min internetdosa och nu måste jag sitta i bankkön för att försöka låsa upp den igen. Just nu har jag suttit med telefonen tryckt mot örat i 15 minuter. Det värsta är att det inte ser ut att vara min tur än på ett tag.

"Det är fortfarande kö, vi tar emot ditt samtal så snart vi kan"


15.15

Tjänsten stängde klockan tre. VÄRT, jag satt i 25 helt i onödan.

Barbados - Johanna

Du vet att tänker på dig!




Fergie - Finally

Jag ska snart sova igen. Men först ska jag bara dra ihop ett inlägg om min morgon. Jag har äntligen avslutat jobbet, wiho! Men i natt regnade det, väldigt mycket också. Jag är fruktansvärt hungrig just nu. Men väljer istället att lägga in bilder och sedan sova.



Det kanske inte syns allt för tydligt, men det regnade! OJ, så det regnade inatt.



När jag väl kom till platsen där jag skulle hämta tidningarna så var de inte där. Så där satt jag i regnet och väntade. Tillslut så kom tidningsbudet och lämnade av fem buntar med tidningar. Tyvärr så var det så att jag fick en tidningsbunt för mycket, så den lämnade jag kvar där. Hoppas bara att han insåg vart han hade lämnat bunten och for och hämtade den igen. Egentligen så borde jag faktiskt ha ringt på kontoret, men har man 6 spänn på mobilen så kommer man inte så långt..



Jag bjuder på bild! Egentligen så hade jag tänkt ta en ny, en snyggare. Men just då kom tidningsbudet och då kan jag ju inte sitta och ta bilder på mig själv. Så det fick bli den här. Varsegod!



Gentleman - True Love

Ett år idag, babylove!





Jesse McCartney - Just So You Know




Den lilla skrutthunden vi hade över helgen har nu återvänt till sin rätta ägare. Det var tydligen någon som var här på besök och hunden hade huxflux sprungit iväg. Jag vet inte vad jag ska tro eller tycka om dem. Just för att de väntar en hel helg innan de slutligen ringer polisen på måndagsmorgonen.
Jag har äntligen varit ute med hundarna och nu ska jag gå och sova. Pappa följde med mig ut med tidningarna idag och vi har varit vakna sen tre. Pappa for och jobba och jag tycker synd om honom för att jag är så dryg. Han måste alltså vara vaken hela dagen på jobbet, medans jag kan gå och sova. Stackarn!
Kanotisten som försvann i lördags har hittats. Jag känner sorg för familjen men samtidigt tror jag att det är ganska skönt att de har hittat honom. För då får man faktan svart på vitt att han är död. Annars kanske man hade gått och undrat vad som hade hänt.


Dock blev det ett väldigt ovärt inlägg, men jag är trött..




Britney Spears - Early Mornin'

Mellan klockan 5 och 6 finns det inget på tv. Dessutom så finns det förövrigt inte så mycket annat att göra heller. eftersom att mamma är på kurs så måste jag gå ut med hundarna. Men jag hade inte tänkt gå ut med dom klockan halv 5 så har jag suttit och väntat på att klockan ska bli kring 7, för då är de okej att gå ut. Fram tills dess har jag hunnit spela harpan två gånger och två andra spel till. Jag har ätit frukost och jag har även pratat med Per som har blivit hackad igen. Idag hade jag hoppats på bra väder för att jag ska ta en ny studentbild till tackkorten som fortfarande inte är utskickade än..


Johnny Cash - When The Man Comes Around

Per har lovat! Nu är det klart att Per ska börja blogga minst en gång i veckan här på min blogg. Det kan bli mycket roligt och ganska intressant. Han kommer dock inte skriva om saker som jag tycker att han ska göra. Men det är okej, jag ger han fria tyglar på det här. Varsegod!







Pink - Bad Bad Day

Hunden är fortfarande här. Det har inte varit min absolut bästa morgon idag. Det hela började när jag skulle dela ut tidningarna. Det är så mycket tidningar att alla inte ryms, så man får komma tillbaka och plocka upp den sista bunten lite senare. När jag hade packat hela cykeln full med tidningar och skulle gå och slänga skräpet så trillar cykel jäveln. Jag slog både huvudet och ryggen. Jag har även skrapat tummen på en brevlåda. Jag oroar mig lite hur promenaden med tre hundar ska bli.




Jag kände mig bara tvungen att lägga ut en bild på hennes kropp så att ni kan se hur fult rakad hon är. Stackars uhund, hon måste ju nästan frysa nu när det börjar bli lite kallare på dagarna. Jag skämms nästan när jag är ute med henne och jag intalar mig själv flera gånger att det faktiskt inte är min hund.





Evanescence - Missing

Sjöräddningen gör sitt. Mamma och pappa for ut på larm lite innan 17 tiden idag och de har inte kommit in än. De har sökt igenom kusten för att se om de kan hitta den försvunna människan, men ingen lycka än. Imorgon ska de ta skotern till nordmaling för att se om de kan hitta något där.

Jag tycker att det är fruktansvärt hemskt hur människor bara kan försvinna sådär. Jag hoppas att de snart finner något som kan vara till användning för de fortsatta sökandet.





Dada - Dog

Vad tror ni om hunddagis? Förutom min egen hund så har vi nu två extra hundar här hemma. En som vi frivilligt har gått med på att ta hand om och en som helt plötsligt bara var här. När mamma kom hem i morse så satt det en grå/vit liten pudel på våran bro. Mamma ringde polisen och anmälde fyndet. Det var klockan halv åtta och ingen har hört av sig än..

Jag tycker bara att det är sjukt att ingen har ringt och anmält hunden saknad. Hade Elessar försvunnit i mer än en halvtimme så hade jag gått nuts. Men om ingen saknar henne, vad har hon då bott hos för människor? Förvisso är hon väldigt liten och söt, men endå.. Man lämnar väl inte bara sin hund sådär?



Throwing Muses - University

Eller? Jag fick just ett brev där det stog att jag hade kommit in på universitetet. Dock inte på ett program som jag 100% vill gå. Jag kom in på socialpsykologi, en kurs på typ två månader, 5 dagar i veckan. Jag vill egentligen inte läsa den kursen så därför tänker jag tacka nej. Men bara själva grejen att jag kom in gör mig glad. Jag får ett litet rus i magen och känner att jag faktiskt kan komma någonstans här i världen.

Dessutom såg jag nu att kursen börjar den 31 augusti och vart är jag då? Inte här iallafall. Då är jag påväg till ett varmare land med sol och bad. Så den här kursen blir inte av, hur som helst.



Jason Mraz - One Love

Jag älskar dig!






Hannah Montana - I Miss You

Min Anneli. Jag har saknat henne, mycket!


UB 40 - Red, Red Wine

SKa vi plocka körsbär i din trädgård? Jag har just varit uppe i vårt körsbärsträd och hjälpte mamma att plocka fem liter bär. För de bestämde sig för att brygga vin.





Midnight Oil - Read About It

Kanske? När vi ska ha lite roligt i min familj så brukar vi läsa högt från blocket. Pappa sitter i datorn och upprepar allt som står. Vi har t.ex hört om båtmotorer, grävskopor, möbler och annat dylikt. Men fars uppläsning gav resultat. Vi skickade in en förfrågan på en ny byrå åt mig. Så snart kanske jag får en ny. Men tanke på att den jag har inte har den sista lådan. För just nu ligger den utslängd på mitt golv, sönder.



Pantera - Walk

En timme av lugn. Eftersom att jag, överraskande nog, inte for och tränade i söndags så har jag bestämt att jag ska gå elljusspåret varje dag med hunden. Jag har precis kommit in från min första runda och det gick bra. Det tog ganska precis en timme att ta sig från huset, hela vägen runt och tillbaka igen. En ganska lagom tid tycker jag.

När jag var där ute i spåret och gick så började jag fundera på vad jag skulle göra om jag såg typ en älg eller björn. Jag gick igenom alternativen för mig själv i huvudet. Vem skulle jag ringa först, pappa eller 112? Ska jag stå still och vad gör jag om älgen ändå kommer emot mig. Jag blev väldigt nervös där jag gick. Men nu är jag hemma igen och ingen skada skedd. Tidningen ringde mig också och bad mig jobba i en vecka, så det blir jättebra!



Bring It On - U.G.L.Y

Bloggen ser inte riktigt ut som den ska nu. Men jag ville snabbt ha en förändring på färger och bild, så det här var det bästa jag kunde komma med. Självklart ska jag ändra allt under dagen! jag hatar den!

10.06
Den har börjat bli finare nu, inte riktigt klar än



Trick Daddy - Back In The Days

Lycka till! Sara for iväg till första dagen på midgårdsskolan för ett tag sedan. Hon var så otroligt nervös att hon knappt visste om hon ens ville fara idag.

Jag känner så väl igen mig i henne. Jag minns första skoldagen jag hade på Draggen också. Jag minns hur nervös jag var innan. Jag minns också att vi tog en tidigare buss för att inte komma försent. Haha, jag minns också att vi inte ens hittade till skolan från början. Utan att vi gick fel!

Det värsta som jag någonsin har gjort genom min skolgång var att man skulle sitta där i aulan och vänta tills ens namn blev uppropat. Nervöst tänkte man: Tänk om de inte kommer att ropa upp mitt namn, vad gör jag då?! Som tur var så blev jag uppropad och ganska tidigt faktiskt. Värre var det med dem som var sist i ledarskapsklassen. Det vill säga, andra halvan av min klass som gick i F. Hur som helst så blev man uppdelad i klasser och fick följa med sin lärare till ett klassrum. I detta klassrum var det tyst som i graven. De enda som pratade var de som redan kände varandra från förr, vi andra sa inte så mycket.

Men man lärde sig ganska snabbt vilka som skulle bli ens närmaste vänner de tre återstående åren. Nu när jag tänker tillbaka på allt så fyllt jag av så mycket glädje att jag kan börja grina. För just nu, när jag sitter här arbetslös och ensam så saknar jag gymnasiet nå så otroligt. För det var faktiskt den bästa tiden i mitt liv. Tyvärr var det inte lika roligt att ta bussen och åka till skolan när det var mörkt ute. Men nu så skulle jag gärna göra det med glädje. Jag hoppas bara nu att jag kommer in på universitetet. För jag klarar inte av att bara vara hemma!



Pepper - Give It Up

BLÄ! Nu har jag bråkat tillräckligt med bloggen för att ge upp. God natt



In Fear And Faith - The End

Sommaren är faktiskt över nu.. Eftersom att det regnar idag så har jag absolut inte dåligt samvete för att jag sitter inne. Så idag ska jag nog spela lite spel med mor sen så ska jag även fixa min nya header. Jag har precis valt ut en färg som jag ska ha som bakgrund. Jag måste bara få till allt som jag vill ha de och hoppas på att photoshop funkar som de ska. Mor bakade bullar igår också, så jag kanske får en?



Kim Wilde - School Girl

Jobb? Eftersom att jag inte har något jobb eller att jag inte kom in på skolan så måste jag fundera ut något annat att göra. Därför senanmälde jag mig till universitet. Jag skickade in en anmälan på socialpsykologi och etik, så vi får se vad som händer nu. För jag orkar inte sitta hemma här och inte ha något att göra. Jag blir rastlös så snabbt, men jag hoppas att jag får läsa någon av kurserna iaf.

Justja, jag ska fara och träna på storsjöhallen ikväll. Det står bodypump på programmet. Jag ska även fara och testa step på tisdag. För nu är det dags att ta tag i träningen. Det kan faktiskt bli riktigt roligt. någon som vill följa?

Gary Jules - Boat Song

Tillbaka igen. Igår flög pappa till Stockholm för att hämta hem sjöräddningsbåten. Så idag klockan 8 började dom sin färd hem med båten. De har även sånna häftiga och moderna saker att man kan följa dem via internet för att se deras färdväg. Just nu är de snart hemma, de har kanske 7-8 mil kvar att köra. För som det ser ut nu har så passerade de hörnefors för ett tag sedan. Jag tror att de vill hem ganska snabbt, för just nu är de uppe i 30.2 knop.

Shania Twain - Shoes

Nytt och spännande. När jag var på nolia i söndags så köpte mamma ett par crocs åt mig. Förut har jag haft ett par fejk skor men nu valde jag alltså att ha ett par riktiga. Men tro inet att jag stoppades där, nejnej! Jag fick även mor att köpa ett litet smycke som jag skulle sätta på skon också. Det blev en söt, liten cyklop!



Gyllene tider - Gå och fiska

Fisk, fisk, fisk. Efter en hel dag på nolia och efter att vi hade grillat så for jag och Per ut för att pröva fiskelyckan. Det var spännande till en början, men när fiskarna aldrig nappade tappade jag intresset. Men tålmodig som jag är väntade jag tills Per valde att fara in igen. Vi fick, vänta nu.... NOLL fiskar. yey.



Jag kan ju iallafall bjuda på en söt bild av Per.


Constantine Maroulis - Favorite T-Shirt

Kärlek för själen. Innan vi for ut till stugan igen så tog vi med oss Per hit. Han sov för det mesta som vanligt..



Sara har precis kommit hem från turkiet efter en vecka nu. Då hade hon köpt med sig en tröja åt mig:



Jag tyckte att den var otroligt rolig. Men jag tror inte Per tyckte detsamma

A day to remember - welcome to the family

Gårdagen i bilder: Det första jag gjorde igår var att upptäcka en gräshoppa som var precis där jag solade. Den var enorm, men ett väldigt bra motiv. Han ställde gärna upp som modell också.



Sedan kom delar av släkten på besök. Fredrik skulle även åka vattenskidor. Han kom upp på andra försöket och åkte faktiskt ett bra tag!



Sedan for vi till kusinerna och åt middag.

Anthrax - Blood

Nolia idag. Hittade dock inte så mycket mer än en munk som jag och Per glatt mumsade i oss. Det mest värda jag gjorde idag var att anmäla mig som blodgivare. Pulsen var en aning hög likaså blodtrycket. Men det hindrade inte dem på blodbussen att suga ur allt blod jag hade i kroppen. Nu såhär efteråt har jag aldrig varit med säker på min sak! det här är mitt sätt att ge tillbaka till samhället och jag gör det med stolthet. Visst kommer det att göra lite ont varje gång de ska sticka mig, men ack så nöjd jag är när jag sedan går ut därifrån med en bulle och fika i magen efter de goda jobb jag just har utfört. Jag tycker att alla ska bli blodgivare. För någongång kommer man att behöva få blod. Då är det bra att det finns dom som är villiga att ge bort lite. Det kanske inte är så mycket att ge bort blod, men jag vill hjälpa till. Det här är mitt sätt..


Shubidua - Fisk

FIsk igen. Far och grannen la ut nät igår igen. Den här gången fick dom 12 fiskar. Detta resulterade i att vi fick 6 abborrar var. Fast jag bryr mig inte, jag äter inte fisk ändå.



S Club 7 - Broom and brush

Man lixom glömmer lite. Nu när jag inte har varit ute i stugan på nästan en veckan så finns det en liten risk att man glömmer saker och ting. Som igår kväll t.ex, jag skulle borsta tänderna. Jag öppnar badrumsskåpet och möts av det här:



Jag börjar fundera, men kommer ingen vart. Jag frågade både mamma och pappa, men dom visste inget. Jag har helt enkelt glömt bort vilken färg jag har på min tandborste. Det är inte okej. jag vet att jag har en röd hemma och kanske borde därför ha en svart här? Usch, jag vet inte. Efter mycket övervägande valde jag iaf den svarta tandborsten. Det här inlägget är en påminnelse om vilken som är min färg. Det vill säga, den svarta!

All Left Out - More

Pappa bjuder på melon i värmen. Dessa djur har jag hunnit se idag:





Mudhoney - Small Animals

Usch! Jag har bara varit här i några timmar, men detta har jag hunnit se:





Det var även ett flertal flugor i duschen..


Eminem - I'm Back

Jag är tillbaka igen. Efter att ha spenderat mesta dels av min tid hemma hos Per så är jag tillbaka i stugan nu igen. Den här gången funderar jag på att stanna här ett tag. Ladda batterierna, för att sedan kunna ta mig an andra saker. I morse hade det varit en huggorm på altanen här i stugan, tur att jag inte har här..



Bran Van 3000 - More shopping

Den mest underbara natt jag någonsin haft. Det första jag gjorde igår var att lösa in den där checken jag hade fått av tidningen. 1800 kronor direkt in på kontot, ett konto som några timmar senare nästan är tomt. Jag köpte två par skor, trosor, bh, ett album och tejp för att kunna sätta dit mina bilder i albumet. Jag och Per gick även på All star för att ta en öl, såhär på fredags eftermiddagen. Det var mysigt, men maten som väntade där hemma lockade mer än alkohol. Så vi cyklade hem till Per i regnet. Vi skulle beställa hem take away, men dom hade stängt. Så vi gick till ica och köpte kött och potatisgratäng. Efter middagen blev det ett mysigt bad, men ljus och bubbel. Jag älskar att bada, jag älskar Per.

RSS 2.0