Lars Winnerbäck - Och sommaren fryser till is

Och sommaren är som bort blåst. Jag blev så otroligt glad när jag gick utanför dörren i morse. Jag såg att det var vitt överallt. Och inte bara lite snö som smälter så fort de närmar sig marken, utan riktigt vit nästan tjock snö. Jag blev helt varm i kroppen och hoppades verkligen på att det skulle komma mer snö inom kort. Men attans så halt det var ute också. För det märkte jag dels när jag gick från stan och dels när jag körde bil. För att jag har faktiskt kört min absolut första körlektion på körskola idag. Jag var så nervös innan att jag nästan skulle kunna kissa på mig. Men när jag väl satt där så gick det verkligen hur bra som helst. Nu har jag iallfall tagit första steget i rätt riktning.

Volbeat - The Garden's Tale

Men om man råkar sätta sig på en bäbis. Jag och albin har just nu gjort det oförlåtliga. Nu tänker ni säkert att vi har gjort något med varandra. Men så är icket fallet. Min pengaburk har nu nästan blivit öppen. Jag ska på bio ikväll och jag hade inga pengar på mig. Så albin hjälpte mig att ta ut 60 spänn. Det var värt allt den möda och tid vi la ner på att inte förstöra burken men ändå få ut pengar. Tjugorna är dock inte så hela och raka. De är väldigt knövliga och en aning trasiga. Vi har tejpat två av tre styckna. ps. albin säger att han är bäst. Jag tvivlar

An2n - Gör mig inte till en pappa

Dagarna kommer och dagarna går. Jag sitter och kollar på gamla bilder och inser hur sjukt mycket jag saknar att ha en ring i läppen. Det har trots allt snart gått ett helt år sedan jag tog bort den. Men jag har börjat tänka in banor på att faktiskt ta om hålet igen. Inte för att jag vet hur folk kommer att reagera och så. Men jag antar att jag gör de för min skull och ingen annans. Bloggen har nu uppgraderas med ett inlägg och jag vet inte riktigt när nästa kommer. Jag har lixom slut på idéer och det tråkiga höstvärdret drar ner på all min energi.

Lil Wayne - New Cash Money

Im a rock star. Jag blev på något sett insperarad att skriva ett hissa och dissa inlägg. Precis som Rix morgon zoo håller på att fjanta runt med varje morgon. Det hela började med att jag tog en metro idag som jag sedan satt och läste på bussen hem. Det jag hittade i tidningen var den att de skulle kanske börja med tvåhundrakronors sedlar. Vilket jag tycker skulle vara granska bra. Det blir skönare med mindre små kronor i fickan och det skulle vara häftigt med en ny sedel. Så det jag hissar är den nya sedeln som kanske Astrid Lindgren skulle pryda omslaget på.
Men när jag läste vidare i artikeln insåg jag ju att dom ska ta bort tjugoktonan för att göra denna till ett mynt. Då insåg jag det dåliga i det hela. Hur kan de göra om tjugan till ett mynt? Inte bara de att det är väldigt korkat utan det skulle även bli så mycket dygre och mer mynt att hålla reda på. Så det jag dissar är då att tjugan ska bli ett mynt. Behåll Selma Lagerlöf som hon är.

Primus - Glass Sandwich

Det är väldigt kallt ute. Jag har just byggt upp ett förråd av god saker att plugga till. En varm macka, ett glas mjölk och glass. Mackan är dock kall och glassen är smält. Mjölken håller på att smaka grädde och börjar bli rumstemperatur. Nu ska jag plugga svenska littertur historia. Läsa på om Chales Dickens och dom andra snubbarna på 1800-talet. Och helt plötsligt så blev jag inte alls så sugen på gottigheter. Jag skulle nog förmodligen bara spy om jag tog en tugga. Det kommer bara växa i munnen. äckligt att ens ha sakerna framför mig när jag skriver. Patetiskt är vad jag skulle kalla de.

Tracy Chapman - Fast Car

Jag dricker glögg med balkong dörren öppen inatt. Jag känner sånt fruktansvärt suger efter att ha körtkort. Inte för att det är något fel att sitta på passagerar sidan men endå. Jag körde just till sjukhuset och tillbaka. Det mest störande som finns är att mamma sitter i baksätet och nästan försöker köra bilden därifrån. Hur som helst så vill jag ha körtkort. Att få köra som jag själv vill och köra precis där jag själv vill också. Jag ska boka tid på körskolan i veckan. Först ska jag bara ut och köra lite start i backe och backa runt gathört med pappa. Sen så blir det bara ut och köra med bilskolan.

The Tragically Hip - Hockey Song

Gratis är gott. För första gången i mitt liv har jag varit och sett på hockey. Björklöven - Leksand. Björklöven spelade faktiskt bra, för att vara dom. Men tyvärr inte tillräckligt bra. Jag har aldrig kunnat tänka mig att det skulle vara så fruktansvärt kallt där inne. Jag höll på att förfrysa mina kära små tår och fingrar. Nästa gång jag ens sätter min fot i arenan igen ska jag ha tjocksockar och vantar. Kanske även mössa också. Det var faktiskt roligt att se på hockey. Speciellt eftersom att det var en match med massor av fighter och utvisningar. Att fara på hockey ska jag göra om någon gång igen.

Hilary Duff - Come Clean

Jag bjöd på hus ikväll. Den enda chansen att komma in hos mig är att våldgästa. Elina hade redan tidigt på morgen berättat att hon skulle komma hem till mig ikväll. Jag bjöd även med Johanna hit också. Grejen var den att jag fick värsta nojan över att dom skulle komma hit. Jag bakade kladdkaka, städade lite inne på toan och jag städade även mitt rum. Jag la för första gången på mitt överkast på sängen. Men det är alltid trevligt med lite sällskap och jag ska nog ta och bjuda över fler folk hit. Jag måste sluta noja över mitt hem och mitt rum nu tror jag.

Never Heard Of It - Taco Song

Big brother. Idag kom bror och hälsade på hemma hos oss. Grejen är den att han nästan bara kom hem hit för att käka mat. Jag tror han nästan åt oss ur huset. Men det är trevligt att han kan hitta hem någongång. Jag ser han ju som inte så ofta längre. Bara när någon fyller år eller om något annat har hänt så att släkten träffas. Men man kanske lär sig ta vara på chanserna då man inte träffas så ofta. Hur som helst så bjöd huset på tacos ikväll. Som vanligt och som alltid. Men med rätt sällskap så slinker tacosen ner ännu en gång.

Scorpions - Stone In My Shoe

Ica Maxi Stormarknad. Jag har en lite ledsen stämning runt om mig just nu. För det första sitter jag och pluggar företagsekonomi, vilket inte är speciellt kul. Men har man prov imorgon, så finns det inte så mycket annat att göra. Men för det andra så hade mina nyinköpta stövlar gått sönder. Jag märkte de imorse eftersom att jag blev blöt om fötterna. Så idag när vi endå skulle köra sara till dansen så passade vi på att köra in på maxi för att byta skorna. Jag går glatt in där dom har skorna för att inse att det bara fanns storlek 34 och 36 kvar. För andra gången idag bryter jag ihop. jag hade provat 36.an innan och visste att den var för stor och 34 var för liten. Så den enda storlek jag behövde fanns inte ens. Men pappa får fara in och kolla om dom har fått in en 35:a imorgon. För det var ett par väldigt sköna stövlar. Lite sådär fodrade och lagomt varma. Hoppas bara att det finns ett par över. För jag kommer sakna dom.

Veggie Tales - Pizza Angel

Prao. Sara har nu jobbat två veckor på en pizzeria i Holmsund. Igår var det dax att testa hennes egna gjorda pizza. Pappa drog efter jobbet och hämtade upp två pizzor till mig och mamma. Jag fick extra mycket svamp på min pizza. Pizzorna var förvånadsvärt runda och fina. Men det som var mest roligt var att pappa frös in pizzabitarna som blev till övers. Det vill säga att han frös in mitten bitarna på båda våras pizzor. bara för att han ville smaka något som sara hade gjort. Han var lite ledsen över att han inte kunde göra de igår. Så han får vänta till ett senare tillfälle, då han bara kan ta fram pizzorna och värma på dem lite.

Red Hot Chili Peppers - Funny Face

Regn och rusk. På tal om mitt förra inlägg så älskar jag att gå på bio. Grejen är den att det är hur mysigt som helst att bara slå sig ner i en skön stol med en godispåse i knät. Dock kan det vara lite kallt och väldigt lite plats för benen. Igår var de nästan den värsta smärtan jag har känt i mina knän. Efter att ha haft dom böjda så länge, så var de nästan som att jag inte kunde räta ut benen igen. Men hur som helst, så har jag och elina varit aktiva på att gå på bio den senaste tiden. Vart jag får pengar ifrån har jag ingen aning. Men dom bara finns där. Jag har just nu sett arn, wall-e, och patrik gånger 2. Tre av fyra var med elina. Tur att vi har samma smak hon och jag. Och tur är att hon är skön att hänga med.

Closterkeller - Video-Film

Patrik 1,5. Jag tyckte att filmen var precis lika bra den här gången som den var i fredags. Den här gången var det med ett helt gäng med sköna människor. Alla levde verkligen på mina förväntningar och allt jag hade berättat om den. Men jag tror faktiskt att de tyckte att filmen var helt okej. Nästan mer än helt okej. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna den här gången heller. Jag nästan satt och storbölade. Men då tänkte jag att jag endå skulle få medlidande av Rosita, eftersom att vi gråter nästan till allt. Så jag släpte ut mina tårar!

Nanne Grönvall - Skor

Fem förråd. Det är alltid lika spännande att komma hem till farmor och farfar. För att det finns alltid något man kan hitta i deras fem förråd. När vi var där sist skulle vi hitta en skinjacka åt mig. Men istället hittade vi en skinjacka åt jesper och fyra par skor åt mig. Jag hittade även två par snygga stövlar som kommer att bli mina så småning om. Det är jättebra att ha en farmor som var skogalen redan som ung. Och det är ännu bättre att jag har samma storlek som henne så jag får alla hennes skor hon inte vill ha. Just nu har jag på mig ett par bruna skor jag fick av henne i måndags. Det kommer att bli roligt när det ska renas i dessa förråd. För då kan man nog hitta en hel del roliga saker. Fast det finns nog en hel del skit där nere också.


Keane - Hamburger Song

"vi mular dig i gul snö" Det ligger en hamburgare i potten. En pott som min bror tror att han kommer att dra in. Det hela handlar om att han och hans kompis har slagit vad om vem som kommer ta körtkoret först. Jag eller tobbes kompis. Hans kompis har dock tagit en lektion mer än vad jag har. Men min bror håller stenhårt på mig. Eller han nästan hotade mig med att jag måste vinna. Han hade då inte tänkt betala någon hamburgare. Så det är väl nu jag får se till att köra igång och hålla brors heter någorlunda bra. Hur som helst så tror jag att jag ska börja köra på körskola nästa vecka. Vilket innebär att snart är de faktiskt dax att jag lägger ett körkort i plånkan. Jag hoppas att det inte är allt för långt borta.

Arrogant Worms - The Happy Birthday Song

Tårta och kakor. Jag älskar när någon fyller år i min släkt. För då bjuds de på tårta och andra godsaker man bara pressar i sig. Idag fyller min Kusin Jesper 16 bast. Detta innebar då att vi begav os hem till farmor och farfar och käkade onyttigheter. Eftersom att mina kusiner på hönsbergsv. håller på att riva ut hela deras kök så bjöd farmor på hus. Det var nice och nu är jag så full i magen så jag kan svälta minst en vecka i alla fall.

Natalie - Goin' Crazy

Jag höll på att glömma. Det är fortfarande lite knasigt med kabeln. Allt funkar väl inte precis som jag vill. Utan jag kan inte starta internet på datorn. Utan måste börja på tv:n och dra över "internet-rutan" till datorn. Vilket är helt drygt och egentligen helt onödigt. Jag måste fråga pappa om han kan fixa det på något sett. För hela datorn hakar om jag ska hålla på att dra imellan.

Blink-182 - TV

Pappa förtjänar credit. Igår höll han på hela dagen med att fixa min tv. Så att den hamnade på rätt plats på väggen, fixade med kabeln som gör att jag kan se på tv genom datorn eller då han till och med har satt upp kabeln efter väggen.  Nu sitter tv:n iallafall där den ska. Och allt är verkligen bäst. Just nu ligger jag och kollar på batman två. Men eftersom att jag inte har sett ettan så får vi väl se hur det här kommer att gå.

Aerosmith - The Movie

Rosa och blått nagelack. Igår bjöd mor och far på bio. Det kändes hur bra som helst efter att jag insåg att jag hade 18 spänn kvar på kontot och fortfarande skulder att betala av. Vart dessa pengar ska komma ifrån har jag absolut ingen aning. Jag kommer vara pank den här månade och även nästa månad. Hur som helst var vi och såg Patrik 1,5. Verkligen en jättebra film. Hur söt som helst och även denna film satt jag med gråten i halsen. Men hur som helst så var den verkligen något att se. Skratt, gråt men även så mycket kärlek.

Theory Of A Deadman - So Happy

Hannspree. Installerad och klar.

Jonas Brothers - Sorry

Förlåt. Jag förstår inte grejen med att jag inte kan ta emot en ursäkt. Mamma kom ner och sa förlåt för något som jag egentligen hade uppfattat helt fel. Så tektiskt sett var det jag som skulle be om ursäkt. Men jag har aldelens för mycket stolthet i kroppen för att ens närma mig henne. Så egentligen är inte stolthet något att ha.  Man skulle vilja skrynkla ihop stoltheten och bara kasta ut genom fönstret. Men hur som helst är vi vänner igen, mamma och jag. För hur knäpp hon en kan vara så kommer hon alltid vara min mamma. Min älskade och allra bästa mamma.

Gwen Stefani - Early Winter

Det regnar. Jag som trodde vi var påväg mot kallare tider. Med tanke på att vi har haft frost på gläsmattan och is på bilen. Men tydligen hade jag så fel. Jag vet inte, det är nog blandade känslor det här med vinter. Jag älskar att vara ute i varma kläder och busa men snön. Men när det går så långt att tårna håller på att lossna vill jag inte alls vara med. Men skoter är ju alltid roligt att köra. Men som det ser ut nu så är inte påväg en på ett tag iallfall. Nu ska jag iallfall gå upp och käka glass. Hur ont i magen jag än kommer att få efteråt så kan jag inte låta bli att bara smaka. Vi köpte dessutom två nya glasspaket när vi var på maxi sist. Så det går lixom inte att bara låta bli. Jag får ta smällen helt enkelt.

RSS 2.0