Bat for lashes - Sleep alone

Det blir inte bättre än såhär. God natt

Betchadupa - Design

Lamino. Jag har snart skrivit klart mitt arbete om Yngve Ekström. Hälften är typ mytt och egentligen så är det inte alls ett bra arbete. Men just nu känner jag inte för att lägga ner speciellt mycket tid på arbetet, utan jag vill helst sova. Det var tydligen jätteviktigt att man använde sig lite av design när man skulle skriva arbetet. Så jag håller på att fixa med lite bilder och framsidan så att läraren blir nöjd. Men snart väntas sängen och imorgon är det en ny dag.

Lasgo - Gone

Morsdag. Jag har just kommit hem från farmor och farfar. Där bjöds det på kusiner, kortspel, god mat och fika efteråt. Idag på självaste mordag for pappa bort igen. Denna gång for han till Tallin vilket gjorde att vi fick överräcka hans present till farmor. Min egna mamma fick tyvärr inget. Men jag försökte iallafall med min kärlek att visa hur bäst hon är. Men nu har jag egentligen inte tid att skriva mer, för jag har ett skolarbete som ska in imorgon..

Ian Dury & The Blockheads - Thank you mum

Regnet kom igår. Rabarberna har börjat bli riktigt stora nu. jag har ännu inte hunnit äta någon men snart så. När jag kom hem idag så såg jag att mamma hade gjort rabarberkräm, älskade mamma. Så när hon kommer in med hunden  ska jag ta mig en stor skål med rabarber och mjölk. Brukar man ha hårdbröd i också?

Tracy Chapman - Fast car

Word. Det jag egentligen gick in på bloggen för att skriva var att pappa har rest till Göteborg. Han har varit borta sen i tisdag men jag har inte träffat han sen i söndags. Det känns lite tomt, men samtidigt så har det ju sina fördelar. Eftersom att modern min bara jobbar på andra sidan bron så kan hon cykla. Vilket gör att jag får ta bilen till skolan. Det är kanske det skönaste jag har varit  med om. Att inte behöva vänta på någon buss, varken i stan eller här hemma, att inte heller behöva passa några tider. Utan när man är klart så går man ut till bilen och kör hem! Det bästa med att pappa kommer hem är att han ska bort på söndag igen, vilket gör att jag får ta bilen en tag till.

Hillsong United - The time has come

Den här veckan. Jag förstår inte varför alla lärare ska lägga in så mycket saker nu på sista tiden. Imorgon har histora prov, i början av veckan har jag inlämning på boende och inredning och på tisdag har jag tal i svenska. Det känns som att tiden inte räcker till för allt man ska göra. På torsdag är det balen och jag tror att det kommer bli hur kul som helst och nästa onsdag är det studenten. Det är helt sinnessjukt att snart är hela skolåret över och jag vet inte vad jag ska ta mig till. En liten lätt ångest kommer krypande..

Chuck Berry - School Day

Mycket plugg. Just nu sitter jag och pluggar, som jag har gjort hela dagen i dag också. Förutom en stund då jag for till VK och fixade med sommarjobbet. Jag tror att det blir roligt att dela ut tidningar, mindre roligt blir det nog att stiga upp och vara redo klockan tre på morgonen.

Mamma störde mitt pluggande med att baka bullar. Så jag kunde ta en liten paus och käka en bulle. Det är tur att det snart är studenten och då får jag äta mer bullar.

The Beatles - Here comes the sun

Bilder från grådagen.



När det var så sinnessjukt varmt ute igår så gick jag och ut solade. Jag hade endast på mig bikini och ett par shorts, vilket gjorde att det känndes som om det vore sommar.  Jag hade min älskade Lars med mig ut också och en söt hund med sand på nosen.

Plötsligt var det något som störde mitt lugn....









Kanye West - Hey mama

Tv. Jag spanade runt på tv:n idag och hamnade på trean. Där var det ett nytt program som hade startad. De hette Momma's boy. Det programet kanske vart det mest brutala jag har sett i hela mitt liv. Det handlade iallafall om att mammorna skulle hjälpa sina söner att hitta "den rätta kvinnan" för dem. Det var en mamma där som verkligen visste vad sonen skulle ha för kvinna. Han hade inte mycket att säga till om. Mamman hade bestämt att hon skulle minsan inte vara tjock, inte svart, inte ha separerade föräldrar, hon skulle inte vara jude  och hon skulle inte vara muslim.

Men helt seriöst, hur tänkte man då? Jag hade aldrig någonsin haft min mamma till att välja en pojkvän åt mig. Jag hade helt seriöst gått i taket. Jag förstår inte hur sönerna kan tillåta att ens mamma håller på sådär. Man borde väl själv få välja vem man tycker om. Det är ju som sagt inte mamman som ska gifta sig. Det är ju faktiskt deras söner.


Limp Bizkit - Hot Dog

Älskling. Min hund är tillräckligt stor för att lixom nå upp till fönstret som leder ut mot bakgråden. Våra grannar rakt bakom oss har en katt, som Elessar brukar kolla på. Då sätter han sig ner, med öronen upp och lixom spanar ut över gården. Han är jätte söt när han sitter där. Helt fokuserad på att hitta något. Sen efter en stund, när inget har dykt upp, så går han därifrån.


Marlene Ernman - La Voix

Äckligt. Jag och mamma sitter och kollar på eurovision. Just nu är det grekland som sjunger och det är den mest brutala människa mitt öga har skådat. Han var så otroligt äcklig i sitt framsträdande så jag vet inte ens vart jag ska kolla. Han står på scenen och dansar så att mycket hud syns. (jag såg just hans bröstvårta...) Om han skulle  ha på sig längre kläder och en mindre öppen tröja så kanske han skulle gå hem. Dock var inte låten så överdrivet bra, så jag tror inte alls på hans vinst chanser.

ps. Armeniens sångare heter anus
och moldaviens låt heter hora

Espen Lind - Driving in your car

Bilden säger allt


Lisa Miskovsky - Driving one of your cars

KÖRKORTET!!!!
och sverige förlorade matchen...

Disco - Sunny

Vi ses i sommar! Det första september för att vara mer exakt


Empire Records - Circle of friends

Min valborg. Den kan nog bara beskrivas med bilder. För bilder säger så mycket mer än ord.

 
 



Hanna Hedlund - Syster

Nalle phu? Det här är min syster och jag har faktiskt ingen aning vad som är fel på henne. Hon kanske inte ens tillhör våran familj. Det kanske är hon som är bortbytingen, jag vet inte. Men hur som helst är hon söt endå, även fast hon på något underligt sett ser hur såhär...

 

RSS 2.0