Tayler Hilton & Bethany Joy Lens - when the stars go blue

jag var på holmön i helgen, det var nice! Spceiellt med alla trevliga människor. tack för helgen!


det som hände på holmön,
stannar på holmön!

Hanson - Go

jag är arg. jag är så sjukt sjukt arg! jag vet inte vad jag ska göra med min ilska eller vart jag ska he den. jag har ingen att rikta den åt för att ingen är hemma. så jag riktar den mot tvätten som inte är tvättad eller mot diskmarskinen som måste plockas ut. Hela min dag har varit skit. ända sedan i morse när vi fick klippa det där jävla gräset i fyra timmar. dock klippte vi kanske i 2 och tog rast i minns två timmar. men det  jag hatar mest och det som gör mig mest arg är att lägga sig i grusgångarna och ta bort de satans ogrsäset som växer kring kanterna. det blir verkligen något konstigt i mina öron varje gång dom säger att vi ska rensa ogräs. jag gillar de icket!
Vissa personer kan verkligen få mig att kräkas. jag har bara lust att förinta dom från jorden eller skicka ner dom till helvetet. åh, jag blir så arg!! jag ska be en bön ikväll om att gud ska göra lite nytta här på jorden och förvandla alla människor jag blir arga på till snälla människor. då skulle världen vara lite bättre. för då skulle man slippa bli arg hela tiden. eller så kan gud få ha ett litet samtal med djävulen om vem som ska ta dom dumma människorna efter deras död. hoppas gud står på sig och tvingar ner dom till helvetet. haha, jag är allt bra arg idag.

jag lägger ner.

Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give it to me

Modevisning. Mycket möjligt en utav de roligaste sakerna jag har gjort i mitt liv. sjukt spännade och sjukt trevligt folk. åh, alla var så snygga! synd bara att ljudet inte funkade, men det blev bra ändå. Det var tur att vädret ändå höll och att det var ganska mycket folk som var där och tittade. det blev som en kick när man gick ut där och alla ögon riktades mot en själv. Det var nästan så att man ville byta om till nya kläder och gå ut igen. tack elina, för att du övertalade mig att vara med. jag ska vara dig evigt tacksam! (är folket nöjda?)


Jesper är hemma efter
tre veckor i usa! tack gud!

Millencolin - e20 norr

I helgen såg jag på Pirates of the Caribbean 3 med johanna. Jag måste säga att jag höll på att gråta en skvätt där i slutet av filmen. Men jag höll mig, annars hade jag gråtit floder. Den var dock lite konstig i början, men de löste sig. Jag måste säga att man kan möta de mest konstiga människor sena kvällar på stan. t.ex
- ni som vet, vad är de för skillnad på cola och zero cola?
- ehh.. inget socker kanske?
- aha, okej. jag vågade iallfall inte köpa zero cola
Det är klart att man svarar på frågor till ensamma män i 45-års åldern.

Mange Schmidt måste ju kanske vara den mest värdelösa artisten som finns. Jag ladda hem hans senaste album i hopp om att det skulle finnas något bra att lyssna på. för glassigt är ju faktiskt inte en helt fel låt. men ICKET albumet sög och det fanns inte en enda bra låt att lyssna på. han är en besvikelse. Han får då inte mina öron att njuta, snarare skrumpna ihop och trilla av. trots att mange inte är någon hitt. så kan jag rekomendera låten som mange och petter har gjort, giftig. Den duger ganska bra, i brist på annat.

Idag ska jag käka tårta
Grattis Farfar

Fall out boy - thnks fr th mmrs

Min kära vän elina har frågat mig om jag vill vara med i deras modevisning. Och jag har sagt att jag ska vara de. Jag frågade även Johanna om hon ska vara med och de ska hon. Så vi får lite stöd av varandra, haha. så klockan ett på Torsdag ska vi gå en modevisning på apberget. det ska bli otroligt roligt och spännande. Det värsta vore nog om man trillade. inte för att jag tror att det är så stor chans men endå. tankarna kan inte släppas. Det är bara att vänta och se hur de blir. (Bilder kommer senare, jag ska nog hitta en som kan ta kort)

Evelina bjöd på tårta och lunch. Man kan inte annat än att tacka och ta emot när hon kommer fram med en tårta och tre olika burkar med glass. Samtidigt fick evelina ett par sjukt snygg örhängen av Jennifer. Som hon hade gjort själv. hon är sjukt duktig och borde verkligen börja sälja sina smycken, jag hade iallafall varit stammkund! Vi har begravt en fågel på kyrkan. vi grävde en grav och gav den lille stackaren ett kors. Fågeln hade flygit rakt in i en gravsten med fåglar, tragiskt.

Å andra sidan har du annorlunda fingrar

Gyllene Tider - (kom så ska vi) leva livet

Ännu en dag på jobbet. men jag måste säga att jag älskar att vara där. helt underbart att vara ute hela dagarna. dock inte lika roligt att ligga och rensa alla grusgångar från ogräs. men folket som jobbar där, gör de möjligt att fortfarande stanna kvar. Och evelina fyller år imorgon, hon bjuder på tårta! det duger bara fint!
jag måste städa mitt rum, någon som vill? slå mig gärna en signal och berätta!


Jag har blivit berusad och sett spindeln

Neverstore - racer

Jag har helt tappat sommar känslan. jag vet inte vad det är med mig.
det regnar jävel och det är bara tråkigt. idag på min första dag på jobbet så har jag varit ute mesta delen. vi har kravlar i alla gravkullar som finns och plockat gamla blommor och vänt jord.

Jag har spenderat hela min helg i pjamas. I mina pjamastider har jag länge undrat varför inget funkar för mig. inte min dator (helt slut på minne), inte min musik (för jag har inget att lyssna på), inte min winamp, inte vlc, inte msn, inte min blogg (för jag är absolut inte en skrivare)
men en sak som har funkar otroligt bra är one tree hill! och jag är glad att jag har kommit förbi sesong ett och två. nu ska jag bara fixa fram tre och fyra! det blir underbart.
nu har jag ordbajsat tillräckligt. SE YAA!
You're so selfcentered, so damn ignorant
you're such a looser

Bloodhound Gang - Bad Touch

Jag och Albin spelade "ölspelet" igår. det var riktigt kul om jag får säga de själv.
vi spelade kubb med ölburkar pga att vi inte hade något kubb hemma.


Norrlandsguld VS Spendrups


RSS 2.0