Hello Saferide - 2008

2008. Folk har börjat skriva inlägg om de gångna året. Jag hade egentligen inte tänkt skriva ett inlägg precis som dem. Men jag ska bara säga att tvåtusenåtta har varit en sjukt år. Med både uppgång och fall. Men man ska alltid tänka på det som är bra har jag lärt mig. Det kommer alltid finnas saker man ångrar och saker som man vill ta tillbaka. Men det är försent nu så det är bara att blicka framåt. Som Lars Winnerbäck själv skulle ha sagt : Vill inte komma nånstans, vill bara ta mig lite längre än hit. Saken är den att vilket år den är, vilken tid som än kommer att komma så finns det alltid saker som är roliga och saker som är sorgliga. Men det är en del av livet som man måste lära sig. Ta vara på allt som är bra och sörja det som är dåligt. Inte bara glömma och gå vidare utan också förlåta. Förlåta sig själv och förlåta folk i sin omgivning.

Ozma - Bad dog

Höjden av otacksamhet. Jag hade varit snäll att hitta den perfekta julklappen åt Elessar. "Shit" tänkte jag när vi knatade in på djuravdelningen. "ett tuggben med bacon smak". Jag kunde inte motstå frestelsen av att de min hund ligga och tugga på detta ben. Men oj vad jag skulle få äta upp mina egna tankar. Dagen var inne då jag äntligen skulle få ge Elessar sitt paket. Jag har nog aldrig varit så besviken. För det första tog han knappt benet i munnen. Det var nästan så att jag fick trycka in de. För de andra så ville han inte alls tugga eller överhuvudtaget smaka på baconen. När han tillslut tog benet motvilligt i munnen så lämnade han den i trappan. Jag tänkte där för mig själv att jag skulle peta ut den mjuka baconfärshen och trycka ner i hans mun. Men jag insåg att någonstans kanske de skulle räknas som djusmisshandel så jag slängde iväg den tanken. Hunden är idag lycklig och har inte fått några bestående men från händelsen.

Nirvana - Return of the rat

Nu är glada julen slut, slut, slut. Jag kan samanfatta att hela julhelgen var bra. Massa god mat, godis och paket från tomten. Det blev en missuppfattning av min önskelista. Jag vet inte om det var jag som skrev som en kråka eller om det var tomten som inte kunde läsa. Hur som helst hade jag önskat mig en ny datamus för att min inte var trådlös. Jag hade klart och tydligt skrivit bärbar mus på min önskelista. En önskan jag tyckte var väldigt enkelt att förstå. Men istället öppnar jag ett paket med ett lurvigt innehåll. Jag hade då fått en vit råtta, en kattleksak. Mor och far tyckte att detta var helfestligt och skattade glatt åt detta skämt. Jag gav bort min bärbara mus till min bror. Jag tänkte att han skulle ha bättre nytta av den till sin katt. Det hade hur som helst inte gått så bra att försöka göra något på datorn med en vit råtta. Jag fick iallafall min trådlösa data mus. Slutet gott, allting gott


Keffat liv - God jul

God jul! Det är nog på plats att säga god jul nu. Jag är så otroligt spänd för att se vad kvällen har att bjuda på. Snart kommer farmor och farfar och kusinerna och då blir det kalle anka för hela slanten. Då får vi se om långben och musse klarar av husvangs semestern och om ferdinand får lukta på sina blommor. Det blir allt spännande att se. Snart kommer maten att åka ner i magen och alla julklappar kommer att vara öppnade. Jag älskar julen.

Band Aid - Do they know it's chrismas

Jul, jul strålande jul. Jag älskar att det snart är julafton. Hela den här terminen har gått så sjukt fort att man inte hänger med. Nu är det snart bara 5 dagar kvar tills julafton. Oj, så mycket julklappar jag kommer att kamma in i år. För i år har jag varit extra snäll och tomten har noterat de. Jag har öppnat en julklapp idag till och med, från johanna. Den tjejen känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Hon vet precis vad jag vill ha och kan verkligen överraska mig med de. Idag fick jag nämligen Christina Aguilera parfymen som jag länge har gått och suktat efter. Jag fick även en jättesöt t-shirt. Så imorgon på corona kommer jag ha min nya tröja och lukta som en ängel. Och allt är johannas förtjänst.

Lil Rain - Adore you

Ego. Jag vet inte vad det är med mig, men jag känner ett stort behag av ego idag. Jag har gjort så att hela den här dagen har handlat om mig. Inte för att den har gjort de för andra, men för mig har dagen varit min dag. Inget speciellt har dock hänt och inget speciellt nog att skriva om. Men endå, endå så känner jag någon sorts sug efter mig själv. Kanske var jag extremt snygg i Elinas kjol eller kanske var jag bara bäst i största allmänhet. Jag vet inte, men dagen har gett mig lust. Bara stor lust att vara mitt egna ego jag.

Busta Rhymes ft. Linkin park - We made it

HAHA! Jag har låtit tanken fara någon annanstans. Jag tänker inte rätta in mig efter någon annans led. Vi kommer vinna det här, för tillsammans är vi starka.

"ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still."

Paramore - Decode

Seriöst. Att jag inte kan skriva vad jag vill har blivit ett hinder. Av rädsla för att folk ska hitta bloggen och läsa vad jag har skrivit. Jag har sagt de många gånger, men det här gången funderar jag seriöst på att ta bort bloggen. Det är inte lika roligt längre och jag får inte samma sak utav de. Jag har fått det svart på vitt att man får skit för de man skriver. Känslor som man viker ut om sig själv eller åsikter jag har. Jag kan inte ens sova på nätterna. Så fort jag blundar får jag ångest och måste öppna ögonen igen. Det här blev något som blev så mycket större än vad det skulle bli. Jag ska inte ta åt mig av vad människor säger, men jag är sån. Jag tar åt mig så otroligt mycket att det nästan äter upp mig innifrån. Jag antar att man måste glömma. Glömma blicken och glömma ansiktsutrycket. Men det är inte lätt, inte när det har sugit tag i ens pyske. Då finns det där och jag antar att det kommer finnas kvar där ett tag till. Alla säger att jag ska strunta i de. Men i praktiken går de sämre.

The Cranberries - Empty

En punkt. Det är precis allt jag känner just nu. Helt tom i huvudet och allt blev bara så mycket jobbigare. Det var som att någon sög livs lusten ur mig. Spräckte mig som en ballong och bara lät mig flyga iväg. Jag har försökt skriva en början på det här inlägget i 30 minuter. Jag kan inte sätta ord för mina känslor än mindre prata och beskriva dem.

Stranglers - Wet afternoon

Jag hatar regn. Jag kan inte ens i min vildaste fantasi förstå varför det ska regna såhär i december. Det blev en miss i planeringen eller så är någon dum i huvudet. På tal om dum i huvudet så borde alla de som kör bil i sånna här väder köra försiktigt. Men icket. Jag blev helt dyngsur och byxorna och tröjan för att en idiot skulle köra rally i regnet. Jag blir så less och jag hade nästan lust att sätta mig ner och grina. Det var precis som ur sex and the city scenen. När Carrie har klänning på sig sen kommer lastbilen och bara sköljer vatten över henne. Precis så blev de idag. Allt slask och smuts som hade legat på marken hade nu bosatts sig i min jacka. Jag tog inte regnummret. Vilket var dumt, men jag hade fullt upp med annat.

Young buck - Blood in blood out

Igen. Jag har just blött näsblod igen. Jag har både mens och näsblödning. Snart kommer jag väl torka ut på blod. Ni lär väl märka om jag försvinner eller så. Jag var tvungen att skicka ett mms åt Elina på mitt konstvärk. Hon tyckte jag var äcklig och påminde mig ännu en gång att jag skulle fixa mig en ny hobby. Jag tror inte jag ska de, jag ska börja rita bilder.

Lloyd - Hey young girl

15 årig flicka. Jag och albin gick och snodde saras dator för att tävla mot varandra i spel. Vi tänkte först spela på msn, men saras msn var för bra för spelet så vi gav upp. Nu är vi inne på blip och ska försöka spela. Då hände grejen att albin inte kunde registrera sig på sig eget namn så han fick ta saras uppgifter. Det vill säga en 15 årig flicka vid namn söderut. Det är otroligt roligt och jag ska börja reta han nu. Matchen drar snart igång, jag vinner. vi ses sen

Kent - December

första december. Jag såg nyss julkalender. Det brukar oftast vara bra. Den var bra för två år sedan och den var bra förra året. Men i år, jag tror inte alls att det är något att ha faktiskt. Det verkar barnslig och helt värdelös. jag tror att jag ska sluta titta. Hur som helst känner jag mig grymt duktig idag. Pappa ska ge mig en ny hårddisk. Vilket innebär att jag måste rensa allt jag har på min gamla. jag tror jag har rensat bort 30 gig nu. Jag är bäst, det säger min pappa också

Adam Sandler - I will go back to school

Fortfarande sjuk. Just nu sitter jag och skriver häpe arbetet som ska in idag. Eftersom att jag inte har varit i skolan idag så har jag lite tid på mig att skriva klart. Jag ska bara skriva reflektionen som borde gå ganska snabbt. Hur som helst så har dagen över lag varit bra. Förutom allt snor som kommit ur min näsa. Och den lär inte sluta komma på ett tag. Jag har även gjort nyponsoppa idag. Den blev väl inte riktigt som den skulle. Allt pulver har lixom laggt sig på botten och vägrar blanda sig runt. Så när jag väl har druckit upp allt så är de bara slamm kvar på botten. Ganska äckligt.

RSS 2.0