Petter - Känn kärlek

"Svårt att komma på vad jag ska skriva. Mitt ordförråd räcker inte till. Men du är så sjukt bra. Bäst. Verkligen bäst! Sjukt glad att du finns i mitt liv. Du är ljuset i mitt liv. Solen i mitt liv. Du är min ficklampa i min mörka värld. Jag älskar dig verkligen babe. Du och jag mot världen."

Within Temptation - Mother Earth

Moder jord var slösaktig idag. Det bara slängdes pengar över allt på schoppingrundan idag. Hon köpte en klänning åt mig som jag nog ska ha på saras konfa. Den var blommig och väldigt fin. Sedan köpte hon gardiner till hela övervåningen och även en duk. Där vid elva snåret började magen kurra. Och moder jord drar fram plånkan igen för att betala för maten.  Hon är allt bra hon.

Lush - 500

Igår städade jag och mor hela dagen. Så nu är det fint i min byrå och i bokhyllan. Alla kläder och allt annat som även låg på golvet är nu helt borta. Det är nästan så att det ekar i mitt rum nu för tiden. Jag har även bytt bort julgardinerna och tvättat mina fönster. Som jag aldrig har gjort förut. När jag började städa så hittade jag till min förvåning en femhunka som jag hade gömt och glömt bort! Det var roligt. tack mamma för hjälpen

Ryan Cabrera - 40 kinds of sadness

Det kallas tvivel, det där som stör. Det är nästan som psykiskt självmord. Att hela tiden har något att tänka på. Att aldrig kunna släppa tanken på att du kan lämna mig. Det finns som inget man kan göra åt saken. Den dagen någon kommer på hur Dumbledore gjorde när han drog ut sina minnen och tankar kan ju berätta de för mig. För jag tror att det skulle vara bättre för alla om man bara kunde släppa allt man tänkte på och leva vidare med sitt liv. Förlorar man kontrollen på läget vet man inte längre hur man ska hantera situationen.


Jonas Brothers - Goodnight and goodbye

Dålig match. Sverige spelade en usel match mot Ryssland. En match som jag trodde vi hade innan de ens hade börjat. Jag trodde verkligen på vinst. Jag kände att guldet var ett steg närmare. Men ack så fel jag hade. Sverige spelade verkligen en dålig match och Ryssland smekte oss. Vi hälsar Österrike, guldet och även de Svenska fansen hejdå. Dåligt jobb Sverige. Speciellt efter maten mot Spanien. Det är ett rent skämt. Bättre lycka nästa gång. Hejdå!

Frehley's Comet - Looser in a fight

Och vad gör Sverige? När de lixom är en minut kvar av matchen väljer Sverige att ge upp. Spanien tar bollen och dribblar bort de tre svenskar som fortfarande är med i matchen. Men kom igen Sverige. Nog händer de att vi går vidare i gruppen. För det tror jag att vi gör också. Men hallå. Vi kunde har hållit 1-1 och inte låtit Spanien ta mer poäng. Jag blev arg och tog en milkshake. Match igen mot Ryssland. Tar vi inte den matchen kan vi hälsa sverige god bye.

Trace Adkins - You're gonna miss this

Även om jag inte erkänner de för allmänheten saknar jag den lilla krabaten. Syster har dragit på konfa läger och tänker vara borta tills på onsdag. Nu har hon alltså varit borta i 3 dagar och jag börjar sakna henne. Sen hon kom tillbaka och blev normal igen så har hon varit underbar. Dock inte hel festlig när hon ringer och frågar om hon får sova i min säng när jag inte gör de. Så hon tar praktiskt taget över mitt rum när jag inte bor där. Jag ska nog säga åt henne att städa också. Hon lämnar sina flaskor med vatten och annat skräp på mitt skrivbord också. Det är mindre hel festligt. Och jag har en fråga. Hur länge kan vatten stå i en flaska utan att de börjar mögla? Tar hon inte bort vattnet innan dess ska jag personligen hälla de i hennes säng.
Pappa, vart kom den mystiska fläcken ifrån?

Alanis Morissette - King of Pain

Även om jag gnäller har jag nog inte mest ont. Bara för att jag har två bulor i huvudet och är förskyld så är det nog inte mig det är absolut mest synd om. För jag har en del skrämmande exempel på att några har mer ont än mig. Vilket är helt förståligt när man ser vad de har gjort. Mina två små bulor i huvudet är helt plötsligt en bubbla i havet.
Exempel 1. Min syster har trillar med moppen. Hon har verkligen ett stort jack på knät. Eftersom att hon är så smal så räcker det med att man petar på henne så får hon ett blåmärke. Så ni kan ju tänka hur hennes knä ser ut. Hela knät är verkligen blodigt och tjock av äcklig var. Hela hennes ben är praktiskt taget blått.
Exempel 2. Min pappa är klumpig nog att he armen på grillen. Locket var tydligen så varmt att han fick en brännblåsa. Blåsan var stor och väldig äcklig. Men snäll dotter som jag är har jag plåstrat om honom.
Exempel 3. Elina har haft en väldigt tung tid. Hon har fått fel på sin fot, vilkte gör att hon inte kan gå på den. Så nu i helgen så fick hon ännu mer smärta. Hon fick av misstag en bula i pannan för att Albin råkade på skoj sparka henne. Sen så klämmde hon sitt finger i dörren. Men jag var sjuksyster även där och kylde hennes finger med kallvatten och isbitar.
Exempel 4. Albin har alltid varit en liten fighter och kommer nu alltid vara de också. Nu i helgen hade han tydligen varit i något bråk med någon. Så hans knogar var lite blodiga och mådde nog inte alls så bra. Resultatet på albin fight var att han hade fått en bula under ögat. Det var lite rött, blått och en aning svullet.


Lill Lindfors - Igelkottaskinn

Jag gick just ut och till min fasa såg jag äckliga flugor. Min kära älskade hund, Elessar, älskar som sagt igelkottar. Jag tror att han har ätit upp varenda igelkott i hela Obbola. Det är synd om dom. Jag får dåligt samvete när jag ser att han har hoppat på en liten kotte. Den ligger där och skakar och fräser. Speciellt när igekottar är utrotninghotade. Jag gick ut till soptunnan för att jag skulle slänga några grejer. När jag kommer dit så är de miljoner flugor. Stora, svarta, tjocka, äckliga flugor. Mamma tror att den döda igelkotten som låg på våran gård ligger numera i soptunnan.

01.15
Min hund bet just ihjäl en igelkott..

Rmk - Äkta kärlek

Det finns inget mysigare. När man sitter ensam vid datorn och klockan har paserat bed time för länge sen, känner man en blöt kall nos på knät. Det är kanske den bästa känslan som finns. När Elessar kommer insmygande in i rummet bara för att gosa. Det är ett tecken på att man finns. Hans lilla lakrits puck till nos har börjat komma tillbaka efter vinterns hårda mark. Han börjar få tillbaka den svarta nosen istället för den rosa. Han är söt och aldra bäst.

image27

Peff - He-he-hej kanin

Jag kan ha orsakat en bruten tå. Inte för att det var meningen eller för att det kanske inte var mitt fel mår jag ändå lite dåligt över de. Elina har mycket möjligt brutit sin tå och det kan ha hänt när vi spelade fotboll i ersmark. Hon föll några gånger och jag kan ha gjort att hon föll några av gångerna. Men jag skyller på att det var Albin eller nåt. Bara för att döva mitt egna samvete litegrann. Hon ska gå till skolsköternskan som så många gånger förr. Helt plötsligt visade sig att hon var hur skön som helst. Och vi har praktiskt taget börjat flytta in dit. Tur att vi har ett helt år kvar med henne. Hon kommer inte glömma oss i första taget. Eller jag ska inte snacka om "oss". Det är elina som är stammis där och jag följer bara med. Elina är med eller mindre känd som "sinnes sjuk mensverk". Det är roligt.

RSS 2.0