Sugababes - Too lost in you

Och jag är nöjd. Jag har just kommit på den briljanta idén med att vara minst i familjen. Dock är jag inte minst, för jag har en syster som slickar på mitt fönster. Men att vara minst till längden kan inte vara annat än ett plus. Jag har just varit inne hos Sara och tagit kläder av henne. Eftersom att vi har samma storlek och hon har pengar så använder jag bara hennes grejer. Jag vinner ju på de iaf. Jag får dessutom ha alla mina skor ifred. Bara för att det inte finns någon som kan ha storlek 36. Jag blir iaf nöjd.

Teddybears Sthlm - Little Stereo

oj så gott. Sara och signe ställde sig utanför mitt fönster och tryckte munnen mot de. Vilket resulterade i massor av skratt men även äckel på rutan. Jag ska nog be sara slicka bort de. Eller då kanske det blir äckligare? hur som helst ska hon få tvätta fönstret. Grejen är den att dom helt plötsligt slängde jord på fönstret också. Så det är både spott och jord på fönstret nu. Man ser de ändå från vägen hur smuttsigt det är. När solen lyser på, ser man precis vad de har gjort. Det är verkligen jätteäckligt.


Maroon 5 - Harder to breathe

11 juni till 20 augusti. Min pappa började jobba igår. Vilket jag tyckte var jätteroligt. För då kunde jag fortfarande ligga kvar i sängen och sova ut. Men sen idag insåg jag att imorgon börjar skolan. Det känns som att det inte alls var länge sen vi låg på kajen på varenda lunchrast och sög åt oss alla den värme världen hade att bjuda på. Det känns som att det inte var alls länge sen vi satt och räknde ner dagarna tills vi fick sommarlov. Och nu är det helt plötsligt en ny nedräkning som måste börja. En nedräkning till nästa lov.

Stereolab - French Disko

Jag har saknat diskmarskinen. Något så sjukt vad jag har saknat alla tekniska prylar i hemmet. När man har varit ute i stugan ett bra tag med bara vatten och el praktiskt taget, lägtar man hem till alla saker. Trots att jag aldrig har diskat under hela sommaren, med ett undantag på midsommar, så saknar jag att bara kunna ställa ner saker i diskmarskinen. Det var som när jag bodde hemma hos tobbe, som inte heller har diskmarskin fick jag nästan panik. Lägenheten började se ut som de gör på filmer. Disken bara står i drivor för att ingen diskar. Men jag tog mig igenom dom dagarna med handdisk och jag tog mig igenom stugan. Jag kanske borde tacka mamma för att hon varje dag diskade efter oss. Nu ska jag sova, för jag ska knata på stan med elina imorgon.

Ducktales - Theme Song

Jag är hemma igen. Jag har jobbat färdigt på förlossningen. Ett jobb jag kommer att sakna. Sjukt spännande och trevliga människor att hänga med. Fast jag kan nog skratta mig lycklig att jag är färdig. Elina däremot har fyra dagar till. Jag skrattar nog lite lätt åt henne. Fast när pengarna rullar in, gråter jag nog.

Broder Daniel - Work

våga vägra blogg. Ett måtto min far satte upp för länge sedan. Men helt plötsligt får jag reda på att han har börjat blogga. Vilket jag tycker är roligt. Han skriver nog något roligt. Just nu sitter jag på jobbet och beställer mat. För jag har så himla mycket att göra, så det blir bara spring i benen. Eller vänta, nej. Idag har jag fikat och gjort frukost till mammorna som ligger här. På tre timmar har jag hunnit med att gå till tvätten också. Men det är skönt men väldans tråkigt. Nu ska jag fortsätta med matbeställningen. seyaa!

Pappas blogg: http://blogg.umekusten.se

Nomy - Cocain

Just nu vet jag inte om det finns så mycket att säga.




RSS 2.0