The Gossip - Love and Let Love

Kärleken övervinner allt.


Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone

GOD JUL! Jag har just kommit hem från kyrkan. Mor och syster sjöng så himla fint idag. Nu ska jag snart duscha sen så ska vi bege oss till kusinerna. Där bjuds det på Kalle och mat. Även kanske några klappar. Jag återkommer! Men ha en otroligt bra jul alla! Njut av familjen och alla trevligheter som kvällen har att bjuda på!

Amy Grant - Family

Farmor hade gjort julgröt. Vi blev bjudna till sven och käka lite tomtegröt. Där fanns även mina kusiner. Den enda som saknades var tobbe för han jobbade. Imorgon är det julafton och då bjuds det på en hel del härligheter. Det första jag ska göra är att vara i kyrkan kring tio. Jag jobbar och Sara och Mamma sjunger klockan 11. Jag tror att julafton kommer bli hur bra som helst. Jag längtar verkligen.






David Glen Eisley - Sweet Victory

Uppesittarkväll med mor. Jag tycker egentligen inte att det här är så himla roligt. Men bara för att mor inte skulle sitta själv så erbjöd jag mig att sitta med henne. Detta ska jag sent glömma. För jag drog just in 100 spänn i vinst. Det är ju egentligen spelen man är ute efter. För resten är ju inte bra alls. Massa snack och annat skit.




Lady Gaga - Christmas Tree

Dan före dan före doppare dan! Min far for över till min faster och hämtade en julgran. Under förutsättningarna för granen så gjorde pappa det bästa han kunde. Granen var lite klen på grenar, men jag gillar resultatet endå.


My Chemical Romance - Sleep

Kul.. Per ligger just nu i min soffa och sover. Det är alltid lika roligt att vara med han. Men jag förstår varför han är så trött, han har ju inte sovit något inatt. Fast jag får det ganska lungt och skönt. För ikväll kommer jag få se pb och han kommer sova. Grattis till mig!

Monica - Skate

Årets första skridskor.



Per kom hem till mig klockan tolv idag och drog ut mig på nolias isplan. Det är faktiskt väldigt roligt att åka skridskor. Om jag bara kunde vara lika bra som Per. Men jag tror mest att det handlar om träning. Men någongång då jag är tillräckligt bra, ska jag ta en match mot honom. Jag menar, jag vill ju ge han en ärlig chans och inte bara spöa skiten ur han direkt.



Neurosis - Training

Jag har små mycket spring i benen. Nu hade det varit den perfekta tiden för mig att vara och träna. Nu under jullovet. Men dock så vet jag inte vilka ställen som har öppet nu, kanske inga? Jag har därför börjat göra lite små övningar här hemma. Jobba lite med magen, benen och ryggen. Även armarna får sin del av träningen också. Jag vet inte vad det är, jag kanske är nervös för något. Julafton, resan, skolan? Vad vet jag inte riktigt än. Men träna skulle jag väldigt gärna vilja göra nu när jag väl kan.

Andalusion - Ticket

Och nu är det här klart också:




Electric Banana Band - Hårda Paket

Klart!




Lush - 500

Mitt 500:ade inlägg. Min första dag på jullovet har varit precis som de skulle. Jag vaknade strax innan elva och då drog jag igång ett avsnitt av prison break. Det enda som jag praktiskt taget har rört mig idag var när jag var ute och gick med Elessar i vårat vackra vinterland. På Torsdag är det julafton och på Onsdag ska jag in och växla lite pengar. För på Lördag drar jag till ett varmare land.




Bonnie Raitt - The Bed I Made

NU är det julmys.




Jim Cosgrove - The Phone

Mobilen. Alla som känner mig vet att jag för det mesta inte tar med mig mobilen när jag rör mig. Jag lämnar den på ett snälle, oftast har jag glömt bort vart, just för att jag inte orkar bära den med mig hela tiden. Jag tycker att det är lite smått drygt att ha med sig telefonen vart man än går. När jag väl kommer tillbaka till telefonen kan jag ha några medelande eller något missat samtal. Det är inte så att jag inte svara i telefonen för att jag inte vill, så är det inte. Utan jag finns oftast inte där telefonen är. Så jag ber alla: Ring hem om ni vill något!



Bob Welch - Church

Nu har jag fått min andlighet idag. Dom sjöng så himla fint i kyrkan idag. Manskören från holmsund, Obbola kören, solister och barnkören. Nu känner jag verkligen att det är jul snart. Om endast fyra ynka dagarar, snart tre. Jag tycker om att vara i kyrkan. Den har någon slags mysig känsla över sig. Även fast man inte behöver tro på Gud, så är kyrkan ändå en plats att vara på. Jag är inte speciellt troende, men jag går endå dit. Så på torsdag ses vi igen.

Allting går visst lite lättare med kontakter.




Jay-Z - Feelin It

Idag är det fjärde advent. Det betyder att det är fyra dagar kvar till julafton. Jag har inte riktigt fatta att det är så kort tid kvar. Jag älskar dom här dagarna innan jul. När julmusiken spelas, pyntet kommer fram och granen blir så småning om klädd. Men den där riktiga julkänslan har jag inte riktigt fått in i kroppen än. Men jag tror att den kommer att komma ikväll. För då ska nämligen jag och farmor fara till kyrkan och lyssna på julsånger. Det bästa med de är att mamma och pappa kommer att stå i kören och sjunga för oss. Jag återkommer ikväll med julkänslan.

Allstars - Best Friends

Dom är bäst. Helt seriöst så vet jag inte vad jag skulle göra om jag inte hade dessa underbara människor i mitt liv. Ikväll har jag iallafall varit med Anneli, Elina och Johanna. Det som är så skönt med dem här gänget är att det finns inga krav eller måsten. Utan ikväll så satt vi och spelade familjespel, drack glögg och käkade lite popcorn. Vi kan ha en skön hemma kväll och vi kan samtidigt dra ut på krogen. Jag älskar dem, dem är bäst.


The Beatles - Help!

Musikhjälpen. Jag och pappa har nu gjort världen en bra insatts. Vi skänkte 50 kronor till musikhjälpen i P3. Pengarna kommer att gå oavkortat till kampen mot malaria. Jag tycker att vi här i världen som har mycket pengar ska hjälpa de fattiga som verkligen behöver våran hjälp.

Man kan skicka in 50, 100 eller 200 kronor till 72999. I sms:et ska man först skriva summan, låten och artisten man vill höra. Jag blir så himla glad nu när jag ser hur mycket pengar som muskihjälpen faktiskt drar in med. Det är ine bara privat personer som hjälper till, utan också massa företag som skänker stora summor. Detta kommer sluta om ungefär 17 timmar. Så alla måste hjälpa till nu!


Jag har just nu 2,36 kronor på min mobil och jag kan inte vara mer nöjd.



Paolo Nutini - Candy

Nu förstår jag. Den där sörjan som mamma höll på med visade sig vara lakritskola! Mums!!

Dolly Parton - Hard Candy Christmas

Vi bakar något oidentifierbart.



Men vi bakar även knäckisar.



Ni förstår inte hur mycket jag längtar till julen nu. Eftersom att vi bakar och lyssnar på julmusik så förstärker det bara min känsla. Och det är inte illa pinkat att det faktiskt är sol ute också. Jag känner på mig att det här kommer bli en underbar vecka. Men massa julmys och dylikt. Jag ska föresten sätta upp mina julgardiner idag också.

Pointer Sisters - Im So Excited

Jag är så himla uppspelt just nu! Per har precis bokat våran resa till Gran Canaria den 26 December. Detta betyder att vi kommer vara borta över nyår och komma hem den 2 januari. Alltså, nu har jag två saker att längta till. Julafton om en vecka och resan om nio dagar! Alltså, förstår ni?!?!?! Nyår i värmen!


SÅ HÄR GLAD ÄR JAG JUST NU!!






Jason Mraz - Life Is Wonderful

Nu njuter jag. Jag sitter här med ett hus som värms upp av en brasa och en skål med fruksallad framför mig. Det kan kanske inte bli mycket bättre än så här. Förutom att jag och Per ska boka resan till Las Palmas ikväll. Det kommer bli hur grymt som helst. Fira nyår i Gran Canaria. Jag gick föresten sista skoldagen idag och behöver inte vara där förens den 16 januari. Livet leker och snart är det julafton!


Deep Purple - Smoke On The Water

Beviset:

HA HA! Röken åker till Holmsund!

 

 


Wesley Willis - Retard Bus

Ett snabbt inlägg innan jag ska sova. Jag blir ruinerad varje gång jag sätter mig på en linje 100 buss. För man måste betala en 10:a varje gång. En tia som jag för övrigt inte ens vet vart den hamnar. Men hur som, eftersom att jag börjar klockan tio så tar jag en buss som går 8.05. Och den bussen är desvärre en linje 100 buss. Det betyder att jag betalar en tia ungefär 3-4 gånger i veckan på morgonen.

Men lugn, det är inte allt. Jag slutar oftast klockan fyra på eftermiddagarna. Bussen hem går halv fem. Den jäkla bussen är också en linje 100 buss. Och jag betalar en tia till. Slutsatsen är då att jag betalar ungefär 60-80 spänn i veckan. Inte nog med de så betalar jag ett månadskort för 1500 kronor.

Jag tycker att det här är för jävligt. Jag tycker hellre man ska försöka baka in den där tian i fika priset. För man betalar en tia för att en bussvärdinna ska gå runt i bussen och fråga om det är någon som vill ha fika. Men jag har aldrig någonsin köpt fika och jag kommer mest troligt inte att göra de. Och för mig spelar det faktiskt ingen roll om jag åker i bussen en halvtimma längre. Jag blir så otroligt less när jag inser hur mycket pengar jag faktiskt lägger ut på saker som egentligen är helt onödiga.

Imorgon ska jag till skolan igen. Vilket betyder att jag kommer att betala 20 jävla spänn igen. Jag spyr snart, så less är jag på att norrlandskusten tar alla mina pengar. Det känns som att stjäla från mig själv, varje gång jag tar 20 kronor från min pengasamling. Snart kommer väl den vara slut också.. gaaaaaah! god natt.


Paramore - My Heart

Tro mig, jag älskar wikipedia: "Från ett normalt hjärta hörs lub-dub, lub-dub, lub-dub" FNISS!

Joshua Radin - Winter

Precis som en vinter ska vara. Jag är så himla glad att snön äntligen har kommit till vårt avlånga land. Nu när jag var ute med hunden så fick jag den absoluta vinterkänslan. Solen sken, lite mer än en decimeter snö på marken och lagomt kallt i luften. Så nu när jag kom hem så var jag tvungen att lyssna på en av mors julskivor. aaaah! Jag är helt till mig! DET ÄR JULAFTON SNART!



Daniela - Sol

Hur tycker ni att det här låter?

Gran Canaria
26 december
Umeå flygplats
8 dagar
ospecifierat
5000
..

JAG TYCKER DET LÅTER NICE!

Erasure - Always

aaaaah! Mina nya fina skor! Jag unnade mig själv ett par nya skor nu såhär inför julen. Dom är otroligt snygga och faktiskt väldigt sköna. Jag vet att jag köper mycket skor och jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag lägger ner på dem. Men såhär är det, jag älskar skor. I alla dess former och färger. Det bästa av allt är att jag har en farmor som har samma storlek som jag. Vilket gör att jag kommer få massor av skor av henne när hon väl letar fram dem. Det kommer bli awesome!



 

 


Nightwish - Wish I Had An Angel

Pers tidiga julklapp från mig:

Det här visste ni minsan inte om mig. Att jag var så himla händig och duktig på att fixa saker med mina händer. Haha, det visste inte Per heller. Föresten så vet jag inte ens vart han har laggt min ängel som han fick. Detta måste styras upp! Men visst är den fin? Trots det skeva ögat..?

 


504 Plan - Classrooms And Hallways

Endast en timme och lite mer kvar. Vi har kanske världens knasigaste klassrum som vi alltid är i. Det är nämligen så att man sitter på rader, som höjs. Lite svårt att förklara, men man kommer lixom inte ut om inte de andra flyttar på sig. Detta gjorde iallafall att jag missade 14.50 bussen med kanske två minuter. För jag hade satt mig i mitten och kunde därför inte be alla flytta på sig mitt i föreläsningen. Så nu sitter jag här och ska snart gå ner på bibblan och plugga istället. Egentligen hade det varit väldigt roligt att fara hem, för farmor fyller nämligen år idag. Hade varit trevligt att äta lite tårta och även smörgåstårta där. Men det är smällar man får ta, jag är trots allt endå ledig imorgon.


Poison The Well - Nerdy

Man lär sig alltid något. Jag sitter just nu och lär mig om olika körtlar. I neuronhypofysen bildas det ett hormon som heter ADH. ADH-produktionen hämmas av alkohol, vilket är orsaken till att urinproduktionen brukar öka i samband med alkoholförtäring. ADH:s främsta uppgift är att återreprodusera vatten i njurarna.

Shit alltså, onödigt kunnande. Men på såvis ligger det alltså till när vi blir kissnödiga på fyllan. Kanske ett väldigt töntigt inlägg, men jag tyckte att det var ganska intressant faktiskt. hihi, jag är tönt.


Michael Jackson - Leave Me Alone

Snart sprängs jag. Låt mig bara vara fram tills dess.

R. Kelly - The World's Greatest

Jag har världens bästa mormor och morfar. Dagen har inte varit så bra, jag skulle egentligen plugga idag. Vilket jag absolut inte ha gjort. Men då ringer mormor med ett glädjebesked. De tänker nämligen betala busskortet som jag har fyllt på hittils. Det betyder att jag kommer allså få 4500 spänn av dom. Shit alltså, sånna som dom ska man hålla hårt i handen. Men tanke på att det var de som även bjöd oss till Bulgarien. Jag tycker om dom, väldigt mycket. Tack!


Alain Bashung - Pizza

Jag har ont i fötterna. Efter en lång dag på stan så sitter jag och Sara och käkar pizza. Gott!

 


3lw - Feels Good

Nu känner jag mig som en människa igen. Jag kan tänka mig att senaste gången jag duschade var typ i söndag, max alltså. Förstår ni hur länge sen det är? Men jag har så fullt upp i skolan, att jag lixom glömmer bort det som är viktigt i vardagen. Dessutom kommer jag komma hem klockan sju nu i flera dagar, som suger hur mycket som helst.





Kmfdm - Sucks

Låt detta ske. Jag ligger på 8:onde reservplats för att få byta till umeå..


Seven Places - Sleepers

Klockan 04.30. Hur kommer det sig att jag är den enda som är vaken?
Vadå, brukar inte folk kliva upp den här tiden?

Eeeh, nej! Jag skulle nästan ge vad som helst för att krypa ner i sängen igen. En säng som för övrigt Per ligger och sover i. Vi låg vakna kanske till ett inatt. Vilket betyder att det blev inte många timmars sömn. Men dock så är jag väldigt pigg, men det lär ju ändras sig om en halv timma då jag sitter på bussen. Elina, min kära vän, ska faktiskt också åka buss nu på morgonen. Så vi lär väl prata i högt en kvart, sen sover vi. Mysigt!

Ikväll blir det bio. Luftslottet som sprängdes.


The Divine Comedy - Bath

Jag skulle plugga..





Sum 41 - Just Words

Latin.



Jag har inte ens orkat räkna hur många ord det är jag ska kunna. Det är iallafall muskler, skelett och lite andra ord som jag ska kunna på latin. Jag kan de flesta ben i kroppen, det är musklerna som är lite svårare..

K3 - Happy Birthday

Grattis älskade på födelsedagen! Igår bjöds det på festligheter och trevligt folk. Anneli som för övrigt fyller år idag bjöd på god mat och fika. Den ungen kan verkligen det här med fest. Hon var festen igår. Tack!

Bilder kommer nog troligtvis upp sen.


Mindless Self Indulgence - Joke

Hälsningar från Signe:

Kul tjej, verkligen...


Kiss Hard Plastic - Hockey

Hockey! Igår såg jag och Per på hockey.
3-2 till Modo mot skelefteå.
Foppa gör avgörande målet med en assist från Näslund!!


RSS 2.0