Maskinen - Pengar

Två tusen spänn. Jag har köpstopp nu framöver. Den enda kostnaden jag ska lägga ut är på Pers födelsedagspresent. Men annars, annars är de stopp!! Usch, jag mår så dåligt nu när jag ser hur mycket pengar det är som flyger iväg på små strunt saker. Tänkt att man inte har bättre koll än så. Jag brukar faktiskt inte slösa så mycket när jag är på stan. Men den här gången var det uppenbarligen nödfall. Visseligen har jag då kommit hem med en del schyssta saker också. Ekonomin och jag, 1-0.

Angelika & Demons - The Earth

Earth hour. Just nu sitter jag här i mörkret. Jag ska snart stänga ner datorn och gå mysa med mamma. Jag tittar ut på gatan där jag bor och ser att det är bara vi som har släckt ner. Synd. Folk tar nog inte det här seriöst. Vilket också är synd. Men vi ses om en timme igen, i ljuset.


Boyz II Men - Lovely

Min kissebäbis. Jag har precis döpt han till Värmland.


Nicki Minaj - Shopaholic

Im a shopaholic! Det har spenderats mycket pengar på två dagar:



Jimmy Buffett - Math Sucks

NU bryter jag ihop. Här sitter jag med den här jäkla läkemedelsberäkningen och fattar noll. Imorgon har jag tenta och där måste jag ha alla rätt för att klara mig. Hur kommer de gå? Jo, jag ska berätta de för er. Det kommer gå.. ÅT SKOGEN!! Jag är usel på matte och ännu mer usel på läkemedelsberäkning. Om inte Gud har någon överraskning planerad för mig imorgon kommer jag få göra om tentan. Jag önskar att jag vore ett snille på matte. Att jag någongång kunde förstå hur man räknar ut olika saker. Men icket sa nicket!! Hjälp? Någon?!

2 Pac - Pain

Lördagen måste ha varit grym. Det visar kroppen på.





Jag har flera blåmärken på knäna (som jag förstår varför jag har fått) och fruktansvärt ont i nacken. Jag har suttit med varmekudden, men det funkar inte. Jag hoppas bara att det släpper snart.

Charley Pride - Thanks

Igår var det bra. Tack alla!


Magnus Uggla - Kung För En Dag

Vi har party!


Bob Sinclar - Rock This Party

Vart är folket?



Jag och Johanna taggar att börja. Men när kommer folket?

Jt Experience - Party Like A Rock Star

Ikväll gäller de, kära vänner. Då ska vi skaka så mycket stjärt vi bara kan!!

Young Dro - Shower

Usch. Jag har inte duschat än efter träningen. Jag frukar duschen.

Racoon - Hilarious

Roligt sms.

Jag skickade en bild på min lunch till Elina idag:


Och snabbt fick jag en bild tillbaka på hennes lunch:

Ruben Studdard - I'm not Happy

idag.

Flipsyde - Happy Birthday

GRATTIS TILL MIG!!!! hihi!!

State Shirt - Computer

Ny. Modern har fått en ny liten plutt.



Nästan samma modell som min fast lite större. Den är även rosa!!

Gorillaz - Feel Good Inc.

OKEJ! Det är som att jag har fått en tidig födelsedagspresent. Kikade just in på cambro och såg att jag klarade både farmakologi tentan och hemtentan i människans livsvillkor. Jag är så jäkla bra!


Fame Musical - Hard Work

Ni anar inte. Det är alltid jobbigt när måndagen knackar på dörren. Måndag betyder ny vecka med nya utmaningar. Just denna måndag tror jag att jag körde sönder mig kropp. Redan nu, efter drygt två timmar sen jag var på gymmet, känner jag fortfarande av mina armar. Jag fruktar morgondagen.

Just nu ligger jag iallafall i badet och mjuknar upp. Men vad är det för skitväder jorden bjuder på? 17 minusgrader är inte okej när det har varit plus nu i två veckor.

Graham Colton Band - Cut

Jesper


Ayumi Hamasaki - present

Nu firar vi. Vi har precis käkat middag och ätit tårta. Så nu bjuds de på melodifestivalen.





Jag ska även göra pasta med pesto, ost och oliver. Till detta ska jag dricka ett glas vid. Kul!

Camel - The Birthday Cake

NU! Idag ska det firas med tårta och paket. eeeeh, JA TACK!!


Cam'ron - Who

Jag är lämnad åt mitt öde. För ni vet den här pojken? Den där pojken som jag av en händelse är tillsammans med? Ni vet, han? Vad heter han nu igen? Per kanske... eller?

Hur som, han kastade ut mig ur sitt rum för att han skulle plugga. och nu måste jag plugga..


Adele - Tired

05.30. Jag och pappa var på gymmet i morse som vanligt. Men den här gången var det nog snäppet drygare än alla andra gånger. Det är inte bra att göra uppehåll i träningen. Det är så jobbigt att komma tillbaka då.



När jag kom hem klockan 7 i morse så la jag mig i badet direkt. Så fruktansvärt skönt att bara krypa ner i ett varmt bad och slumra till lite. Jag sitter fortfarande i morgonrock, men ska väl byta om snart. För det är dax för hundarna att få sin promenad.

Mgmt - Kids

Jag var på dop idag. Och det var världens sötaste unge som döptes!



Men sedan hittade jag en annan söt unge i kyrkan:



Barney - I Love You

Anneli är den bästa jag vet. Men det finns en krabat här i världen som är snäppet sötare än vad hon är. Och det är Gizmo. Jag har spenderat min kväll genom att pussa och gosa med honom. Himlarns så otroligt fin och underbart söt han är. Bra jobbat Anneli!!


Från nu, till för alltid!









Jag avslutar med en sommarbild, endast för att jag längtar så mycket till den!

Seals & Crofts - Summer Breeze

Update:


Jag ser sommaren komma sakta men säkert närmare!


Hidell - Magazine

iiih! Tidningen ringde just och frågade om jag ville jobba under påsk. Att tjäna lite extra deg är aldrig fel. Dock är det så att jag går i skolan under dagarna också. Men det ska nog lösas sig, tror ni inte de? Mest troligt är det så att jag får jobba för tidnignen i sommar också. Dom älskar mig!

Nivea - Jewelry

Jag har väntat hela morgonen på posten. Och nu när jag äntligen hämtade posten så var dom ursnygga legginsen totalt för stora. Så dom måste jag skicka tillbaka om det inte är någon som vill köpa dem för kanske 100 spänn eller så.

Men mitt otroligt söta halsband passade perfekt iallafall.




Sarah Buxton - Outside My Window

Är inte detta underbart?



Är det verkligen så att det är vår på väg? Jag sitter inomhus och solen värmer mig genom fönstrena. Synd bara att det finns så mycket snö på marken. För det kommer ta hela mars och säkert april tills dess att allt är borta. När vi säger att vi ser de första vårtecknen, så har det väl redan hunnit bli maj.

Michael Bublé - Feeling Good

Det finns alltid tårta över.


Gårdagens missnöje.


Dagens glädje.

Bust A Groove - Power

I got the power.


Max B - Cake

Mycket att göra. När någon fyller år i det här huset så slår mamma på stor. Hon bakar och bakar och bakar. Jag har precis plockat fram allt från fysen och laggt upp de på ett fat. Detta resulterade i fyra olika kakor och bullar. Men sen så kommer det ju smörgåstårta och vanlig tårta också. Vet ni vad det bästa är? Att jag fyller år om 13 dagar. VIlket betyder att det blir samma visa igen! I LOVE IT!!



Nu så ska jag fortsätta plugga för att sedan städa undan lite. Alla kommer ju vid sex och då antar jag att huset ska vara städat och fint. Saras första gäst har också kommit. Tyson är här.

Halvdan Sivertsen - 17 År, Hurra Hurra

Grattis lillasyster på 17 års dagen!



Barry Manilow - Soon

Nu är det snart dax. Allt håller på att förberedas och snart är det dax att gå i  och väcka Sara!

Abba - Money, Money, Money

He sitt int´ i pengarna. Jag var inne och kikade på student rabatter för en stund sedan. Och vipps kom jag in på Nelly.com. Där, som alltid, hittade jag massa läckra grejer. Men jag nöjde mig endast med ett par leggins och ett halsband. Det är så typiskt mig att alltid köpa något när jag hittar de. Jag menar, jag tänker nästan inte ens på vad priset blir, utan jag bara klickar mig glatt vidare. Det är klart att jag inte köper grejer som är allt för dyra, men endå, jag köper ju skiten. Antingen så är jag lättlurad eller så är jag bara sugen.

Britney Spears - Do Somethin'

Just nu sitter jag och pluggar. Ni kan inte tänka er hur mycket det suger. Dels så är det ganska mycket att förstå och så är det ganska drygt. Men jag har snart kommit mig igenom webbföreläsningarna och ska då börja läsa en utav böckerna jag har.


You suck.

Baxter - My Day

Dagen inkluderade detta:







Och tillslut några slitna människor i baksätet


RSS 2.0