Dj ötzi - life is life

Jag var på paradisbadet för några dagar sen. Det var kul och inte så mycket folk i köerna. Jag steg upp klockan sex för att ta en buss 7.15 till stan. När jag kom till stan så satte vis oss på en buss 8.05 för att åka till paradisbadet. De flesta sov nog resan dit eller kollade på nu blåser vi snuten. Som för övrigt är en utan dom bästa filmerna jag har sett. Från att ha badat från 10 - 3 så var man ganska less. VI drog en runda på donken och stadium. Vi tog bussen hem halv 5 och jag hittade min själsfrände. haha! Det var Friberg som kollade på precis alla serier som jag gjorde. Och var precis lika galen i one tree hill som oss andra. Det var lite otippat och så. Tack för dagen!

Du är snygg, snygg som fan!

Mariah Carey - We Belong Together

God jul

Jacks Mannequin - Bruised

Jag fick panik och började städa mitt skrivbord. Jag hittade damm, uttorkade pennor och en hel del batterier. Jag har ont i huvudet nu efter allt tänkande. Jocke dök upp som en brev på posten. Folk har snackat om han och han kommer nog imorgon. Jag vill inte träffa han, samtidigt som jag vill. Han har betytt allt för mycket för mig och det blir alltid ett konstigt slut när vi väl träffas. Han är fortfarande en del av mig. vare sig jag vill de eller inte. Han har kommit in i mitt liv och stannat där. vägrar försvinna eller glömmas bort.

Tack hur som helst för att Johannes Ottosson finns

Beyonce - irreplaceable

Jag har inte skrivit ett vettigt inlägg på länge för att jag inte har något att skriva. Det är snart julafton. snart bara 6 sagar kvar (men vem räknar nu för tiden?). Om jag slutar klockan 11 imorgon ska jag ner på stan och köpa de sista julklapparna. Vilket känns skönt. Annars så har jag julstädat mitt rum idag. jag har bara skrivbordet, byrån och bokhyllan kvar. men golvet är rent och jag har en ny matta. Adventsljusstaken är uppe, nya julgardiner och snart är även jul täcket på plats.
För övrigt så har jag bott hos elina förra veckan, eller åtminstonde två dagar. Vi "vakade" först med johanna. men la av där vid 3 och gick och la oss. Sen i lördags bakade vi pepparkakshus med rosita. Vi glömnde non-stop så det fick vad huset hade att bjuda på. skummtomtar, geleråttor och laktists dödskallar.


Alla drömmer vi om lyckan, som om livet blivit fel.

Petter - God damn it

skärpning för fan, jävla skräp!

Britney Spears - Get naked (i got a plan)

död åt världen.

Torkel i knipa - vem är du själv?

När jag vaknade så såg jag att jag hade fått ett medelande..

Hej kära syster..
Här sitter jag och ska skicka ett dokument till dig och tänkte skriva det också :) Vet inte vad jag ska skriva mera så du kan gå och bajsa eller något snart, är väl du bra på bajsunge :) nejdå skojja förlåt syster! Inte med flit att vara så elak men du är så dum helt enkelt ;O ups förlåt i knasis ! : ) Vad ska du med det här till ?
PUSS och hej !

Tack niklas levin!

Bone Thugs-N-Harmony - Ecstasy

Ni har fallit som slavar framför hennes smutsiga fötter. Ni har försökt slicka hennes fötter rena. Ni har försökt på alla sätt och vis få henne att förstå att ni vill ha henne. Men hon har bara använt er till sex och sedan gått vidare. Det är ett under att hon fortfarande har något här att göra. Men jag antar att det finns fler som är villiga att göra att som hon begär om. Hon har den rösten och den viljan att övertala människor. Hon har den styrkan att få människor att göra precis som hon vill. Och hon fick er att göra allt som hon bad er om. Hon hade er lindade runt lillfingret och ni gick med på att ha sex med henne. Precis som hon ville.
Ni föll för hennes handlingar och slickade hennes fötter..

RSS 2.0