Emil Jensen - Ghana

Skit. Jag och mor gick ut på en promenad mitt i pausen i fotbollen. Jag släppte aldrig tanken på att England faktiskt kunde gå vidare. Jag höll tummarna och hoppas på vinst när jag kom tillbaka. Men när jag väl kom in och lyssnade på radion fick jag ett slag i ansiktet. Det stod fyra - ett till Tyskland när det endast var 20 minuter kvar. Jag grät, mor skrattade och Tyskland gick vidare. Men vet ni, jag har bytt till Ghana nu. De kommer sopa banan av alla andra lag.


Iggy Pop - Football

Match. Jag och min kära mor har match nu i fotbollen. Hennes lag är tyskland och mitt är England. Vi sitter spänt och lyssnar på radion för att se vem det är som vinner. Jag hörde just att Tyskland gjorde ett mål. Det betyder att England är steget efter till att gå vidare. Mor gav upp ett glädje tjut och pekade på mig samt räckte ut tungan. Det är roligt att man har en sådan snäll mor. Hon hånar mig och gör en glädjedans. Men jag har inte tappat hoppet, England kommer att gå vidare. Punkt slut!

K3 - Sms

Sms. Det finns saker som jag inte gillar i vårt avlånga land. Jag skulle till och med kunna säga att jag är på snudden av att hata de. Det som jag inte gillar uppträder oftast vid storhelger, som t.ex julafton, midsommar och nyår. Det är masssms. Det finns ingenting som är så tråkigt och opersonligt som ett sms som skickas till hela kontaktlistan i mobilen. För det första förstår jag inte grejen med de. Varför ska man skicka ett sms till en person som man i vanliga fall aldrig skulle prata med och varför ska man skicka ett likadant sms till alla sina vänner? Låter inte de dumt?

 

Antigen vill jag ha ett personligt sms eller så vill jag inte ha ett sms överhuvudtaget.


Red Car Wire - Cash

Lönen rullar snart in.



Jag får alltså 0,28 ören!!!

Bamse - Vansinnigt Roligt

Hehe! Roligt klistermärke på traktorn.


Samiam - Great

Jobb. Första veckan är gjord och imorgon väntas det en ny. Nu är det endast tre veckors slit kvar. Okej, slit kan jag nog inte säga att det är. För trots blåmärken, skrapsår och blivit biten av pissmyror så klarar jag mig bra. Fast jag får träningsverk i armarna efter allt ogräsplockande, städande och byggande av diverse olika grejer. Men jag ser ljus på framtiden, jag kommer överleva i tre veckor till hoppas jag.

 

Snart är det midsommar också. Då hoppas jag på sol och underbart sällskap med gott att dricka och äta. Planerna inför midsommar är inte fullt klara än men jag är övertygad om att de kommer bli bra. Jag älskar sommaren!


Sylvia Tosun - Sleepless

Kroppen. Det är uppenbart hur kroppen egentligen fungerar. Min kropp har till vana att inte kunna sova när jag ska göra något nytt dagen efter. I natt han jag läsa ut min bok och lösa soduko innan jag tillslut kände mig ynka trött. Sedan har kroppen en förmåga att välja själv när den inte vill sova, trott att hjärnan skriker om trötthet. Fötterna blir först varma och sedan kalla, detta gör att man slänger av sig täcket gång på gång. Sedan börjar magen kurra och man inser att det skulle sita fint med en macka. Men det är aldrig så att man orkar ta sig upp från sängen för att göra sig någon mat. Sedan nu har ett nytt problem uppstått, myggbett. Det är facinerande att så fort man släcker lampan så börjar automatiskt alla myggbett att klia.

 

Nu sitter jag iallfall här. Redo för första dagen på volvo. Trots lite sömn så känner jag min ändå pigg på dagens utmaningar. Dagen kommer dock bli lång, men rolig. Det är väl så man får tänka. I dessa hårda tider!


Mick Jagger - Let's Work

Som en flygande själ. Veckan har gått fort och jag gråter lite därför. Idag är min sista dag innan jobbet tar vid. Dock tror jag och hoppas jag att det kommer bli roligt. Jag hoppas även på sol nu i fyra veckor. Eller föresten, jag hoppas på sol hela sommaren ut nu.





Jag önskar ibland att jag vore en hund. Speciellt så skulle jag vilja vara Elessar. Han sover hela dagarn, lydig nog att stanna på gården trots att ingen sagt de åt honom och bara vara som man vill utan krav. Fast det är klart, han äter på regelbundna tider och får bara gå på promenad när vi tar med han. Men jag tror att detta är problem man lätt kan se förbi för att få vara hund!

Agnes - Sometimes I Forget

Jag glömde visst.


Skorna som jag använder absolut minst finns i min garderob där nere


Festskorna tillsammans med festklänningarna.


I hallen var jag tvungen att ta en hel hylla för mina skor. Det kanske inte syns, men det ligger några där bak..


Burning Heads - Shoes

Skor. Jag har lyckats organisera alla mina skor idag.





Men än är det inte nog..

WWF Superstars - Pie

Nej. Hela min idé om att gå ut på en lång promenad sprack idag. Klockan åtta var jag ute och gick med hunden. Men då orkade jag inte gå en längre runda eftersom att jag inte hade ätit än. Så då tänkte jag att jag skulle ta långrundan nu till lunch. Men ack ack ack! Han kommer inte få en elljusspårs rundan idag. Det regnar nämligen otroligt mycket ute och jag kommer smälta. Jag bakade just en rabarberpaj också. Tanken var att regnet skulle försvinna och solen skulle kunna njuta av min paj. Men icket det heller. Så nu tar jag på mig regnkläder och stövlar för att gå ut. När jag kommer in igen ska jag njuta av min otroligt, säkert goda rabarberpaj.

 


Drake - Best I Ever Had

Dem. Jag har som sagt haft det jättebra i huvudstaden. Den bjöd på en hel del roligheter.  Jag har aldrig skrattat så mycket som jag har gjort där. Jag har aldrig shoppat så mycket som jag har gjort där. Och jag har aldrig haft det så roligt som jag har haft där. Jag är verkligen jätteglad för att jag har de vänner jag har. Inte bara för att jag har känt Anneli sen jag gick i femman och inte bara för att jag har känt Johanna sedan jag gick i sjuan kanske. Utan för att jag har en hel massa andra vänner som jag bryr mig om.

Just ni sitter jag och kollat på the biggest loser och inser att jag också vill ut och träna. Imorgon ska jag nog ta med mig den gula och gå runt elljusspåret. När jag väl har gått där några gånger kanske jag kan börja springa igen. Det är ingen ursäkt, men jag måste ta de lugnt i början. När pappa blir bättre i näsan ska vi börja springa tillsammans. För det känns alltid lite lättare att träna med någon annan.

 


Udo Lindenberg - Airport

Arlanda flygplats. Planet går om en timme hem till Umeå. Vi har släpat våra enormt stora shopping väskor hit och det tog kortare tid än vi trodde. Så nu sitter vi glada här och väntar. Trots att incheckningen tog våran dricka vi just köpt så har vi ett leende på läpparna. För det har varit en underbar helg med underbara brudar!

Blink-182 - Carousel

Gröna lund och shopping.



Jag åkte faktiskt en bergochdal bana!!

Lars Winnerbäck - I Stockholm

Stockholm. Vi har kommit fram till lägenheten nu. Flygresan gick bra och det var inte svårt att hitta till lägenheten heller. Vi har precis käkat middag och nu står Anneli och diskar. Annars bjuder kvällen på Vin, chips och exotiska frukter.


Orup - Stockholm

Stockholm. Om tre timmar åker vi till Sveriges huvudstad. Vinet är nerpackat, likaså kläder och kanske en chipspåse. Det kommer bli hur kul som helst!


John Mayer - Free Fallin'

Sommarlov. Nu ska jag njuta av några dagars ledighet. För den 14;onde börjar jag jobba på volvo. Förhoppningsvis kommer jag och Per boka en resa till solen idag där i mitten av sommaren. Så det känns skönt!

Tentan är bortgjord också. Jag hoppas och ber att det verkligen gick bra. Jag har en känsla i magen som säger att det endå gick helt okej. Men den känslan kan rasa på några sekunder när jag får se resultatet. Jag får gott vänta till den för att se vad resultatet kommer med för känslor.

Annars så drar jag och flickorna iväg till stockholm imorgon. Jag kan inte förstå att det har gått så himla snabbt. Jag har inte packat, inte skrivit ut biljetterna och inte köpt nåot vin. Men det där löser sig, precis som allt annat. Just nu är jag bara lycklig att skolan är slut för en stund. Det var i rättan tid iaf.


Mange Schmidt - Glassigt

Jag har bränt mig i hårbotten. Detta var sista dagen på mitt pluggande. Jag ska nog bara läsa igenom det en sista gång och sedan får det vara nog. Jag hoppas att det kommer att gå bra, för jag orkar verkligen inte gör en tenta till.

Jag har iallfall legat ute i solen och stek idag. Därav brännan i hårbotten. För övrigt så är min mor borta i en vecka nu. Hon har nämligen åkt till mormor och morfar och lämnar mig ensam mer Far och syster. Jag tror på fullaste allvar att jag inte kommer att få något mat på bordet. Jag kommer svälta!! Tur jag åker till Stockholm på fredag där Johanna och Anneli kan föda mig med mat.

Inna - Hot

Otroligt skön dag. Jag tror förbanne mig att det är varmare idag än vad det var igår. Inte ett moln så långt ökat kan nå och någon enstaka vind här och där. Elessar badade idag också, det syndes inte när vi kom hem. Så varm är han. Min bättre halva, ibland, kom och hälsade på mig idag också.




RSS 2.0